FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Impresarul lui Albu îi atacă pe șefii Rapidului: „Problemele interne se rezolvă altfel”

Alexandru Albu/ foto Imago Images +6   FOTO
Alexandru Albu/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 25 februarie 2024 21:05 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 22:18

Mihai Stan, impresarul lui Alexandru Albu, i-a atacat pe șefii Rapidului, după ce mijlocașul a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată.

Albu și Andrei Borza au petrecut în club în Iași, după înfrângerea Rapidului cu Poli, scor 1-3. Dan Șucu, finanțatorul Rapidului, i-a criticat dur pe cei doi, apoi Daniel Niculae, președintele clubului, a anunțat că ambii au fost excluși din lot și vor fi amendați.

Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

Mihai Stan, impresarul lui Albu, îi atacă pe șefii Rapidului

Mihai Stan susține că șefii Rapidului nu au vorbit cu Albu despre pedeapsă.

„Nu înțeleg de ce această discuție are loc în spațiul public. Știm că problemele interne se rezolvă în familie și că astfel de situații sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media. Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obține un punct de vedere.

În semn de respect față de club și suporteri, nu vom emite declarații publice și așteptăm o discuție directă cu clubul”, a scris Mihai Stan pe Facebook.

Impresarul lui Albu îi atacă pe șefii Rapidului: „Problemele interne se rezolvă altfel”

Daniel Niculae despre escapada lui Albu și Borza: „Vor fi excluși și vor primi sancțiune financiară pe măsură”

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru GSP.RO.

Dan Șucu: „Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu”

„Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

În orice organizație, disciplina e obligatorie. Într-o situație ca asta, contează ce atitudine ia clubul, pentru că nu e un club fără suporteri, fără oameni care pun suflet. Un milion de fani speră și se bazează că și jucătorii sunt acolo cu inima și cu sufletul.

Dar despre ce oameni și despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?! Pentru că atunci când s-a terminat meciul, cei 2.000 de oameni care erau supărați s-au urcat în mașini și fac 6 ore în autobuze sau trenuri să ajungă acasă. Nu s-au dus la distracție.

VIDEO. Noi imagini cu Alexandru Albu și Andrei Borza, fotbaliștii Rapidului, petrecând în club după eșecul cu Poli Iași

Citește și:

I-a antrenat pe ambii petrecăreți de la Rapid: „Mă surprinde gestul lor. Nici măcar nu contează că s-a întâmplat după înfrângere”
RAPID
I-a antrenat pe ambii petrecăreți de la Rapid: „Mă surprinde gestul lor. Nici măcar nu contează că s-a întâmplat după înfrângere”
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (17)
concret
concret  •  26 Februarie 2024, 22:50
Postat de supereduardo10 pe 26 Februarie 2024, 02:18

Habarnist cat inseamna 5% din populatie? Iti pare mult? In 5 ani vom fi 10% iar in 10 ani 20% . Nu va mai exista alta echipa din romania care sa faca fata afara pentru simplu fapt ca se investeste nu se fabrica jucatori prin omenii :))) Rapidistii oricum raman constanti cand nu au rezultate sunt suporteri din tata in fiu la care se vor mai adauga treptat si altii. Eu asa ca sa-ti excit putin neuronul ala hamesit sunt a 4 a generatie .

*** sa crezi ca doar la Rapid sunt fani din tata in fiu? Vezi ca ati mai fost tari in gura si pe vremea lui Copos si ati ajuns in liga a 5-a in final. Apoi PSD Sector 1 v-a adus pana in Liga a 2-a. Sucu se va satura rapid de mizeria din mamaliga 1, si iar o sa va intoarce unde va e locul, printre comune si sate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2024, 11:26

ASTA SA O ZICI cand il platesti tu cu (10-12.000 euro /lunar) dle impresar Mihai Stan. Dupa acest fotbalist, primesti bani frumosi, fara sa faci nimic, in afara faptului ca dai 2-3 telefoane!!! , asa ca lasa-i pe ceri care-l platesc sa ia deciziile asupra lui; tu nu esti decat un comisionar _________________ (IMPRESAR dex*= Persoană care se ocupă de angajamentele, de contractele unui actor, cântăreț și organizează spectacole, turnee artistice, reprezentații teatrale, concerte.)

unurtr
unurtr  •  26 Februarie 2024, 10:04
Postat de ursaromair pe 25 Februarie 2024, 23:51

In fine,explodeaza buba!Albu nu mai are randamentul de la inceput iar Borza se credea un mic printisor de Giulesti ,ascuns sub scutul regulamentului U21 . Dar Rrahmani, care nu mai joaca nimic de la accidentare si numai fumuri are in cap ? Ce Real Madrid ? Unii mai trebuie sa lustruiasca banca de rezerve , astfel nu realizeaza unde au ajuns si la ce s-au inhamat ! Pe Onea l-a scos din echipa regula U 21 ( cand nu era accidentat,ma refer). Moldovan nu era un portar extraordinar ,insa il ajuta norocul ,spre deosebire de Aioani , care este ,, subtire ``rau . Oaida si Cristea sunt fotbalisti de pluton , nicidecum de Rapid, iar Funsho s-a plafonat . A,......... Sapunaru.....lent ......static ....previzibil . Cam asta ar fi adevarul , iar intrebarea ar fi cine sa ne faca campioni ?!

Marko Dugandzici era de 10 ori mai bun decât Rrahmani, care a dat gol doar când avea culoar, când fundașii adverși nu mai erau. Niciun gol nu a dar sârbul Rrahmani când avea fundași în față care să-l țină, niciodată nu s-a bătut cu fundașii adverși. Până și Burmaz e mai bun ca el.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează