FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Va fi scandalul sezonului? Mustață l-a sunat pe Becali înainte de Supercupa FCSB - Corvinul și l-a uimit: „Nu înțeleg. Poate a intervenit cineva”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 09:15 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 14:03

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că ia în continuare în calcul să nu respecte regula U21 la meciul cu Corvinul, în Supercupa României. Partida de pe Ghencea are loc de la ora 20:00, pe Ghencea, și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Becali a anunțat în urmă cu o săptămână că nu va folosi un jucător U21. Cum FCSB va pierde la „masa verde” dacă nu va respecta regulamentul FRF, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, l-a sunat pe patronul roș-albaștrilor pentru a-l convinge să trimită pe teren un fotbalist U21.

Gigi Becali bănuiește că o persoană din cadrul FRF l-a sunat pe Mustață pentru a-i transmite că FCSB trebuie să respecte regula, iar liderul galeriei roș-albastre l-ar fi contactat apoi pe patronul echipei pentru a-l convinge să folosească un jucător U21.

Gigi Becali, înainte de FCSB - Corvinul: „M-a sunat Mustață. Cred a intervenit cineva de la Federație”

„Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. Noi trofeul îl luăm, pentru că vedem cum vorbesc cu Vali, cum e regula. Dacă am câștigat pe teren, îmi dai trofeul. Apoi poți să-l iei printr-o comisie, care să dea meciul pierdut cu 0-3.

Deci eu îl iau, apoi ei îl iau de la mine și eu îl câștig la TAS. Vreau să vorbesc cu galeria, care să înțeleagă un lucru. Trebuie să reparăm niște lucruri cu forța, dacă altfel nu se poate.

La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la Federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Eu acum trebuie să bag o echipă cu care să joc împotriva celor din San Marino (n.r. - Virtus, în primul tur preliminar din UCL). Eu trebuie să-mi formez echipa, nu să o ciuntesc ca să îi fac mendrele lui Burleanu. Sau să îmi dea mie Burleanu 20 de milioane pentru calificare, că eu trebuie să fac strategie de calificare.

Oamenii ăștia de la Federație ori nu au minte, ori nu înțeleg. Eu sunt hotărât să nu pun U21, dar nu vreau nici război. Eu spun asta ca ei să înțeleagă odată că trebuie să își vadă de treaba lor și să ne lase în pace

- Gigi Becali, patron FCSB

Cum poate arăta FCSB cu Corvinul

Echipă probabilă FCSB, cu jucător U21 pe teren: Vlad - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Alhassan - Ștefănescu, Al. Băluță, Musi (jucător U21) - Miculescu

Echipă probabilă FCSB, fără jucător U21: Vlad - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Alhassan - Ștefănescu, Edjouma, Al. Băluță - Miculescu

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Corvinul

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (39)
ali.bec
ali.bec  •  05 Iulie 2024, 08:01
Postat de tictictic pe 04 Iulie 2024, 15:31

E corect ce zice Becali. Regula "U21" e valabila doar pentru Liga I; pentru Liga II sunt valabile alte reguli (spre exemplu 3 jucatori sub 21). Supercupa Romaniei nu este nici meci de liga I, nici meci de Liga II, astfel ca in partida Steaua (eu asa ii zic) - Corvinul ar fi de un absurd infiorator sa o obligi pe una sa joace dupa regulile primei divizii si pe cealalta dupa regulile diviziei secunde! In fine, eu as juca diseara fara niciun U21 in teren; castigam Supercupa; va urma festivitatea de premiere oficiala, pe gazon, cu oficialii federatiei inmanand trofeul, discursuri, felicitari, poze, selfiuri, muzica, sampanie... Mai departe, in doua zile FRF-ul n-are decat sa retraga trofeul Stelei (ca sa se faca de ras si sa se umple de ridicol pana la capat), ca nu mai conteaza; la cate titluri, cupe si trofee i-au fost sterse Stelei din pix, asta ar fi doar o picatura intr-un pahar cu apa! Mai apoi, e evident ca la TAS se vor corecta abuzurile astora si normalitatea va avea castig de cauza... ca acolo nu judeca alde Lia Savonea sau Livia Stanciu :))) Hai Steaua!!!

Gigila, iarba-i verde, ceru-i albastru, fecesebe nu e Steaua și substantivele la cazul vocativ se separă de restul propoziției prin virgulă.

Catalynn_21
Catalynn_21  •  04 Iulie 2024, 20:49
Postat de forumeer pe 04 Iulie 2024, 17:55

Cine e Mustata? :))

E Musty Sunămă! :-)))

Catalynn_21
Catalynn_21  •  04 Iulie 2024, 20:20
Postat de tictictic pe 04 Iulie 2024, 16:55

Esti in eroare; in toata istoria ei Steaua n-a jucat niciodata in divizia B!!!

Tataie, te lauzi ca ai un vraf de diplome in sertar și nu ești în stare să citești câteva litere, ce naibii!? Unde vezi tu ca scrie Steaua în clasamentul L1!? Unde bre!? Undeeeeee!? PS: unde ai citit tu ca TAS poate judeca spete deja adjudecate in civil într-o tara UE!? Situația Palmaresului istoric al Stelei (1947-1998) a fost deja clarificată de ICCJ care a spus ca sentința CAB pe acest segment a fost “legală și corectă”.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează