FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1

Mihai Rotaru a intrat în direct la TV și a anunțat triumfător: „Începe operațiunea Maribor!”

Mihai Rotaru +50   FOTO
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2024 00:33 / Actualizat luni, 29 iulie 2024 00:41

CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-2. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a intrat în direct la TV după succesul oltenilor și a oferit prima reacție. Acesta este deja cu gândul la returul cu Maribor, din turul doi preliminar al Conference League. Rotaru e convins de faptul că echipa sa poate obține calificarea după eșecul din tur (0-2).

Lui Rotaru i-a revenit optimismul după victoria Craiovei din Gruia. Universitatea a triumfat în primul derby al sezonului. Koljic și Mitriță au fost marcatorii craiovenilor în meciul care l-a determinat pe patron să afirme clar și răspicat: „Sunt convins că putem face «remontada»!”.

Meciul retur dintre Craiova și Maribor se joacă joi, 1 august, de la 20:00.

Mihai Rotaru exultă după CFR - Craiova 0-2: „Cel mai important meci este cel cu Maribor”

„Cel mai important meci pentru noi este cel cu Maribor. Sunt convins că putem face remontada, însă trebuie să fim toți alături de echipă. De la suporteri la femeile de la curățenie, și ele sunt importante. Contez pe un stadion plin, fiecare colț din stadion trebuie să ajute Știința.

Începe operațiunea Maribor, uităm deja această partidă. Oricare dintre cei din această seară pot fi titulari, uitați-vă la ei, nu cred că vreunul este 100% pe banca de rezerve.

Sigur că te enervezi când ratează un jucător, nu contează cine este. Cred că Gâlcă a făcut un mix și i-a ieșit. Mă bucur că avem foarte mult timp de când nu pierdem la CFR Cluj. Maldonaldo e un jucător valoros, nu trebuie să-i tăiem capul (n.r. - pentru cartonașul roșu primit cu Maribor). Trebuie să fim alături de ei. Ndong a jucat bine, Vlădoiu e la al doilea meci bun.

Paradela a dat totul. Oshima e un câștig”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digisport.

Întrebat despre posibilitatea ca Hagi să devină selecționerul României, Rotaru a oferit un răspuns elegant: „Hagi iubește România, va face tot posibilul ca România să meargă mai departe. E o opțiune foarte bună, ca restul numelor care s-au vehiculat.

Cred că Hagi nu va defavoriza niciodată echipa națională pentru echipa de club. El nu defavorizează echipa lui de club, nu cred că vor fi interferențe.”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (30)
dansy
dansy  •  30 Iulie 2024, 23:27
Postat de bozo76 pe 29 Iulie 2024, 06:46

Imi pare rau sa o zic dar afirmatia urmatoare demota multe si las pe fiecare sa se gandeasca. "Maldonaldo e un jucător valoros, nu trebuie să-i tăiem capul (n.r. - pentru cartonașul roșu primit cu Maribor)."

Mai inatai învață tu cum îl cheamă pe jucătorul despre care vb și nu-i mai cita greșit pe Rotaru!

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 Iulie 2024, 16:55
Postat de dansy pe 30 Iulie 2024, 13:19

Chiar ești “simplu”!

Normal; asta este si motivul pentru care mi-am ales acest nume. Problem? Viata mea e simpla; n-am datorii, n-am stapan si nu-mi tataie dosu' ca pierd jobu' si ajung in starda si cu rate, cu femeie fugita de acasa si tot asa... Altceva?

dansy
dansy  •  30 Iulie 2024, 13:19
Postat de Unomfoartesimplu pe 29 Iulie 2024, 12:55

Altu care se crede ceva... "Incepe actiunea..." si se va termina la fal cum va incepe... Apoi o sa inceapa actiunea "ramasu-n liga" si sper sa se aleaga prafu' si de aia. Cea mai penibila echipa, din cel mai penibil loc.

Chiar ești “simplu”!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează