FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

VIDEO „Am avut impresia că l-am adus pe frate-su” » Mircea Rednic s-a declarat nemulțumit total de un jucător adus în această vară

Mircea Rednic / Foto: Imago Images
Mircea Rednic / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 august 2024 20:13 / Actualizat joi, 08 august 2024 20:52

Mircea Rednic (62 ani), tehnicianul celor de la UTA Arad, a prefațat partida din etapa a 5-a cu Oțelul Galați, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00. Acesta a discutat despre situația din lotul „textiliștilor”, reliefând nemulțumirea față de Andrei Dumiter, atacant transferat în această vară de la retrogradata FC Voluntari.

Dumiter (25 ani) a jucat în două partide în acest start de stagiune: a fost titular în runda inaugurală cu Rapid, fiind schimbat la pauză, fiind introdus și pe final în Bănie (2-4 cu Universitatea Craiova).

VIDEO. Mircea Rednic: „Nu era el! Eu știu un alt Dumiter”

„Dumiter are contract pe 2 ani, însă există posibilitatea să reziliem după un singur an, dacă nu se impune. O să fie greu, nu îl poți judeca. Nu a fost propus de mine. Când a fost propus, l-am văzut la un meci, chiar mi-a plăcut. Am avut impresia că l-am adus pe frate-su. Nu era el. Am fost puțin supărat. Dacă s-a antrenat cu ceva dureri, nu a fost bine, nu a făcut nici pregătirea 100%, nici nu m-am putut baza pe el.

A jucat în două meciuri și nu am văzut ceva wow. E sărbătoare azi, nu vreau să fac păcate. Eu știu un alt Dumiter, vedem. Poate s-a refăcut și se va întoarce altfel. E un transfer deja făcut, nici pe bani puțini. Când mi-am dat acordul, am crezut că e un jucător pe care ne puteam baza. În momentul de față, am nevoie de atacanți”, a declarat Rednic la conferința de presă premergătoare partidei cu Oțelul.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, Dumiter este cotat la 500.000 euro. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Ripensia Timișoara, Sepsi, Chindia Târgoviște, FCSB și FC Voluntari.

Iliev s-a rupt la Clinceni: „Nu știu cum a putut accepta Federația”

„Am avut două partide cu Iliev, nu am primit gol, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Pe terenul de la Clinceni, nu puteai face nici o construcție, era groaznic. Nu știu cum a putut accepta Federația să se joace acolo.

Am câștigat, însă mă pun în situația lui Iliev. A degajat până i s-a umflat piciorul, iar, la un moment dat, a cedat. Ruptura nu e majoră, sper ca la meciul cu Farul de acasă să fie apt. Bine... dacă apără Popa bine, nu schimb echipa de dragul de a o schimba”, a mai spus „Puriul”.

Dejan Iliev a fost transferat în această perioadă de mercato estival de arădeni, de la FK Sarajevo. A apărat poarta „textiliștilor” cu U Cluj (0-0) și Unirea Slobozia (1-0).

Sunt supărat, Iliev are o mică ruptură. Asta e situația. De Andrei Dumiter am fost anunțați că va veni în seara asta, iar mâine va fi la antrenament. Nu știm încă care e situația lui, voi discuta atât cu doctorul, cât și cu preparatorul fizic.

El spune că e apt, însă nu poate fi apt după două săptămâni în care a făcut doar tratament și câteva alergări. De mâine intră cu echipa. În funcție de cum se simte, îi vom face un program. În rest, toată lumea e prezentă, 99% dintre jucătorii noi sunt apți.

- Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu
Nationala
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  08 August 2024, 23:25

Iar baga strambe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează