FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Neil Lennon, accident grav în Herăstrău: „M-am speriat când l-am văzut”

Neil Lennon, foto: Facebook FC Rapid 1923
Neil Lennon, foto: Facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 14:57 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 15:50

Neil Lennon (53 de ani), antrenorul lui Rapid, a fost protagonistul unui eveniment nefericit. Acesta a căzut cu bicicleta în Parcul Herăstrău din București. Dezvăluirea a fost făcută de președintele clubului, Viorel Moldovan (52 de ani).

Lennon a ieșit cu bicicleta în parcul din București, însă experiența a fost tristă pentru antrenorul instalat pe banca giuleștenilor pe 20 mai. Acesta a căzut destul de rău și l-a speriat pe Moldovan în momentul în care cei doi s-au întâlnit la antrenamentul giuleștenilor.

Neil Lennon a căzut cu bicicleta în Herăstrău: „Are nasul lovit”

„Eu m-am speriat când l-am văzut la antrenament. A căzut de pe bicicletă în Herăstrău. Am înțeles că a lovit o bordură. Are nasul lovit, tibiile, genunchii. M-am speriat când l-am văzut așa. Face sport, joacă padel mult.

L-ai văzut ca mijlocaș? Am crezut că e mult mai grav accidentul. Bine că nu și-a rupt nimic, e solid.”, a declarat Viorel Moldovan, la Fanatik.

Lennon va susține mâine conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj. Cel mai probabil, va explica concret cum s-a petrecut acest accident nefericit. Derby-ul are loc sâmbătă, de la 22:00. Este primul meci de pe teren propriu pentru Rapid, care a început cu stângul noul sezon, 1-1 pe terenul celor de la UTA Arad.

De cealaltă parte, CFR Cluj a învins-o pe Dinamo pe teren propriu la ultima fază. „Câinii” au condus în mod surprinzător cu 2-0, însă vicecampioana și-a respectat blazonul și a întors rezultatul.

Pentru primul meci, cu noua formație, cu noii jucători, cred că a fost bine. Cred că este un punct obținut pe un teren greu. Am jucat cu 3 fundași. Îi avem pe Rrahmani, pe Burmaz, pe Jambor, atacanți foarte buni, trebuie să îi folosim pe toți 3.

- Neil Lennon, imediat după UTA Arad - Rapid 1-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Superliga
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Campionate
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (40)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  19 Iulie 2024, 09:19
Postat de tarnaveanu pe 18 Iulie 2024, 19:36

Dacă Șucu nu i-a trecut niște clauze ferme în contract și niște obiective de performanță, va scăpa greu de el și va lua o nouă țeapă financiară. Dacă accidentele pe bicicletă se vor repeta, nu va mai avea nici un fel de autoritate în vestiar.

Stai liniștit, e Rapid, da?

anowen
anowen  •  19 Iulie 2024, 05:06

Tipul asta e cunoscut ca de multe ori rupe barurile. Prin 2021 a tot aparut in scandaluri legate de bautura. Acum, ca a venit in tara berii ieftine, nu m-as mira sa-l mai vedem plin de vanatai.

1280
1280  •  19 Iulie 2024, 00:32

Ce mai este mah , până la sfârșitul lui noiembrie , decembrie … când pe Nelu , nu-l va mai prinde paltonu ?! Lasă-i așa și pe acești profesioniști de la Rapid , ca suferă ca zici ca ei au inventat fotbalul . Acest Nelu din Regatul Unit este o țeapă ! Sa vezi ce le da CFR ul bursucului ! Sa vedem atunci ce mai zice Viorel , atacantul pur sange

Vezi toate comentariile (40)
Comentează