FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a numit echipele de care FCSB ar trece lejer în Liga Campionilor

Mihai Stoica, foto: captură Orange Sport
Mihai Stoica, foto: captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2024 07:13 / Actualizat luni, 10 iunie 2024 08:04

MM Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a ales echipele favorite pe care campioana României să le întâlnească în tururile preliminare din Liga Campionilor.

Mihai Stoica este de părere că o eliminare în primul tur ar însemna un mare eșec pentru FCSB, care a câștigat în sezonul recent încheiat primul titlu după o pauză de 9 ani.

Dublă-lovitură pentru Hagi » Farul a bătut palma cu doi „decari” din Superliga! Miercuri vin la reunire
FARUL
Dublă-lovitură pentru Hagi » Farul a bătut palma cu doi „decari” din Superliga! Miercuri vin la reunire

Mihai Stoica și-a ales adversarii favoriți pentru FCSB în Liga Campionilor: „Nu cred că trebuie prea multe explicații”

FCSB va fi cap de serie în turul I preliminar și va avea parte de un adversar modest. Tragerea la sorți va avea loc pe 18 iunie, iar obiectivul trupei lui Charalambous este de a trece lejer de acest tur.

MM Stoica și-o dorește pe Virtus ca adversar pentru FCSB în acest tur. Această echipă este campioana din San Marino, cea mai slabă națională din lume din punct de vedere al clasamentului.

„Prima ar fi Virtus, din San Marino. E echipa pe care mi-o doresc prima. A doua ar fi Santa Coloma. Nu cred că trebuie prea multe explicații. Egnatia n-aș lua, chiar dacă are coeficient mai mic, pentru că Albania propune un fotbal mai bun. Craiova a pierdut cu Laci (n.r - echipă albaneză).

A treia ar fi Decic, apoi aș sări direct la Irlanda de Nord, la Larne, unde nu mi se pare un nivel. O să las Kazahstan și Islanda mai spre final, iar islandezii uite ce au făcut anul trecut cu Ferencvaros, i-au spulberat.

Celje a ajuns prima echipă din Slovenia, după Maribor, care poate să și cumpere. E mare lucru pentru o echipă din Slovenia. Chiar dacă e bine organizat fotbalul de acolo, echipele nu au un buget extraordinar. Celje are un antrenor croat (n.r - Damir Krznar), care a fost și pe la Dinamo Zagreb și care a fost secundul multor antrenori exponențiali ai fotbalului croat, inclusiv Zoran Mamic.

Trebuie să trecem de primul tur. Ar fi un mare eșec să ieși din primul tur. Un mare eșec!”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB, favorită cu o singură echipă în turul 2 în viziunea lui Mihai Stoica

În cazul în care campioana României va trece de primul tur, o va aștepta un adversar mai complicat în continuare. MM consideră faptul că roș-albaștrii sunt favoriți doar cu Helsinki, formație din Finlanda. În rest, trupa lui Charalambous pleacă cu șansa a doua.

„În turul 2, cel mai puțin îmi doresc Midtjylland. De ce? Am căutat și am descoperit ceva foarte interesant. Midtjylland a cumpărat jucător bun de la PAOK, care PAOK, la rândul ei, a cumpărat de la Ludogorets, pe Despodov. Midtjylland e un club special, chiar dacă a câștigat campionatul în ultima etapă. E un club nou înființat, dar sunt extrem de bine organizați, au un scouting formidabil, au colaborări cu vreo 100 de cluburi și o școală de fotbal în Nigeria.

Apoi ar fi PAOK din două considerente - fotbalul elen, la nivel de prime echipe, are valoare incontestabilă în Europa, iar al doilea motiv e Răzvan Lucescu, care a făcut ceva nemaipomenit, la fel cum a făcut în primul mandat. Apoi, în ordinea nepreferințelor, pe locul 3, aș veni cu Sparta Praga,

Cu Helsinki am fi favoriți. Cu APOEL nu știu ce să zic, ar fi pe acolo. Mai încolo ce să mai zici?! Trebuie să fim corecți. Cu câțiva ani în urmă puteam să zic că ne jucăm cu Slovan Bratislava, dar acum e o prezență constantă în grupe”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor.

VIDEO. Edi Iordănescu, declarații despre plecarea la Euro: „Avem nevoie de suport total”

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Superliga
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (15)
Hegemonia
Hegemonia  •  28 Iunie 2024, 11:39
Postat de VanBasten2000 pe 10 Iunie 2024, 19:17

Hegemeonio, nu faceti nicio branza nici de data asta.

uite ca am trecut de turul 1 ucl,lucru care campioanele de carton din ultimi ani nu l-au reusit. si cum adica nici de data asta? in asbolut toate preliminarile ucl si e.l. ajungeam cel putin pana in ultimul act preliminar. si asa o sa fie si acum.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  10 Iunie 2024, 19:17
Postat de Hegemonia pe 10 Iunie 2024, 18:45

asta inseamna grupe,ca pentru a juca cu ei,ultima data a trebuit sa eliminam absolut toate echipele pe care le-am intalnit in preliminarii. dar atunci am jucat cu rezervele,bine ca ne-ai adus aminte sa nu mai jucam cu rezervele in grupe.

Hegemeonio, nu faceti nicio branza nici de data asta.

Hegemonia
Hegemonia  •  10 Iunie 2024, 18:46
Postat de golf_club pe 10 Iunie 2024, 10:02

Stai linistit, Mihaita, ca acolo nu mai merge cu echipa facuta de Ferguson-Becali, or sa va bata toti lucratorii turistici. Nu ca n-as sustine orice echipa din Romania in cupe, dar nivelul vostru e de Liga 2 din Cipru.

liga a 2-a din cipru sunt ultimele campioane care au fost eliminate rusinos inca din primul tur ucl(vorbesc de farul si chefere). Steaua din liga 1 o sa treaca fara probleme de turul 1 ucl. singura care reuseste performanta asta din Romania in ultimi ani.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează