FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Mihai Stoica/ Imago Images
Mihai Stoica/ Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 09:56 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 10:07

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre lotul echipei pentru meciul cu Petrolul, din această seară.

În etapa 10 din Superligă, FCSB primește astăzi vizita celor de la Petrolul, pe Stadionul Steaua. Meciul începe la ora 21:30 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.

Mihai Stoica, despre lotul FCSB-ului în meciul cu Petrolul

Mihai Stoica a dezvăluit că este posibil ca unul dintre cei trei fundași centrali să nu fie în lot, din cauza accidentărilor, iar în acest context Edjouma ar putea să fie rezervă.

„Este o întrebare la care nu pot să răspund. E posibil, din cei trei, unul să nu fie nici în lot. Nu vorbesc, că nu are sens, dar vedem.

Edjouma este posibil să fie în lot, să fie pe bancă, dacă într-adevăr este o problemă cu unul dintre cei trei fundaşi centrali. Altfel, ar trebui să facă antrenament foarte bun amândoi, pentru a fi joi pregătiţi să joace titulari", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica, laude pentru Bîrligea, înaintea debutului oficial al atacantului la FCSB

După ce Elias Charalambus a dezvăluit deja că Bîrligea va juca în meciul cu Petrolul, MM l-a laudat pe atacantul venit de la CFR Cluj.

„Bîrligea duce preţul, nu are nicio apăsare. Nu se gândeşte deloc la treaba asta. Nu îi pasă ce se scrie despre el şi are o calitate extraordinară. Este exact ce ne dorim noi să avem, un jucător care să participe la toate fazele.

Noi ne gândim să facem ceva în Europa şi am făcut ceva până acum. Am scos două echipe care au fost mai bune decât noi. Am scos Maccabi şi am scos LASK Linz. Cu astfel de jucători poţi să faci ceva în Europa şi cred eu că se va integra rapid în echipa asta. E mare lucru ca un atacant să alerge non-stop”, a mai spus MM Stoica, pentru sursa citată.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează