FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Primele nemulțumiri în Giulești la adresa lui Neil Lennon: „Nu arătam a echipă” » Întrebarea la care Victor Angelescu nu a vrut să răspundă

Neil Lennon / Foto: Imago Images
Neil Lennon / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 20:59 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 21:29

Victor Angelescu și-a manifestat prima nemulțumire la adresa lui Neil Lennon. Acționarul minoritar al Rapidului i-a reproșat tehnicianului nord-irlandez că alb-vișiniii nu s-au comportat ca o echipă în primele trei etape ale Superligii.

Angelescu a ajuns la concluzia că Rapid a arătat prea puțin pentru obiectivele sale de a se bate la cupele europene sau de a câștiga campionatul. După trei etape scurse din noua stagiune, Rapid a înregistrat două remize (1-1 în deplasare cu UTA și 2-2 acasă cu CFR Cluj) și o înfrângere (0-1 la Ploiești cu Petrolul).

Întrebarea despre Neil Lennon la care nu a vrut să răspundă Victor Angelescu

Mai mult decât atât, Victor Angelescu a evitat să comenteze dacă Neil Lennon se bucură la Rapid de aceeași încredere ca în momentul în care a fost adus în Giulești.

Primele nemulțumiri în Giulești la adresa lui Neil Lennon: „Nu arătam a echipă” » Întrebarea la care Victor Angelescu nu a vrut să răspundă
Victor Angelescu / Foto: GSP.ro

„Nu am arătat a echipă. Am avut anumite momente în meci în care am jucat bine, dar pentru ceea ce ne propunem noi este clar că e insuficient.

Vom vedea atunci pe o perioadă mai lungă ce o să se întâmple, un antrenor este ținut în funcție de rezultate. Aș vrea să nu comentez dacă încrederea în Neil Lennon este aceeași ca la numire”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

Stadiul relației dintre Neil Lennon și Cristian Săpunaru

Cu privire la relația dintre Cristian Săpunaru și Neil Lennon, acționarul minoritar al „alb-vișiniilor” a susținut că lucrurile decurg normal între cei doi, chiar dacă se gândește că veteranul și căpitanul giuleștenilor nu este foarte fericit cu statutul său de rezervă din startul noului sezon.

El a opinat, de asemenea, că reacția fermă a lui Cristi Săpunaru după înfrângerea cu Petrolul nu reprezintă un îndemn la revoltă.

„Nu, din ce știu eu nu există un conflict între Săpunaru și antrenor. Antrenorul a spus că se bazează pe el în anumite condiții. Eu sunt convins despre Cristi că este mai mult decât un jucător, este un lider. Ne ajută mai mult decât fotbalist. Probabil că acum nu este nici el foarte fericit.

Declarația lui Cristian Săpunaru nu poate fi considerată un îndemn la revoltă. Și eu cred că am făcut un meci foarte slab. Cred că impresia lui Cristi o avem cu toții. Noi am terminat campionatul în genunchi, l-am început foarte slab. Impresia nu este făcută doar după trei meciuri, ci pentru o perioadă mai lungă. Ce a făcut Cristi nu este un îndemn la revoltă, nici o aluzie, ci o anticipare”, a adăugat Angelescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  01 August 2024, 18:00

Asta cred ca e manga toata ziua ca atuci cand si-a belit nasul

Normal
Normal  •  01 August 2024, 13:15

Stati linistiti, Rapidul este pe un drum bun. Dupa ocaziile avute in cele 3 meciuri Rapid trebuia sa aibe 9 puncte. Diferenta au facut-o portarii pana acum. Aioani practic nu a aparat nimic pana acum in timp ce portarii adversi au avut multe interventii salvatoare.

unurtr
unurtr  •  01 August 2024, 11:49
Postat de laur33 pe 01 August 2024, 00:17

Dacă n-aveți cap! Ați luat antrenor chipurile cu CV, dar nu s-a gândit nimeni ca acele campionate din CV-ul lui sunt câștigate într-o țară în care există doar două echipe. E ca și cum te-ai lauda ca ai câștigat campionatul înainte de 90 cu Dinamo sau cu Steaua. Pai echipele alea câștigau campionatul indiferent de antrenor.

Sunt și eu fan Șumudică și anti-Neil, dar ce comparație ai făcut tu cu steaua-dinamo înainte de 90 e airea rău :)) Păi înainte de 90 antrenori la steaua-dinamo erau Emeric Ienei, Mircea Lucescu, adică ei erau slabi ca Neil Lennon? Tocmai, pentru că steaua și dinamo luau tot ce era mai bun, era mai greu pentru antrenori că trebuiau să pregătească echipa împotriva celei mai puternice echipe adică fix opus pe ideea pe care erai tu :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează