FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”

Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, este foarte optimist cu privire la modul în care se va prezenta echipa lui în perioada următoare.
Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, este foarte optimist cu privire la modul în care se va prezenta echipa lui în perioada următoare.

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 00:23 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 00:40

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, este foarte optimist cu privire la modul în care se va prezenta echipa lui în perioada următoare.

După remiza cu U Cluj, scor 1-1, Mihai Rotaru a declarat că nu este foarte îngrijorat, chiar dacă oltenii au strâns doar două puncte din ultimele 12 posibile.

A anunțat că Alex Cicâldău, cel mai răsunător transfer al verii la Craiova, va juca în meciul următor, cel cu Unirea Slobozia. Spune că echipa va juca la un nivel mult mai bun după ce Screciu va intra în ritmul competiției, dar și după ce Lukic va intra și el. Așteaptă și ca mijlocașul Anzor Mekvabishvili să revină după accidentare.

Mihai Rotaru, după U Cluj - Craiova: „Cu cât trece mai mult timp, este în favoarea noastră”

Problema nu e că am făcut egal la Cluj, ci că am pierdut la Iași, la Dinamo, că nu am câștigat cu Rapid acasă. E bine că nu am pierdut, se duceau la 9 puncte, iar moralul nostru era foarte jos. Se joacă, vedem cine va fi pe primele 3 poziții la finalul sezonului regulat și cine va fi campion după play-off.

Acum să spunem plusurile, faptul că Screciu a jucat 82 de minute. Ivan, după mult timp, a intrat foarte bine în meci. Badelj s-a comportat foarte bine.

Meciul următor îl vom avea și pe Cicâldău. Și pe Lukic. După pauză va veni și Anzor. Uitați-vă ce va fi la mijloc, numai dacă spunem jucătorii care sunt la națională, Screciu, Anzor, Cicâldău, este și Oshima! Anzor este apt de joc. Cu cât trece mai mult timp, este în favoarea noastră.

Un egal cu Slobozia m-ar îngrijora. Echipa a funcționat. În prima repriză nu a funcționat, pentru că s-au pierdut foarte multe mingi pe greșeli personale. Ndong joacă pe picior schimbat.

Mitriță este cel mai valoros jucător din campionat, dar nu puteam spune că suntem dependenți de el. Și City a așteptat până la ultima fază, în condițiile în care a jucat o repriză în superioritate numerică.

U Cluj este un lider care merită să fie pe locul 1. Se va lupta la primele locuri, are stabilitate financiară, are lot, soluții pe bancă, felicitări! Faptul că nu am pierdut este un plus, că rămânem în preajma lor. În acest moment, nu luăm în calcul să mai aducem vreun jucător. Dacă vor fi oportunități, vom vedea, dar nu ne facem planuri după oportunități.

Mihai Rotaru: „Cicâldău are o foame incredibilă, vrea să facă performanță, este un luptător, un «hard worker»”

Cicâldău are o foame incredibilă, vrea să facă performanță, este un luptător, un «hard worker». Cariera lui nu a avut traiectoria pe care ne-am dorit-o, chiar dacă în primul an a jucat 33 de meciuri la Galatasaray, el bătea penalty-urile, apoi a plecat Fatih Terim și situația s-a schimbat.

Nu mi se pare că laud prea mult echipa. Dacă vrem să facem ca alți conducători și să ne punem poalele în cap la televizor... Gâlcă are foarte mulți jucători care au fost fie nepregătiți, fie au fost accidentați. Să vedem ce va fi când va avea toți jucătorii la dispoziție, când vor fi toți apți. Echipa se va duce în sus.

66 la sută dintre ei au venit nepregătiți. Cicâldău a venit cu aproximativ două kg în plus, am înțeles că unu și ceva a dat jos. Este un muncitor, nu am dubii că nu va da totul”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Vrem să intrăm pe primele 3 locuri pentru a avea șanse importante la campionat în play-off. Noi aveam această meteahnă în fiecare sezon. Să avem o serie de 7 rezultate slabe. Sperăm să ne oprim la acestea 4. Gândiți-vă că două le-am pierdut în condiții impracticabile, la Iași și la Dinamo. Nu se putea juca.

Sigur, puteți spune că și adversarii au jucat și ei pe același gazon, dar terenul prost echilibrează valorile. Dacă jucăm cu o echipă foarte slabă în noroi, valorile se echilibrează. Să faci un egal în deplasare cu liderul este un rezultat care nu te bucură, dar nici nu te întristează. Acele terenuri ne-au dezavantajat, avem jucători cu tehnică, suntem mai valoroși, cu tot respectul pentru adversarele pe care le-am întâlnit
Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează