FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Neil Lennon nu iartă nimic: Marian Aioani, următoarea victimă? » Trei momente care anunță schimbarea portarului la Rapid

Neil Lennon e gata să pedepsească la Rapid
Neil Lennon e gata să pedepsească la Rapid

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2024 09:30 / Actualizat vineri, 02 august 2024 09:30

După trei etape în care a cucerit doar două puncte, se pot trage primele concluzii despre Neil Lennon la Rapid. În acest start de sezon, antrenorul s-a dovedit a fi noncoformist în decizii și nerăbdător în privința jucătorilor pe care se bazează.

Nord-irlandezul ar putea face o nouă victimă în echipa de start ca urmare a înfrângerii din etapa trecută, 0-1 cu Petrolul Ploiești, în deplasare, iar primele semnale. Este vorba despre portarul Marian Aioani, căruia i se reproșează că a judecat eronat faza golului înscris de Albin Berisha.

Goalkeeper-ul nu a fost hotărât dacă să rămână sau să iasă dintre buturi în momentul în care acțiunea lui Sergiu Hanca, în flancul drept, devenea tot mai periculoasă. Kosovarul a speculat astfel devierea nefericită a lui Kait, completată de greșeala de plasament lui Aioani.

  • Rapid - Sepsi se joacă luni, în etapa a 4-a a Superligii. Meciul va fi transmis pe Digisport 1, Primasport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Marian Aioani ar putea fi înlocuit în poarta Rapidului. Benjamin Siegrist stă la pândă

Eroarea lui Marian Aioani are șanse mari de a fi pedepsită de către Neil Lennon, mai ales pentru că Benjamin Siegrist (32 de ani), nou transferat la cererea expresă a tehnicianului, își așteaptă șansa.

Lennon și Siegrist se cunosc din campionatul Scoției. Nu au apucat să lucreze împreună până acum, însă pentru jucătorul elvețian prezența antrenorului la Rapid a fost garanția care l-a făcut să dea curs ofertei venite din Giulești.

Portarul care a stat în umbra lui Joe Hart la Celtic Glasgow are un profil de salvator, cu intervenții în care se bazează pe reflexe și utilizează în dese rânduri picioarele pentru a para.

Un semn de întrebare rămâne totuși dacă momentul partidei cu Sepsi, pe teren propriu, ar fi potrivit pentru o astfel de mutare majoră, mai ales în contextul în care Siegrist s-ar afla la debut, într-o atmosferă cu un grad mare de tensiune.

1,5 milioane de euroeste cota de transfer a lui Marian Aioani. Cu un milion mai mare decât cea a lui Siegrist

Benji (n.r. - Siegrist) a fost un tip cu adevărat profesionist. A avut spirit și a vrut să joace mai mult, iar când nu a făcut-o, a fost exemplar. Profesionalismul său... totul la el a fost de primă clasă. Și când am vorbit, ne-am gândit că, probabil pentru el, în această parte a carierei sale trebuie să meargă undeva să joace.

- Brendan Rodgers, antrenor Celtic Glasgow

Neil Lennon nu iartă nimic: Marian Aioani, următoarea victimă? » Trei momente care anunță schimbarea portarului la Rapid
Benjamin Siegrist (32 de ani) își așteaptă șansa la Rapid. Foto: FC Rapid

720.000 de lire sterlinepe an era salariul lui Benjamin Siegrist la Celtic Glasgow

Trei cazuri în care Neil Lennon a pedepsit

1. Andrei Borza după UTA - Rapid 1-1. Fundașul de bandă a avut o prestație extrem de slabă și nu a reușit să se adapteze la sistemul 3-5-2 pe care Neil Lennon încearcă să-l implementeze. Borza a primit nota 4 din partea reporterului GSP, iar Micovschi l-a înlocuit apoi în echipa de start.

2. Blazek vs. minute pentru Săpunaru. Dacă în prima sa partidă a părut că se poate integra și poate da stabilitate echipei, slovacul a devenit ezitant, iar comunicarea cu Paul Iacob a lăsat de dorit. Deși nu se impunea o schimbare în axul defensiv, la scorul de 1-0 pentru Petrolul, Lennon l-a introdus pe Săpunaru. A fost și o încercare de a arăta că situația lui Săpunaru, rezervă în ultima vreme, este o falsă problemă.

3. Papeau, trecut pe bancă. Integralist în prima rundă, francezul a făcut și el cunoștință cu banca ulterior. Petrila a apărut în locul său, iar în cea mai recentă etapă a fost introdus pe teren abia în minutul 90.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Geoană n-a ocolit niciun subiect! Discurs despre banii publici și modelele Becali, Șucu, Hagi: „Armata n-o lasă pe FCSB, o brambureală totală!” + Propune o revoluție AI la copii: „În Cehia au făcut o scanare”
Superliga
Mircea Geoană n-a ocolit niciun subiect! Discurs despre banii publici și modelele Becali, Șucu, Hagi: „Armata n-o lasă pe FCSB, o brambureală totală!” + Propune o revoluție AI la copii: „În Cehia au făcut o scanare”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Lovitură de teatru în miez de noapte! Ce se întâmplă cu noul transfer al Rapidului: „Este un mare inconvenient”
Superliga
Lovitură de teatru în miez de noapte! Ce se întâmplă cu noul transfer al Rapidului: „Este un mare inconvenient”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (11)
portardelegenda
portardelegenda  •  03 August 2024, 10:50

Doar nu credeți că l a luat pe elvețianul ăla degeaba

maccarone707
maccarone707  •  02 August 2024, 20:18
Postat de lefter_popescu pe 02 August 2024, 18:18

Amice, Aioanei nu apară nimic , nimic, nimic meci de meci. I s-au oferit nenumărate șanse. În play off , în 6 meciuri nu a scos un gol. Începând cu Farul orice minge trasa pe spațiul porții a fost gol. Nu crezi ca a fost și este cel mai slab portar din liga I ? ...Si s-au mai plătit și 400.000 pe el. Ce repede s-a grabit Hagi sa-l vândă.

pe hagi nu prea îl duce capul, dar la țepe, ca orice machidon, se pricepe. doar nu l a vandut pe aioani de bun ce era, cred ca nici nu se astepta sa ia bani pe el la cat de slab e

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 August 2024, 18:23
Postat de REMEMBER87 pe 02 August 2024, 10:11

Cel mai slab antrenor al Rapidului ! Rugati-l pe Bergodi sa revina ! Alfel Derby cu Dinamo in off !!

Amice, tu vezi pe Dinamo în primele 6 ? Stai bine cu moralul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează