FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV / VIDEO „Momentul schimbărilor radicale în viața mea” » Mihai Stoica, destăinuiri despre cea mai grea veste primită

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 10:36 / Actualizat luni, 12 august 2024 10:48

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit în studioul emisiunii „Prietenii lui Ovidiudespre un moment de răscruce din viața lui.

Fiica lui Stoica, Teodora, a trecut prin clipe cumplite în urmă cu trei ani și jumătate, la doar 25 de ani, când a fost diagnosticată cu tumoră malignă cu metastaze la plămâni și la coloană.

Mihai Stoica: „A fost un moment de răscruce”

Invitat în platoul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Mihai Stoica spune că „aia a fost întoarcerea mea” către credință, către biserică și Dumnezeu.

„Am fost la emisiune la tine, în momentul în care ai început emisiunea. Octombrie 2019, dacă rețin foarte bine. Și în noiembrie 2019 am primit vestea... Da, a fost un moment de răscruce. Momentul în care am fost îndreptat pe calea credinței și a fost momentul schimbărilor radicale în viața mea”, explică MM.

Ceva mai important pentru nu era decât ca fata mea, singurul meu copil, să se însănătoșească. Lucrurile sunt OK, doar că eu acum merg pentru a mulțumi

Mihai Stoica, oficial FCSB

Mihai Stoica: „Am înotat la șapte grade, e cumplit când bagi capul”

„În primă fază, Teodorei i s-a spus că nu mai poate să facă sport. Nu era sportivă de performanță, dar era sportivă și făcea sport în fiecare zi. A fost un șoc teribil că nu mai putea să facă sport”.

FOTO: Captură Instagram @Teodora Stoica
+45 FOTO

Am ajuns la „Gustave Roussy” în Franța, la cea mai mare specialistă de cancer tiroidian din Europa, Sophie Leboulleux. I-a spus, eu fiind de față: «normal life». Și-atunci s-a aprins așa puțin beculețul. «Pot să fac și sport?». «Pot să faci orice! Nu sta la soare la ore nepotrivite, dar poți să faci orice!». Deci poți să faci sport!”, a explicat MM.

Teodora a participat inclusiv la Campionatul Mondial de Ape Înghețate. „Seamănă foarte mult cu mine și eu tot timpul mi-am împins limitele. I-am transmis și ei... Să înoți în apă de două grade e foarte greu. Eu am înotat la șapte grade, e cumplit când bagi capul. Stau în gheață foarte mult, dar când te miști în gheață trebuie antrenamente speciale. Are doza asta de nebunie”, a mai spus Stoica în platoul GSP.ro.

Acum doi ani am fost să văd cum încearcă un român să devină al 35-lea om care a înotat o milă în apă înghețată. Și-a reușit. Dar când a ieșit din apă comenzile nu le mai avea. Adică a fost dus direct în ambulanță, dar a reușit. Este înfiorător de greu! Oamenii ăștia chiar reușesc să-și depășească limitele și să fie exemple pentru toți

Mihai Stoica, oficial FCSB

Teodora Stoica: „Săracul tata, pe el l-am întrebat: «Mor?»”

Teodora recunoaște că s-a temut de moarte și l-a întrebat pe tatăl ei ce se întâmplă cu ea. „Da, mi-a fost frică. Atunci când eram în spital, după ce am făcut acel CT, știam că tatăl meu e în contact cu doctorul, iar nimeni nu-mi scria nimic.

Atunci l-am întrebat pe tatăl meu, e foarte greu să pui întrebarea asta, dar am pus-o: «Mor? Îmi spui și mie dacă mor?». M-a sunat, un apel video, și îl vedeam, era o «legumă». Mi-a spus: «Nu e atât de grav. E puțin și la plămâni, dar nu-i grav, nu, nu, nu». Dar îl vedeam, nu putea să vorbească, și mi-am dat seama că era grav”, a dezvăluit Teodora la podcast-ul lui Măruță.

Când pui întrebarea „Mor?” e destul de greu. Săracul tata, tocmai lui i-am pus-o. Dar n-am murit și asta ne-a reparat și relația cumva, pentru că nu ne înțelegeam atât de bine ca acum. E cel mai bun prieten, îi spun tot. Înainte nu era așa. Avem firi similare, semăn cu el. Ne certam destul de des înainte, agresivi în exprimare. Nu zic că era doar vina lui, dar mai mult a lui.

Teodora Stoica, despre relația cu tatăl ei

+45 FOTO

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat despre suferința Teodorei

Gigi Becali a sfătuit-o să se apropie mai mult de Dumnezeu și i-a spus că va reuși să treacă peste acest obstacol al vieții sale cu ajutorul credinței. Teodora Stoica și-a amintit că s-a întâlnit la un moment dat cu Gigi și acesta a venit să o ia în brațe, chiar dacă ea era sub tratament cu iod. În acel moment, fiica lui MM Stoica a început să plângă.

„Nu am fost credincioasă înainte. Nici tata nu era foarte credincios. Gigi Becali ne-a spus: «Ăsta este un test, o să treci peste cu bine. Dar asta este toată ideea, să credeți în Dumnezeu». Și cumva așa a fost”, a mai spus aceasta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (24)
MisterNig
MisterNig  •  05 Septembrie 2024, 17:30
Postat de c0ncret pe 12 August 2024, 22:37

Eu sustin ceea ce e real, realitatea. Tu, cai verzi pe pereti. ***

tu sustii stelute,stelute :))

bunicu
bunicu  •  16 August 2024, 08:18

Acest individ care se dă mare ce familie mai are fără fata pe care o promovează peste tot.Mai este căsătorit are soție ți alți copii.?

racetrack
racetrack  •  15 August 2024, 12:14

Nu imi place deloc de el. Dar nici unui om nu-i doresc sa treaca prin ceea ce a trecut el cu fiica sa, indiferent de alte considerente.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează