FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, mesaj clar despre jucătorul de la FCSB: „Am curaj să bag mâna în foc”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 08:43 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 12:19

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a manifestat încrederea pe care o are în Octavian Popescu (21 de ani), care tocmai s-a recuperat după o problemă medicală la gleznă.

Popescu, extremă stânga, a jucat câte o repriză în ultimele 3 meciuri ale campioanei României, cu Iași, scor 0-1, cu LASK, 1-1, și cu Hermannstadt, 0-2.

Încă nu a dat vreun gol sau assist, dar Mihai Stoica și-a arătat încrederea în el și crede că poate repeta sezonul 2021-2022, când Tavi a marcat 10 goluri în Liga 1.

MM Stoica: „Bag mâna în foc pentru Octavian Popescu”

Mihai Stoica a scos în evidență nevoia celor de la FCSB de a avea un jucător eficient, moment în care a ținut să-i menționeze pe Tavi Popescu și Marius Ștefănescu.

„E o mare problemă dacă nu ai un jucător care să marcheze. Singurul la care te-ai aștepta să aibă cifre ca anul trecut e Coman (n.r. - vândut de FCSB la Al Gharafa, în Qatar).

După ce Octavian Popescu își va recăpăta forma sportivă, am curaj să bag mâna în foc pentru eu că va repeta primul lui sezon, cu 10 goluri. E un jucător deosebit.

Ștefănescu, dacă trece de perioada asta, ne va ajuta foarte mult. Avem nevoie de jucători cu cifre, care să marcheze. Degeaba o aduci în fața porții dacă nu marchezi”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

MM Stoica: „Cred că vom ajunge în Europa League”

FCSB va juca joi cu LASK, în returul play-off-ului Europa League, după ce în tur scorul a fost 1-1. Roș-albaștrii vin după eșecul cu Hermannstadt din campionat, scor 0-2, în care pe teren au fost jucătorii din linia a doua. MM Stoica e de părere că FCSB va merge mai departe și va ajunge în grupele Europa League, odată cu revenirea pe teren a titularilor.

Jucătorii care au evoluat 90 de minute la Sibiu nu s-au antrenat, au făcut parte din antrenament. I-am văzut bine. Joacă iar cu stadion plin, motivați sunt, LASK a folosit aproape toată garnitura de bază în campionat, avem motive să fi încrezători. Chiar cred că vom merge în Europa League.

- Mihai Stoica, la Prima Sport

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
yoras63
yoras63  •  29 August 2024, 11:00

Cat timp tu esti specialistul de la echipa si priceput la jucatori 'talentati' mai stam ceva ani pina la alte rezultate pozitive si ar trebui sa nu va mai bazati asa mult pe suporteri si pe banii din vanzarea biletelor pentru ca in stilul asta de joc o sa cam disparem din peisaj din pacate....................

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  28 August 2024, 16:53

O să te arzi mă Meme mă.. are talent da ăia 2 neuroni nu o să-l ducă nicăieri. La fotbal in ziua de azi trebuie și creier, nu mai ajunge sa dai cu piciorul în minge. Musi da, un băiat unde se vede ceva materie cenușie pe lângă dat cu piciorul în varză.

cirus11
cirus11  •  28 August 2024, 15:20

Asa spunea si anul trecut. Popescu a fost complet dezastruos si cu Lask si cu Sibiu, a pierdut toate mingile. Pai golul de 0-1 de la Sibiu vine dupa ce el pierde mingea, deposedat curat din spate, cade si plange si lasa in banda lui un gol urias... In plus mai este si incredibil de individualist. Cam la fel ca Baluta. Si ala cu realizari 0. Dar asa e cand patronul decide, cand antrenorul nu-i poate pedepsi ca nu dau pase...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează