FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, avertisment pentru Marius Ștefănescu: „Altfel, înseamnă că nu poți juca aici”

Marius Ștefănescu (dreapta), foto: Imago Images
Marius Ștefănescu (dreapta), foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 09:07 / Actualizat marti, 27 august 2024 09:15

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a vorbit despre situația lui Marius Ștefănescu (26 de ani), cel mai scump transfer făcut de campioana României în această vară. Extrema dreaptă nu l-a convins încă pe patronul Gigi Becali (66 de ani), care l-a criticat constant din momentul în care a semnat cu roș-albaștrii.

Ștefănescu a avut parte de un debut reușit la FCSB, cu gol, în Supercupa României, câștigată în fața Corvinului Hunedoara, scor 3-0. Ulterior, jucătorul transferat de la Sepsi pentru 1,3 milioane de euro a avut prestații șterse, iar patronul Gigi Becali l-a criticat constant.

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj clar fotbalistului: are în continuare încredere în el, însă acesta trebuie să reziste presiunii puse de patronul echipei.

Mihai Stoica, despre situația lui Marius Ștefănescu la FCSB: „Dacă nu poți face asta, înseamnă că nu poți juca aici”

„Ștefănescu a fost cel mai bun jucător în Supercupă. Sezonul se împarte în două. Am avut un trofeu pe masă la primul meci, s-a câștigat Supercupa, un trofeu foarte important și pentru suporteri, iar Ștefănescu a fost jucătorul meciului.

Eu nu l-am întrebat dacă e afectat de criticile patronului, uneori justificate, alteori considerăm noi nejustificafte, dar Ștefănescu e clientul lui. Asta e, n-ai ce să faci. Dacă nu poți trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă și nu poți juca la FCSB.

Gigi, când e enervat de un jucător, dă în el de... el crede că îl poate motiva. Pe unii îi poate motiva, dar pe alții îi poate îngropa definitiv. Într-adevăr, Ștefănescu nu a crescut în joc, dar eu am mare încredere în el. Îl vedem cum se antrenează, e un jucător foarte inteligent și are calități extraordinare, dar nu e singurul cu o perioadă nefastă.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Ștefănescu a bifat 6 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Fotbalistul campioanei a fost criticat de Gigi Becali inclusiv după eșecul de duminică seara, de pe terenul lui Hermannstadt.

Am dat 1,3 milioane de euro pe un fotbalist (n.r. - Ștefănescu), care nici măcar nu e fotbalist! Fotbaliștii de genul lui joacă bine la echipele mici, dar când ajung la FCSB...

- Gigi Becali, despre Ștefănescu

1,7 milioane de euroe cota lui Marius Ștefănescu, potrivit Transfermarkt

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (16)
donqhote
donqhote  •  27 August 2024, 18:05
Postat de unurtr pe 27 August 2024, 11:11

Păi nu a insistat el și a făcut circ imens să se ducă la FCSB cu orice preț? Când toți ziceau că este pe blat cu FCSB și nu joacă tocmai pentru că vrea să se ducă acolo, el a făcut o conferință de presă în care plângea că e lumea rea. Apoi, a plâns la Dioszegi că vrea la FCSB și au făcut conferință de presă plângând că se lasă de fotbal dacă nu e lăsat la FCSB. Uite, tot circul unde l-a dus.. Să mai facă o conferință de presă :)) PS De unde ”copil”? Are 26 de ani, nu mai este copil. La Real, City, Barca sunt jucători care debutează la 18 ani cu super presiune și dau gol în primul meci, la noi la 26 de ani e încă considerat copil...

am copil de o varsta cu el, deci pentru mine e copil.

viorelgh1
viorelgh1  •  27 August 2024, 13:01

Va bateti joc de cel mai bun jucator din liga si te mai miri de ce Steaua este pe loc de retrogradare ,colegii nu-i dau pase ,probabil ca cineva din conducere vrea sa scape de el ,antrenorii ,MM ,Olaru ,nu stiu cine este dar acolo sunt niste neintelegeri si dusmanii ,invidie din vestiar ,nici nu-l lasa sa joace i-l schimba imediat ,asa a-ti stricat jucatorii buni ce au plecat din cauza vestiarului ,MM trebuie sa ia masuri si sa fie primul ce organizeaza vestiarul ,ma uit la Dan Petrescu ,a strins vestiarul ,se inteleg minunat si se vad performantele ,voi distrugeti clubul daca nu luati masuri ,oricum acum nu jucati nimic

Body1376
Body1376  •  27 August 2024, 12:42

Daca nu ești pregătit să ajungi Sclava Isaura,nu semnezi cu FC patru consoane.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează