FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motto-ul lui MM costă 400 de milioane de lei pe lună!

MM Stoica
MM Stoica

Articol de , - Publicat joi, 10 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 martie 2011 11:02

Ultimele evenimente din Ghencea l-au scos în decor pe managerul general, care n-a plecat din club, dar acum e privit cu suspiciune că va lucra împotriva lui Cîrţu şi, implicit, a Stelei

Sorin Cîrţu a avut parte de o mare surpriză în Ghencea încă dinainte de a conduce primul antrenament. După ce a ajuns la stadion, Mihai Stoica l-a abordat pentru o discuţie. "Sorine, hai să uităm tot ce a fost şi să colaborăm! Voi rămîne în continuare, îţi voi fi alături, vom face o echipă bună, te voi susţine", i-a spus MM, lăsîndu-l fără replică pe antrenor la doar două zile după ce managerul făcuse turul tuturor televiziunilor anunţînd: "Cum vine Cîrţu, cum plec. Nu voi lucra niciodată cu un asemenea antrenor plin de contraperformanţe!".

Acelaşi salariu cu căpitanul
După discuţia cu Cîrţu, Stoica a venit în faţa ziariştilor: "Nu mai plec, rămîn şi voi conduce în continuare clubul ca manager general, nu ca scouter". Cum MM nu-şi va schimba funcţia în organigrama clubului, nici salariul pe care îl are în Ghencea nu-i va fi modificat. Pe statul de plată al clubului, el încasează lunar peste 400 de milioane de lei vechi, echivalentul a 10.000 de euro, adică atît cît cîştigă şi cei mai valoroşi jucători, în frunte cu căpitanul Cristi Tănase.

Devine bombă cu ceas în Ghencea?
Acceptînd să rămînă în club ca manager şi susţinînd că va continua să facă exact aceleeaşi lucruri ca şi pînă acum, se naşte o întrebare, pe care chiar unii oameni din club şi-au pus-o: va fi MM un pericol pentru propria echipă, din moment ce va fi primul care se va bucura de un eventual eşec al lui Sorin Cîrţu? În prezent, Mihai Stoica are de partea sa măcar o treime din lot, în frunte cu Dică şi Galamaz, dar şi trei oameni importanţi din staff: secunzii Caramarin, Nae şi directorul sportiv Narcis Răducan.

MM are şi el "echipa" lui :)
E. Nae - Marinescu, Galamaz, Ricardo, Brandan - Burdujan, Caramarin, N. Răducan - N. Dică, Bilaşco, Onofraş
Antrenor Mihai Stoica

5.000 de euro pe lună e salariul lui Gardoş, care cîştigă jumătate din salariul lui Mihai Stoica

Alba-neagra şi cu suporterii
Un alt moment al conferinţei de ieri în care Mihai Stoica şi-a contrazis poziţia pe care a avut-o în urmă cu doar două luni.

În decembrie: "Nu contează părerea fanilor"
MM a avut un mesaj surprinzător şi dur la adresa ultraşilor Stelei în momentul în care aceştia s-au opus transferului lui Vasile Maftei în Ghencea: "Nu mă interesează părerea suporterilor deoarece nu ei decid dacă luăm sau nu un jucător la Steaua".

În martie: "Legătura cu suporterii nu se va rupe niciodată"
Ieri, Stoica a spus că primul motiv pentru care a decis să nu plece sînt chiar fanii: "Am realizat acum că există o relaţie, care nu se va putea rupe niciodată, între mine şi suporterii Stelei".


"Poziţia în care s-a aflat Mihai Stoica la finalul meciului cu Braşov, în genunchi, e cea în care s-a aflat el toată viaţa!"
Adrian Matei, fost fundaş Steaua

"Mihai Stoica şi-a schimbat mottoul: «Decît o viaţă în genunchi, mai bine o viaţă pe burtă»"
Tudorel Stoica, ex-căpitan Steaua

"Voi juca pentru memoria lui Hîldan!"
Mijlocaşul Brăneştiului, Florentin Petre, spune că este mereu motivat suplimentar atunci cînd evoluează contra Stelei. "Voi juca şi în memoria lui Cătălin Hîldan şi îmi doresc enorm să înscriu în poarta lui Tătăruşanu. Cred că putem scoate un rezultat mare contra Stelei", a spus Petre. Fotbalistul de 34 de ani a şi glumit pe seama nervozităţii lui Cîrţu: "Banca de rezerve de la Buzău e construită din plastic solid, nu are cum să o spargă nea Sorin!".

Azi intră în cantonament
Sorin Cîrţu a hotărît să nu-şi bage jucătorii în cantonament decît cu o zi înaintea jocului de mîine seară, de la Buzău. Astfel, steliştii vor fi cantonaţi din această seară, urmînd ca deplasarea pentru meciul cu Brăneştiul să se facă cu autocarul, chiar în ziua jocului. Steliştii vor reveni imediat după meci în Capitală, iar sîmbătă vor avea doar un antrenament de refacere, urmînd ca duminica să fie liberă.

"Steaua să se teamă de noi!"
Portarul Victoriei, Cristi Stoicescu (31 de ani), avertizează adversarul de vineri seara: "Sîntem într-o formă excelentă şi nu ne e frică de nimeni. De fapt, Steaua ar trebui să se teamă de noi! Am demonstrat şi cu CFR, şi cu Craiova că ne putem lupta de la egal la egal cu oricine. Cred sincer că putem face surpriza etapei". (Vlad Ispas)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (42)
valcu
valcu  •  10 Martie 2011, 20:05

SE PARE CA AVEM CE MERITAM ,CINE SE ASEAMANA SE ADUNA ALTFEL NU S-AR PUTEA INTELEGE INTRE EI E VORBA DE ACELASI NIVEL DE VIBRATIE AICI E PROBLEMA STELEI POATE SA INVESTEASCA 50 MILIOANE DE EURO DEGEABA !

kosmyn93
kosmyn93  •  10 Martie 2011, 18:18

Pitzdurca a castigat cupa campionilor,a calificat de trei ori nationala la turnee finale,a jucat la hoaia,a antrenat la hoaia.....MM-ul ce-a facut,lhabha-n dormitor?

kosmyn93
kosmyn93  •  10 Martie 2011, 18:11

Cica,se spune ca Mache ala e mana dreapta a lui MM,sa mori de ras frateeee....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează