FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - RAPID

VIDEO Fiind chestionat de situația lui Cristi Săpunaru, Neil Lennon a RĂBUFNIT la conferința de presă: „Este jenant! Sunt surprins de nivelul de absurditate”

Solitarul și îngânduratul Lennon / Foto: Ionuț Iordache
Solitarul și îngânduratul Lennon / Foto: Ionuț Iordache

Articol de , - Publicat duminica, 11 august 2024 11:12 / Actualizat luni, 12 august 2024 12:57

La conferința de presă ce a succedat partida Rapidului cu Gloria Buzău, terminată la egalitate, scor 1-1, Neil Lennon, 53 ani, a avut un mesaj dur la adresa reprezentanților mass-media, spunând că zvonurile din jurul trupei în alb și vișiniu sunt jenante, jignitoare pentru industrie.

Fiind chestionat de situația lui Cristi Săpunaru, care a evoluat doar pentru 23 minute în acest start de stagiune, în derby-ul cu Petrolul Ploiești, nord-irlandezul a avut o reacție virulentă, spunând că „este o prostie totală” și „nu mă aflu aici să ofer răspuns unor zvonuri inventate”.

VIDEO. Neil Lennon: „Sunt un profesionist, am lucrat la un nivel înalt ca jucător și manager”

Cristi Săpunaru, căpitan al Rapidului în ultimele sezoane, un adevărat simbol al Giuleștiului, a fost trecut în plan secund, de la venirea fostului tehnician de la Celtic, acest fapt ridicând mai multe semne de întrebare.

Cu toate acestea, stoperul ar fi trebuit să fie titularizat în partida de etapa trecută, cea cu Sepsi, însă s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea partidei.

Este o prostie totală, o prostie totală. Nu știu de unde ați scos asta. Cristi ar fi trebuit să fie titular cu Sepsi, însă s-a accidentat și nu este încă recuperat. Din nou, mă aflu aici, răspunzând unor intrebări despre unele zvonuri inventate, pe care nu le pot controla. Nu vreau să vorbesc despre fabulații, ci despre realitate. Trebuie să se termine! Este jenant pentru industrie și pentru media, mai ales când apar povești nefondate.

Sunt un profesionist, am lucrat la un nivel înalt ca jucător și manager. Nu mă aflu aici să discut despre bârfe, nu mă interesează drama. Sunt aici să îmi fac treaba, să construiesc o echipă de care fanii să fie mândri. Sunt surprins de nivelul de absurditate care orbitează clubul, jucătorii, dar și pe mine. Este jenant și lipsit de profesionalism. Ca profesioniști, trebuie să ne comportăm pe măsură. Poate jocul ar trebui să se îmbunătățească aici, sunt mult prea multe lucruri de genul”, a spus Lennon la conferința de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (45)
S0s0
S0s0  •  12 August 2024, 12:55
Postat de username_2 pe 11 August 2024, 16:18

bună analiză a „presei” neaoșe getodacice, da asta ar fi trebuit să o facă tov director, nu cititorii...că îl pomeniși pe dl Naum de la DIgisport, dl Naum îi flămînd rău săracu, mîncă pe litere de nu-l mai înțelegi ce vorbește, da el îi „moderator profesionist”, dacă-i întrebi pe colegii lui din presă...aștept să-l critice presarii și pe dl Naum, cum se întîmplă cu dl Lennon, da șansele sînt zero, jurnalist la jurnalist nu-și scoate ochii

Eu m-am lămurit ce e cu Naum de când a început să participe, alături de Striblea, la podcastul Baricada, sub sigla Vorbitorincii. E genul care se înconjoară mereu de mediocri, din tot ce e în jur selectează tot mediocritatea, doar pentru a-și da o iluzie de superioritate. De fatp, se simte excelent bălăcndu-se în mocirlă cu alde Mitică, Danciu-gol, Duckdam și alți așa-ziși analiști care nu știu 200 de cuvinte, cu tot cu prepoziții și conjuncții. Îi dau moitve să pară superior, pentru că omul are o cultură, dar și mai aiurea e că le împărtășește opiniile, că să spun idei e mult prea mult. Printre care apărarea gliei strămoșești de străinii cei periculoși, marota oricăui sărac cu duhul din fotbal.

talpaiadului
talpaiadului  •  11 August 2024, 20:17
Postat de gado pe 11 August 2024, 19:05

Corect cometariul tau, DAR Lennon a fost adus avand ca obiective : clasarea pe locurile 1-3 sau Cupa .. NU a fost adus sa construiasca o noua echipa ci sa o faca pe aceasta sa functioneze si sa atinga obiectivele propuse si acceptate. In acest sens au fost acceptate salariile lui si ale staffului, au fost acceptati in conducerea echipei toti "aliatii" lui, au fost facute toate transferurile solicitate .. Acum lotul este stufos .. Are dubluri si tripluri pe posturi .. Si echipa nu joaca nimic, nu pare a avea nici cea mai mica idee de joc. Jucatorii par ca sunt pentru prima oara impreuna la aceasta echipa. Lennon este din vara la echipa, a prins si pregatirea, a fost in cantonament cu echipa si a jucat 5 etape de campionat .. rezultat ? ZERO ca joc si ca prezenta in taren ! A insistat cu un sistem in care i-a zapacit complet pe jucatori, schimband zonele lor de actiune .. rezultatul ? acestia nu se mai regasesc .. Daca nu se intervenea de la nivelul conducerii si ieri tot cu 3 fundasi ar fi jucat .. Ieri parca..parca .. jucatorii au inceput sa-si aduca aminte de ce trebuie sa faca .. dar parca le era frica sa faca presing sau sa-i "deranjeze" pe adversari cand aveau mingea.. E ceva si cu jucatorii .. chiar daca ei spun ca totul este ok in lot, nu pare sa fie chiar asa .. Daca vrem sa contam in acest campionat trebuie gasita sursa problemelor si rezolvat totul cat mai rapid .. Timpul nu iarta ! FZR !

Corect si comentariul tau, DAR obiectivul este clasarea pe locurile 1-3 la sfarsitul campionatului si nu dupa primele 5 etape, iar Cupa Romaniei nici macar nu a inceput, pentru a i se imputa lui Lennon neindeplinirea obiectivelor fiind nevoie in primul rand ca el sa le rateze, ceea ce nu s-a intamplat nici pe departe. Rapid a inceput slab, ceea de era de asteptat tinand cont de multiplele schimbari care s-au petrecut la echipa in ultimul timp, in opinia mea Lennon fiind tratat in prezent precum iepurasul care n-are basca, reprosandu-i-se faptul ca a modificat echipa din temelii, cand era la mintea cocosului ca asta se va intampla sub comanda lui. Daca s-ar fi dorit doar niste performante superioare celor de anul trecut cu pastrarea structurii echipei, asa cum sustii tu, ce sens a avut aducerea lui Lennon cand Sumudica era disponibil si capabil sa faca acel lucru infinit mai bine decat Lennon?

dragna
dragna  •  11 August 2024, 19:41

Săracul, nu şi-a dat seama că vine la bâlci şi la presa tilibombă. Credea ca vine la fotbal profesionist.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează