FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a anunțat ce urmează pentru Adrian Șut » Măsură de urgență: când ar putea să revină

Adrian Șut // FOTO: Imago
Adrian Șut // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2024, 20:42 / Actualizat luni, 07 octombrie 2024 21:15

Adrian Șut a jucat accidentat pentru FCSB în meciul cu Gloria Buzău, scor 3-2. Mihai Stoica a anunțat că mijlocașul central are o leziune musculară și va pleca la Belgrad, pentru a se trata la Marijana Kovacevic.

Șut a fost convocat și la națională, dar a rămas acasă tocmai din cauza accidentării. El ar putea să joace cu Rangers, în Europa League, pe 24 octombrie, dar a fost trimis în Serbia pentru a se recupera mai repede.

Convocare de urgență la națională » Mircea Lucescu l-a chemat în premieră
România
Convocare de urgență la națională » Mircea Lucescu l-a chemat în premieră

Cei de la FCSB speră ca Adrian Șut să fie disponibil pentru meciul cu Dinamo, care va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 21:00. Marijana Kovacevic, celebra terapeută din Belgrad, supranumită „vraci”, a fost apelată mereu de cei de la FCSB când jucătorii roș-albaștri au avut probleme musculare.

MM Stoica: „Șut pleacă la Belgrad pentru a fi apt cu Dinamo”

„Au fost 10 zile grele, cu două meciuri în combinația asta de Europa League și Champions League (bine, unul cu unii prea slabi, ăia de nu vor mai face niciun punct… sau stai că au făcut 2:2 cu Mertens și Icardi…OK, dar fără Osimhen) și cu alte două meciuri în Liga 1, unul pe mini-ciclon, altul fără Ngezana, Dawa, M.Popescu, Lixandru.

4 victorii din 4 posibile. Mult peste așteptări. Dar cum? De intervențiile fabuloase ale lui Ștefan Târnovanu, de eroismul defensiv de pe Toumba, de golurile lui Bîrligea, Olaru, Octavian s-a scris/vorbit peste tot, s-a atins - spre surprinderea mea - și subiectul «ăștia chiar au antrenori» etc.

Trei dintre artizanii acestei serii de rezultate mi s-a părut că au trecut aproape neobservați. Risto, Crețu și Șut.

Primul este omul cu o poveste de viață care bate orice film, omul care a calificat echipa în grupe acum 2 ani, omul care - paradoxal, pentru că e totuși fundaș stânga - dă mereu semnalul ofensivei. Românul nostru muntenegrean. Al doilea și-a ignorat din nou CNP-ul și a făcut sprint după sprint din 3 în 3 zile. Că așa face el.

Al treilea a jucat două meciuri cu nasul rupt, iar ieri și cu o leziune pe aductor. Și a fost imperial. Adrian Șut poate reveni pe teren în meciul de gală de pe Ibrox Park chiar dacă se recuperează acasă. Doar că el va pleca mâine la Belgrad. Pentru a fi apt cu Dinamo”, a scris MM Stoica, la pagina personală de Facebook.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează