FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a apărut cu fața bandajată la conferință » Cum explică: „Nu e prima dată!”

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama accidentului de bicicletă suferit în Herăstrău, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj. +5   FOTO
Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama accidentului de bicicletă suferit în Herăstrău, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Articol de , , - Publicat vineri, 19 iulie 2024 18:25 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 19:29

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama accidentului de bicicletă suferit în Herăstrău. A făcut-o în conferința premergătoare meciului cu CFR Cluj.

În săptămâna meciului cu CFR Cluj, Neil Lennon a ieșit cu bicicleta în Herăstrău, în ziua liberă a rapidiștilor. A apărut la antrenament julit pe față și pe mână, moment în care cei de la Rapid s-au speriat.

+1 FOTO

Nord-irlandezul a explicat că a căzut cu bicicleta și a glumit pe seama incidentului. El va sta pe bancă la derby-ul cu CFR din Gruia, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00.

VIDEO. Neil Lennon: „Am crezut că sunt în Turul Franței”

„Am crezut că sunt în Turul Franței. Nu e prima dată când cad, e ok, sunt doar niște zgârieturi. Sunt prea bătrân pentru asta, dar totul e bine, m-am zgâriat. Băieții nu s-au speriat că m-au văzut zgâriat, sunt speriați de mine mereu”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă.

El a apărut în fața jurnaliștilor cu un bandaj pe nas și cu zgârieturi pe mâna stângă.

Neil Lennon: „Dan Petrescu e un antrenor excelent, m-a eliminat din preliminariile Champions League”

„A fost o săptămână bună, echipa e din ce în ce mai bine fizic. Știm că echipa adversă e una excelentă. Dan Petrescu e un antrenor grozav, are un palmares bun aici, în România. Echipa lui are o mentalitate bună, a revenit de la 0-2 în etapa trecută. Mă aștept la un joc pe contre, CFR Cluj joacă direct în față.

Am început sezonul cu un punct, a fost dezamăgitor că nu am câștigat, dar am avut o repriză în care nu am jucat cât de intens trebuia. Echipa are acum primul meci acasă și trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Pe Dan Petrescu l-am întâlnit de 4 ori, m-a eliminat din preliminariile Champions League. Atunci, în acea dublă, trebuia ca Celtic să câștige meciul de acasă (CFR Cluj, echipa lui Petrescu, a câștigat cu 4-3 la Glasgow în 2019, în preliminariile UCL, împotriva echipei antrenate atunci de Neil Lennon).

E un antrenor deștept, are o echipă puternică, știe ce vrea de la jucători. Are un stil eficient”, a declarat Neil Lennon la conferință.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Altele
Cel mai mare proiect de infrastructură din Moldova prinde contur » Imagini spectaculoase de pe șantierul de 35 de milioane de euro
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Superliga
Eugen Neagoe, pregătit pentru revenirea în Superligă » Detalii din culise
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”
Superliga
Gigi Becali, decizie radicală în ziua transferurilor lui Bîrligea și Popescu: „Tată, îmi e și jenă să o spun!”

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (15)
fantoma_lui_BabaNovac
fantoma_lui_BabaNovac  •  20 Iulie 2024, 13:54

Vad ca nimeni nu l-a intrebat ce anume l-a facut sa creada ca era in turul Frantei ? Bautura cumva ?

rav410wrc
rav410wrc  •  20 Iulie 2024, 00:23
Postat de tristan pe 19 Iulie 2024, 21:05

Ce plac glumele unor ciucameti de pe aici muritori de foame care tot bat apropouri legate de alcool de parcă ei au băut cu el masă sau l au carat in spate mort de beat Glume de amarasteni

Ah da, voua va plac doar glumele cu nea JJ si telemeaua !? Astea cu Nelu Absolut Lemon vi se par ofensatoare !? ;)))

racetrack
racetrack  •  19 Iulie 2024, 22:52

Bine ca n-ati scris Glezgău...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează