FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, atac dezlănțuit: „Viciere cum n-am mai văzut de mult"

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 10:33 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 12:28

Mihai Stoica, administratorul special de la FCSB, a fost foarte nervos după meciul cu Petrolul, scor 1-1. MM a criticat extrem de dur arbitrajul.

Meciul dintre FCSB și Petrolul, din etapa cu numărul 10 a Superligii, a avut mai mult faze controversate, unele au nemulțumit o echipă, altele pe cealaltă.

Rareș Vidican a fost arbitrul partidei de sâmbătă seara.

MM Stoica, nemulțumit de arbitraj

FCSB a încheiat meciul cu un jucător în minus. Mihai Popescu a fost eliminat după ce l-a faultat pe Alexandru Tudorie, la cap.

MM Stoica, atac dezlănțuit: „Viciere cum n-am mai văzut de mult
Capul lui Alexandru Tudorie după fault-ul lui Mihai Popescu/ Foto: GSP.

Mihai Stoica consideră că jucătorul abia transferat la FCSB nu merita cartonaș roșu, ci doar galben.

„Ni s-a spus clar că e roșu când jucătorul care lovește își folosește cotul ca o armă. Mihai Popescu nu îl folosește ca o armă, este cartonaș galben. Apoi, de ce nu judecă cu aceeași măsură când Jyry lovește. Acolo folosește cotul ca o armă.  E viciere mare de rezultat. Plus că Olaru a fost lovit cu capul în cap în care și nu s-a dat penalty. Dar să nu o mai punem pe asta”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

Oficialul de la FCSB a continuat și a insistat că Mihai Popescu nu trebuia eliminat: „Asemenea viciere nu îmi amintesc, nu mă refer doar la meciurile noastre, mă refer la toate meciurile. Nu ai voie să îl elimini pe Popescu, e greșeală flagrantă. Trebuia să îl cheme la VAR, nu a folosit cotul ca o armă”.

MM Stoica, atac dezlănțuit: „Viciere cum n-am mai văzut de mult
Faultul lui Mihai Popescu

Mihai Stoica a vorbit apoi și de faza controversată din prelungiri, când Tudorie a marcat pentru 1-1: „Să nu mai spun de faultul grosolan asupra lui Șut. E fault de galben, îi pune talpa pe gleznă. Ok, nu intervine VAR-ul să analizeze faza. Dar fi trebuit să intervină la atacul asupra lui Târnovanu. La ultima reluare, se vede cum jucătorul Petrolului intră în Târnovanu. E fault în atac. Nu contează că după ce Târnovanu joacă mingea, e fault în atac. Este mingea în joc, atacantul intră în portar e fault clar”.

MM Stoica, atac dezlănțuit: „Viciere cum n-am mai văzut de mult
Faza de la golul maract de Petrolul.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (11)
gheorghe
gheorghe  •  22 Septembrie 2024, 13:13

nu am vazut de cand sunt atata minciuna si perversitate pe fata ...ne jigniti si ne sfidati inteligenta !!!!! am facut prostia sa urmaresc dupa meciul de aseara o emisiune pe tv ...o emisiune la care moderator, comentator si invitati erau suta la suta de partea uneia dintre echipe....chiar daca am accepta , prin absurd, ca e ok , totusi va descalificati , bai lingailor , prin comentarii si aprecieri ... in momentul in care a intrat in direct supusul suprem ati luat pozitie de drepti , nici macar nu ati mai respirat .... de frica oare ....? ne prostiti pe fata ...vedem clar si noi ...aceleasi imagini ca si voi ...nu suntem nici orbi , nici retarzi....cata vehementa la presupusul fault asupra nr 8, cand se vede clar ca galbenul a dat in minge ,in plin , inaintea fundasului ....viciere de rezultat a urlat , sugrumat de furie cel condamnat la puscarie ....! dar hent , impins , lovit in cap si aproape aceeasi situatie ca la presupusul fault , atins mingea cu tot cu piciorul adversarului, cu diferenta ca aici si galbenul e cu piciorul pe minge , in acelasi timp ! faza de 11m CLAR !!! niciunul din studio nu a comentat , nu a spus ca se impunea penalti !!!! cu atat mai putin sa l contrazica pe ,,brantzul” stapanului ...au comentat intr o singura directie cartonasele rosii/galbene : nu la radunovici (cu sange ), nu la popescu (cu sange),nu la olaru ( a dat in minge dupa fluier , avand deja galben) RUSINE SA VA FIE ! DEONTOLOGIC , PROFESIONAL , UMAN V ATI DESCALIFICAT TO

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  22 Septembrie 2024, 12:58

...mimi are dreptunghiuri...

saruman2024
saruman2024  •  22 Septembrie 2024, 12:38

Argatul e impartial....altfel il taie din prajitura dl.,,La Fuente''!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează