FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Mircea Rednic nu a iertat pe nimeni înainte de meciul cu FCSB: „Bă fraților, Rednic n-are nevoie de combinații! Să le fie rușine suporterilor”

Mircea Rednic, foto: Facebook UTA Arad
Mircea Rednic, foto: Facebook UTA Arad

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 21:26 / Actualizat vineri, 30 august 2024 21:48

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la UTA Arad, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB din Superliga.

Antrenorul celor de la UTA a fost acid la adresa criticilor primite în legătură cu transferurile făcute la Arad.

Mircea Rednic: „Bă fraților, Rednic n-are nevoie de combinații, n-are nevoie de bani nemunciți”

Rednic a fost spumos la conferința de presă. Acesta s-a adresat suporterilor care au afișat un banner în care se spunea că Rednic face multe transferuri pentru comisioanele obținute. Tehnicianul a lămurit situația și a vorbit și despre problemele pe care le întâmpină la club.

Mircea Rednic nu a iertat pe nimeni înainte de meciul cu FCSB: „Bă fraților, Rednic n-are nevoie de combinații! Să le fie rușine suporterilor”
„Prin mingicari aduși pe comisioane, spiritul alb-roșu dispare”, a fost banner-ul afișat de galeria arădenilor. S-a scandat și „UTA liberă!” / foto: Bogdan Cioara

„Spuneți că am făcut 50 de transferuri în doi sau trei ani, dar am făcut doar 19. Dintre aceștia 9 sunt străini, 10 români, dintre care 6 sunt underi.

Românul nici nu ne-a băgat în seamă, nu vrea să vină la Arad. Lucrurile sunt clare. Jucătorii au venit liberi. Noi nu avem banii Stelei sau ai lui nu știu care. Noi nu cumpărăm jucători. La noi, jucătorii vin liberi și se dă doar un salariu comision către impresar. Nu se dau bani la semnătură. A fost o singură excepție.

Alte echipe au venit cu bani la semnătură. Noi am vrea să dăm, dar nu avem de unde. Imoh nu a avut impresar, deci n-a avut comision. Toți ceilalți vin cu câte doi impresari.

Eu am fost atacat și chiar m-a deranjat. Ar trebui să le fie rușine suporterilor pentru banner-ul care a apărut. Era așa, mototolit, cred că era de anul trecut când au fost aceleași probleme”.

Mircea Rednic a fost întrebat la conferința de presă și de posibilele probleme cu ANAF, dar tehnicianul a elucidat misterul:

N-are nicio treabă ANAF-ul. ANAF-ul a venit când eram la Dinamo, trimis de cineva special. Bă fraților, Rednic n-are nevoie de combinații, n-are nevoie de bani nemunciți. Nu o mai frecați cu astea. Dacă aș vrea să fiu răutăcios cu gruparea care a făcut banner-ul ăla și eu aș putea să zic că sunteți tonomate. Și eu aș putea să spun asta.

A trecut un an de când am făcut infarct, și numai de ambiție, că puteam să îmi văd de treabă. Am stat peste indicațiile doctorului și am reușit să fac o echipă care a luat locul 7. Dacă a fost cea mai bună performanță din ultimii 50 de ani ce vorbiți, ce analizați, ce comparați. Voi vă comparați cu campionatele pe care le-ați luat în anii '60.

Domnul primar a zis clar că a fost singurul an în care n-am avut emoții. Înainte erau emoții cu pătrunjelul care stătea afară. Sunt deranjat de lipsa de respect a unora. Locul 7 a însemnat peste 2 milioane de la Ligă”.

În ciuda contestărilor din Arad, Rednic a anunțat că va continua la UTA:

„Eu nu plec. N-am plecat când aveam motiv și era indicat să îmi văd de treaba mea. Eu am ales, mă descurc. Mai sunt momente pe căldurile astea când amețesc. De acum conferința va fi mai scurtă, voi răspunde strict de meciul pe care îl jucăm, să nu facă specialiștii titluri.

Eu am luat prima de menținere abia acum, după un an de zile, care s-a dus la jucători după meciul cu Slobozia. Eu n-am cerut bani nici la primărie, am cerut condiții să visăm la play-off. Eu n-am teren de antrenament”, a transmis Rednic.

Se întâlnesc două echipe. Una care a pierdut în minutul 90+5 două puncte și una care în 90+4 s-a calificat în grupele Europa League. Suferim pentru că, le-am spus și după meci, nu am gestionat deloc cele 6 minute de prelungire. Păcat de tot efortul făcut. Lipsește experiența, n-am avut un lider cu un pic de șmecherie, care să tempereze elanul Farului. Îmi reproșez, chiar dacă Trif s-a cerut afară, nu trebuia să-l scot. Astăzi le-a intrat prima, în loc să le intre întreagă, le-a intrat un sfert. Avem de învățat. Nu va fi ușor să aleg primul 11. Joci cu campioana, nu va fi ușor. Au un lot cu calitate.

-Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (13)
rav410wrc
rav410wrc  •  31 August 2024, 10:04
Postat de contrabas3 pe 31 August 2024, 00:11

Să dea Domnul să fie un meci frumos, fără accidentări, și poate să câștigăm noi, dacă băieții uită de euforia calificării în EL și se concentrează la meci.

Te rog frumos sa-i lasi pe mOlaru & Co. sa sarbatoreasca calificarea-n grupele UEL, in weekendu' acesta, ca ce mai conteaza pentru ditamai FeCeSeBeaua o partida contra UTA-ei !? ;))) Iar de luni incolo, poa' sa se puna cu burta pe carte, ca sa-nceapa sa adune puncte si-n mamaLiga !! :))) Hai UTA !!

Van_Basten
Van_Basten  •  31 August 2024, 08:56
Postat de TruthHammer pe 30 August 2024, 22:51

Are dreptate și Strambu', ce rost are sa te complici cu jucători, comisioane... Astea sunt pentru fata lui, să aibă și ea de-o vacanță ici-colo! El știe de unde să își ia grosu'... Faci o omenie cu Dinamo la retrogradare, face cât 100 de comisioane! ;)

La inima l-ai ars...

raspunzel
raspunzel  •  31 August 2024, 08:22
Postat de Van_Basten pe 30 August 2024, 22:01

Lasa vraja, Puriule. Bate fecesebeaua.

Doar dinamo bucuresti bate pe dl Rednic...ca asa scapa si ei de retrogradare :))) Am inteles ca dupa "servitele" de sezonul trecut ...PCH a devenit Peluza Mircea Rednic ? Ca fara el ...vorbeam acum de a 2a insolventa ...de a 2a retrogradare...de meciurile cu Afumati, Dumbravita ...:))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează