FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a urmărit analiza lui Vassaras și a reacționat dur: „Dacă spun tot, iau 5 ani cu suspendare!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2024 21:58 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2024 22:27

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a reacționat imediat după ce a văzut cum Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, a judecat faza din care campioana României a fost egalată de Petrolul în meciul din runda #10, încheiat 1-1.

Vassaras a explicat că golul marcat de Petrolul a fost în condiții regulamentare. Grecul nu vede fault nici la duelul dintre Akosah și Târnovanu și nici la cel dintre Tolea și Șut.

Pentru Mihai Stoica, explicațiile șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor nu stau în picioare. Spune că reluările îl contrazic în mod clar pe Kyros Vassaras. Oficialul de la FCSB susține că dacă ar spune tot ce gândește, ar primi 5 ani de închisoare cu suspendare, plus excludere din viața sportivă.

Mihai Stoica, după ce a văzut explicațiile lui Kyros Vassaras: „Dacă aş spune tot ceea ce gândesc, aş fi între 5 ani suspendare şi excludere din viaţa sportivă”

Când cineva spune că albul e negru şi negrul e alb, nu am ce să comentez! La toate cele trei! Îl contrazic imaginile, nu îl contrazic eu. Să spui că Radunovic nu este sub presiunea adversarului, că adversarul e departe de minge..., ia doar un prim-plan să vezi dacă e departe de minge.

Ce fault e?! (n.r. la Şut) Adevărul e că glezna face parte din joc, nu? (n.r. ironic) Asta este! Dacă aş spune tot ceea ce gândesc, aş fi între 5 ani suspendare şi excludere din viaţa sportivă, acolo m-aş încadra. E sfidare, dar suntem obişnuiţi!”, a spus Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Vassaras a analizat faza reclamată de Gigi Becali și Mihai Stoica în FCSB - Petrolul și a dat un verdict fără echivoc
Superliga
Vassaras a analizat faza reclamată de Gigi Becali și Mihai Stoica în FCSB - Petrolul și a dat un verdict fără echivoc
„Ești și frumoasă, și bogată. Și ai și mașină de la Țiriac” » Mihaela Cambei a spus ce a făcut cu automobilul primit cadou
Jocurile Olimpice
„Ești și frumoasă, și bogată. Și ai și mașină de la Țiriac” » Mihaela Cambei a spus ce a făcut cu automobilul primit cadou
Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”
Liga 3
Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”

EXCLUSIV Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”

Alt atac american împotriva bronzului olimpic obținut de Ana Bărbosu la sol » Ce probe neașteptate invocă pentru Jordan Chiles în procesul din Elveția


Comentarii (19)
valeuro
valeuro  •  26 Septembrie 2024, 00:07

Stai linistit, meme! Angajatii fcsb, de obicei, pot sa zica ce vor, fara repercusiuni. Vezi toate declaratiile patronului in care jigneste si face cateodata si niste dezvaluiri despre "omenii" sau pariuri, injuraturile pe care jucatorii echipei poporului le adreaza, pe fata, arbitrilor (ce-i drept, s-au mai rarit odata cu plecarea lui florinel) sau chiar crizele si acuzele pe care le faci tu la televizor, nefiind deranjat de nimeni din studio sau contrat de vreun oficial de la echipele vizate de atacuri.

bhq082
bhq082  •  25 Septembrie 2024, 23:47

am spus imediat dupa joc ce spune acum vasaras ....chiar daca nu o spune lasa sa se inteleaga ca la sut a fost fault dar var nu avea cum analiza faza din moment ce mingea a fost jucata de radunovic...si dl stoica stie asta dar la fel ca vasaras vorbeste doar de partea care i convine....pe scurt este o greseala mare la acea contra unde in mod evident sut este calcat pe glezna....dar e un faul de joc care se intampla pe parcursul unui meci de cateva ori cu siguranta...ai mingea in posesie alegi sa o degajezi iar apoi adversarul inscrie...cum sa vii sa te plangi de acea greseala daca ai avut mingea in posesie apoi ????corect ar fi fost sa castige fcsb pt ca petrolul nu a jucat nimic....dar ...trebuie sa fii barbat si sa accepti ca uneori se intampla sa ai si ghinion...mergi mai departe chiar dc e frustrant ....nu te apuci sa plangi ca nu ajuta la nimic

_Van_Basten
_Van_Basten  •  25 Septembrie 2024, 23:22
Postat de Karol_C pe 25 Septembrie 2024, 22:14

Tot despre Becali?

Era o manea care suna cam asa...Este George, cikalaca cichicea, sponsoruuuu', cikalaca cichicea. Becalu sa traiasca.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează