FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-0

N'Doye: "Ne trebuie 4 goluri? Dăm 5!"

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Eurogolul lui Marius Niculae l-a entuziasmat pe senegalezul N'Doye, care e convins că roş-albii se vor califica în grupele Europa League

- Ousmane, se poate spune că v-aţi revenit după eşecul cu Slovan Liberec?
- Aşa e în fotbal, azi poţi pierde, mîine cîştigi şi te ridici. Am fost afectaţi, dar trebuie să ne facem datoria. Eu bag piciorul la orice minge, asta e treaba mea. Noi formăm o echipă în adevăratul sens al cuvîntului şi trebuie să dăm totul pentru acest club. Nu există jumătăţi de măsură.

- V-a salvat totuşi golul lui Marius Niculae...
- Da! Oh, man, grande gol al lui Marius! O reuşită extraordinară, n-ai văzut ce bine a dat? Totul a fost calculat, n-a fost nimic întîmplător.

- S-a simţit lipsa suporterilor la acest meci? Au fost doar 1.500 de fani...
- Au fost supăraţi din cauza rezultatului de joi, din meciul cu Slovan Liberec, îi înţeleg. Noi, împreună cu fanii, formăm o familie. Chiar cînd au intrat pe teren nu mi-a fost frică în nici un moment, pentru că ei sînt suporterii noştri.

- Mai crezi că Dinamo se poate califica în grupele Europa League? Trebuie să învingeţi cu 4-0.
- Sigur că da! Şi eu, şi colegii mei credem că putem ajunge în grupe. Dacă putem să batem cu 4-0? 5-0 o să le dăm acolo. Dacă vom juca bine şi vom avea ocazii, atunci avem şanse să ne calificăm.

DECLARAŢII
"Victorie foarte importantă pentru moral, duminică mergem în Ghencea să învingem! Sincer, de Slovan e imposibil să trecem"
CRISTI BORCEA, preşedinte executiv Dinamo

"Dinamo avea nevoie de această gură de oxigen. Bonetti? Nu-l cunosc, dar părerea mea e că abia la iarnă trebuie să se tragă linie, nu trebuie schimbat acum"
GIGI NEŢOIU, fost acţionar Dinamo

"Meciul mergea spre 0-0, Bonetti asta dorea. Dacă nu era şutul lui Niculae, se termina egal. Cu încă o execuţie de acest gen şi în Ghencea, Bonetti va deveni cel mai bun antrenor din România"
IOAN ANDONE, fost antrenor Dinamo

"O înfrîngere injustă, am avut mai multe ocazii. S-a simţit oboseala după meciul cu Sarajevo. În continuare CFR-ul se luptă la campionat"
ANTONIO CONCEICAO, antrenor CFR Cluj

"A fost acea execuţie a lui Niculae, ei au marcat la primul şut pe poartă. Ne doare această înfrîngere, am fi meritat să cîştigăm"
BOGDAN MARA, mijlocaş CFR Cluj

Gigi: "M-am bucurat pentru Dinamo"
Patronul Stelei a mărturisit că victoria rivalei din Ştefan cel Mare în faţa CFR-ului i-a adus bucurie: "Îmi părea rău pentru Borcea, de-asta am vrut ca Dinamo să cîştige şi m-am bucurat că au reuşit. Vom avea probleme cu ei în Ghencea, au reuşit să ţină bine mingea departe de poarta lui Dolha, nu s-au retras. Bine, şi pe fondul de oboseală al clujenilor, pe care nu-i mai recunosc".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru
Superliga
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru
Dinamo, Farul sau Poli Timișoara? Marian Iancu anunță unde va investi: „Voi fi unul dintre finanțatori”
Superliga
Dinamo, Farul sau Poli Timișoara? Marian Iancu anunță unde va investi: „Voi fi unul dintre finanțatori”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (33)
frunzulitza
frunzulitza  •  24 August 2009, 22:16

n'doye joaca din placere! sper ca toata echipa sa faca la fel!

 •  24 August 2009, 20:40

Bei, poate nu luati chiar patru cu Slovan, ca va suspenda astia de la UEFA, da sper sa luati macar trei duminica viitoare

 •  24 August 2009, 20:35

E buna de tot! Ma, da cum cadeti mereu voi in patru l.abe mereu! Pana ieri va furau arbitrii, acum o sa dati vina pe UEFA, ca daca nu v+ar fi suspendat, ce bataie le mai dati cehilor cu 4 la zero! N-am putut sa vad asa ceva!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close