FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Dorinel Munteanu: „Aici se termină discuția! Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB
Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 08:45 / Actualizat duminica, 11 august 2024 11:26

Mihai Stoica, 59 ani, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a oferit un răspuns acid lui Dorinel Munteanu. Tehnicianul gălățenilor s-a revoltat în ceea ce privește decizia LPF de a amâna partida dintre CFR Cluj și Oțelul Galați de etapa viitoare, în vederea participării ardelenilor în cupele europene.

În vederea unui duel din play-off-ul Conference League, unde CFR Cluj ar putea întâlni învingătoarea dintre CSKA 1948 (Bulgaria) și Pafos (Cipru), „feroviarii” și-au amânat partida din etapa a 6-a a Superligii.

„Feroviarii” au urmat modelul celor de la FCSB. Bucureștenii au amânat partida cu FC Botoșani din etapa a 4-a, înaintea turului cu Sparta Praga. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, s-a declarat și el nemulțumit la acel moment. „Nu ne-a întrebat nimeni, cum nu te întreabă la o asemenea chestiune. O dau pe interes… eu nu am ce să fac. Nu depinde de noi. Eu aș vrea să se joace acum”, declara Iftime.

Mihai Stoica: „Nu sunt favorizate echipele cu bani, ci echipele care reprezintă România în cupele europene”

MM Stoica, oficialul roș-albaștrilor, i-a oferit un răspuns lui Dorinel Munteanu, care a oferit o nouă reacție în cazul amânării, imediat după partida cu UTA Arad, terminată la egalitate, 1-1.

LPF ia hotărârea la solicitarea clubului, cuvântul îl au de spus deținătorii de drepturi. Aici se termină discuția. Nu sunt favorizate echipele cu bani, ci echipele care reprezintă România în cupele europene, avem nevoie ca acestea să facă puncte, bani, pe care îi aduc apoi în fotbalul românesc.

Nu a oprit nimeni Oțelul să joace în cupele europene, au jucat finala Cupei României cu Corvinul. Dacă ar fi câștigat, era el în această situația. Nu îi convine, are două săptămâni la dispoziție, poate să facă un cantonament și să îi ia la mână”, a declarat acesta la Prima Sport.

Nu am fost întrebați. A devenit o normalitate la noi acest lucru, echipele angrenate în cupele europene să beneficieze de avantaje, deși au bugete de zeci de milioane de euro, își pot face două echipe, să joace și în campionat și în cupă.

Chiar dacă îmi spun punctul de vedere, nu mă pot pune contra curentului. De ce s-a mai făcut acel țintar? Să amâni jocul pentru o participare a echipelor cu bugete de zeci de milioane... Nu ar trebui să se plângă. Le doresc tuturor să meargă mai departe, însă trebuia să se găsească o soluție, nu deștepții și mai puțin deștepții.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați, înaintea partidei cu UTA Arad

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
gl124
gl124  •  12 August 2024, 12:00
Postat de reddevill77 pe 11 August 2024, 10:46

Meciuri amanate din acest motiv al cupelor europene au fost din totdeauna si nu vad motivul pentru care au reluat didscutiile astea. Poate ca echipa lui Dorinel e intr un moment bun si si ar fi dorit continuitate. Dar in cazul asta si a dat singur raspunsul prin fraza cu desteptii si mai putin desteptii....asta apropos de cit de meserias e ca antrenor. Sa iei bataie de la un pustan practic , care antreneaza in Liga a doua spune multe despre nivelul antrenorilor din Romanika.Eu cred ca atunci cind ai meserias cu tine si esti stapan pe mijloacele tale de a te face inteles de catre jucatori ,nu tipi ,nu urli ,nu te maimutaresti .Asta e valabila si pentru Hagi & Dan Petrescu.

luni au jucat cu botosaniul in campionat la ora 21 si miercuri au jucat final cupei aia facand pauza 2 saptamani neavand drept de promovare

Cristyan71
Cristyan71  •  11 August 2024, 20:42
Postat de kenzo4play pe 11 August 2024, 11:41

care sunt sfaturile alea "in materie de fotbal"? nu mai suferiti atata!

Cred ca suferi tu de singurătate...... Citește articolul și o sa vezi "sfatul"......

Cristyan71
Cristyan71  •  11 August 2024, 20:41
Postat de Mariusss pe 11 August 2024, 12:13

Care a fost sfatul in materie de fotbal?

La sfatuit pe Dorinel sa facă un meci amical sau sa plece în cantonament cu echipa...... Asta e sfatul......

Vezi toate comentariile (13)
Comentează