FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Mircea Rednic continuă „duelul” cu Adrian Mutu: „E un lucru realist, am vorbit pe acte”

Mircea Rednic / Foto: Imago Images
Mircea Rednic / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 19:04 / Actualizat sambata, 03 august 2024 19:38

Mircea Rednic își menține poziția în conflictul cu Adrian Mutu. „Puriul” consideră că nu are niciun motiv să îi prezinte scuze „Briliantului”, după ce a spus că este un antrenor mai bun decât el și a lăsat să se înțeleagă despre Mutu că se numără printre tehnicienii comozi pentru FRF.

Conflictul a pornit în contextul în care Adrian Mutu a fost inclus pe lista de opțiuni de selecționer, spre deosebire de antrenorul celor de la UTA, care nu a fost luat în calcul de oficialii de la Casa Fotbalului.

„Briliantul” nu a rămas dator și l-a acuzat pe Rednic de „lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație”. Adrian Mutu i-a explicat lui Mircea Rednic că nu are nicio vină că a fost inclus pe lista FRF și că nu este normal să îi folosească numele pentru a-și arăta valoarea. Cu toate acestea, Rednic își păstrează opinia și consideră că nu are niciun motiv să îi prezinte scuze lui Adrian Mutu.

VIDEO » Mircea Rednic susține că nu are de ce să îi ceară scuze lui Adrian Mutu

„Am spus doar că nu se poate compara cu mine. E un lucru realist, vorbesc ca antrenor. Nu știu de ce l-a deranjat. Mi-a trimis un mesaj și mi-a zis că e lipsă de respect.

N-a fost lipsă de respect! Statistica arată că nu se poate încă compara cu mine ca antrenor. El e mai tânăr, are tot viitorul în față. I-am și transmis că îi doresc să aibă mai multe performanțe decât mine.

N-am de ce să-mi cer scuze. Eu am spus ceea ce cred și am vorbit pe acte. Că ați mai înflorit voi, asta e altceva”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Unirea Slobozia și UTA, programat pe 5 august, începând cu ora 19:00.

Replica tăioasă a lui Adrian Mutu

A câștigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de șase. Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație. I-am spus lucrurile astea în față, i le spun și public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomație.

Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo, nu e vina mea. Când ai un punct de vedere, nu e normal să te folosești de altcineva. Să dai în altcineva pentru a te expune și a-ți arăta valoarea

- Adrian Mutu, conform fanatik.ro

Cuvintele cu care Mircea Rednic l-a deranjat pe Adrian Mutu

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  03 August 2024, 21:35

Mutule, ai tu gura mare, dar n-ai nicio șansă cu Strâmbu.

talpaiadului
talpaiadului  •  03 August 2024, 20:23

Rednic si Mutu au amandoi dreptate in acelasi timp, declaratiile lor nefiind de fapt in contradictie una cu cealalta. Rednic are un CV de antrenor net superior lui Mutu din toate punctele de vedere, un CV cladit pe parcursul a 20 de ani, dar si Mutu are dreptate atunci cand spune ca Rednic a dat dovada de lipsa de bun simt prin faptul ca s-a comparat pe sine cu un alt antrenor in activitate, in acel mod. Daca oricine altcineva in afara lui Redinic ar fi facut declaratia respectiva, nu ar mai fi fost nimic de reprosat, "actele" fiind intr-adevar in regula, dar atat timp cat comparatia a fost facuta tocmai de catre Rednic, nu mai e vorba doar de acte, ci si de lipsa de modestie, colegialitate si diplomatie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează