FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Gazeta, confirmată! FCSB a cedat un jucător unei rivale din Liga 1 » Patronul a făcut anunțul: „Actele sunt deja semnate!”

Nana Antwi (centru), foto: Imago Images
Nana Antwi (centru), foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 03 septembrie 2024 20:30 / Actualizat marti, 03 septembrie 2024 20:30

Nana Antwi (24 de ani, fundaș dreapta), jucătorul celor de la FCSB, va ajunge sub formă de împrumut pe un an la Hermannstadt, așa cum GSP a anunțat în exclusivitate.

Claudiu Rotar, patronul celor de la Hermannstadt, a confirmat mutarea și detaliile transferului.

Update, 3 septembrie, 20:29: Hermannstadt a anunțat oficial împrumutul lui Antwi

Hermannstadt a confirmat, pe pagina de Facebook a clubului sibian, că Nana Antwi va evolua pentru restul sezonului la trupa pregătită de Marius Măldărășanu.

„Nana e aici! Nana is here! Bine ai venit, Nana Antwi! Nana vine sub formă de împrumut de la FCSB pentru un sezon. 24 de ani. Fundaș dreapta. 350.000 € (transfermarkt.com). Echipe la care a jucat: Young Wise FC(GHA), Lori Wanadzor(ARM), Lille B(FRA), F.C.Urartu (ARM) și FCSB”, au notat sibienii pe rețelele sociale.

Antwi a recunoscut că s-a consultat cu Baba Alhassan, coechipierul său de la FCSB și fost jucător al sibienilor, înainte să ajungă la Hermannstadt.

Cred că Hermannstadt va avea un sezon grozav și mă bucur să fac parte din această echipă. Îmi place clubul, îmi place echipa cum joacă. Sunt aici să mă antrenez bine și să ajut.

Da, am vorbit cu Baba Alhassan despre Hermannstadt. Îmi place aici și îmi doresc să fac parte din această familie. Da, mi-a spus că este o echipă bună. Așa că îmi place să fiu aici. Orașul e top!

Vreau să le transmit (n.r.- suporterilor) toate încurajările mele. În acest sezon vom da tot ce avem mai bun ca să ne atingem obiectivele. Forța, Hermannstadt” - au fost primele cuvinte ale lui Antwi în calitate de jucător al sibienilor.

Claudiu Rotar: „Actele sunt deja semnate”

Claudiu Rotar a dezvăluit că Nana Antwi se va prezenta de miercuri la antrenamentele sibienilor. Rotar a declarat și faptul că jucătorul a fost dorit cu insistență de Marius Măldărășanu.

Gazeta, confirmată! FCSB a cedat un jucător unei rivale din Liga 1 » Patronul a făcut anunțul: „Actele sunt deja semnate!”
Nana Antwi/ foto Imago Images

„Actele sunt deja semnate. Ne-am înțeles ca marți dimineață să trimitem o mașină la București după Nana Antwi, iar de miercuri el se va prezenta la antrenamente sub comanda lui Marius Măldărășanu. Eu am o relație foarte bună cu Gigi Becali, iar dânsul va suporta și salariul lui Antwi. Oricum, nu cred că la FCSB sunt jucători care câștigă sub 10.000 de euro pe lună.

Poate vreun copil, dar nu cred. Noi am mers pe mâna lui Măldă, iar el are un cuvânt foarte important de spus la transferuri. Așa cum am procedat și în cazul lui Buș-Chipirliu. Măldă l-a vrut în cele din urmă pe Buș, iar noi pe Buș l-am adus. Așa și în acest caz. Măldă și l-a dorit foarte tare pe Antwi, iar de miercuri îl va avea sub comanda sa la antrenamente.

Uitați că am avut răbdare, iar Măldă a pus din nou echipa pe lina de plutire și începe să aibă din nou rezultate foarte bune. Noi în vara asta am adus și niște jucători noi la echipă și le-a trebuit și lor un pic de timp să se integreze în lotul nostru. Ce vești vă mai pot da de Markovic? Pe data de 5 septembrie el se va opera și îl asigurăm că o să fim alături de el din toate punctele de vedere”, a declarat Claudiu Rotar, conform prosport.ro.

Nana Antwi a fost transferat în această iarnă de FCSB de la FC Urartu. Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru a securiza mutarea. Nana Antwi a mai jucat în carieră la Young Wise FC, Lori Vanadzor, echipa a doua a lui LOSC Lille, și la Urartu. În tricoul roș-albastru are 15 jocuri, niciun gol și niciun assist.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (15)
username_2
username_2  •  01 Septembrie 2024, 22:41
Postat de John.Wick pe 01 Septembrie 2024, 20:07

Banca dacă-ți dă credit, nu te finanțează? O privire în DEX i-ar scuti pe mulți de rușine

banca finanțează da cînd îi dau banii înapoi recunoaște că i-am dat, nu-mi crește din nou datoria fără motiv, da știi tu bine ce-am vrut să zic, cu sau fără dex...amu și io sînt fecesebist de mic, doar n-o să țin cu Șucu sau Varga, da nu sînt fanatic, n-are rost

John.Wick
John.Wick  •  01 Septembrie 2024, 20:07
Postat de username_2 pe 01 Septembrie 2024, 16:50

toți sînt așa, își fac bugetele din vînzări de jucători da cluburile tot au datorii imense la „finanațatori”, pînă și preacuviosu Giginho, la cîți jucători a vîndut, a declarat la România TV după meciul cu LASK că FCSB are datorii la el de 30 mil euro...curat finanțatori

Banca dacă-ți dă credit, nu te finanțează? O privire în DEX i-ar scuti pe mulți de rușine

Gogu682
Gogu682  •  01 Septembrie 2024, 19:14

Asta da inteligenta sa-ti dai cel mai rapid jucator din echipa unei neica nimeni din campionatul lui peste si tu sa pastrezi pe magistrul cretu pentru meciuri cu olimpiakos, paok, hoffenheim, rangers, united. Si dupa aia stai si te intrebi de ce iei 10 de la silkeborg. Miorita nu trebuie rescrisa, e traita zi de zi de catre CEO jiji berbecul desavarsit. Mare e gradina ta, Doamne, dar unii sar gardul cand e poarta deschisa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează