FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga a răbufnit după ce a văzut că Manea a semnat cu Rapid: „Chiar nu înțeleg”

Cristi Manea, CFR Cluj // foto: Imago Images
Cristi Manea, CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 19:31 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 20:31

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a reacționat după ce Cristi Manea, fostul fundaș dreapta al ardelenilor, a semnat cu Rapid din postura de jucător liber de contract.

Manea s-a despărțit de CFR Cluj și a semnat pe 3 ani cu Rapid, iar Nelu Varga a oferit detalii despre oferta pe care i-a făcut-o fundașului: bonus de 300.000 de euro la semnătură și același salariu ca în vechiul contract.

Manea a refuzat și l-a bulversat pe Varga. Apoi, el a declarat că existau întârzieri financiare la CFR Cluj, iar acționarul „feroviarilor” a ținut să nege informațiile oferite de internaționalul român.

Nelu Varga: „Manea s-a supărat și nu înțeleg de ce”

„Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a declarat Nelu Varga, patronul de la CFR, potrivit prosport.ro.

Manea a fost om de bază la CFR Cluj

Cristi Manea a fost un om de bază la CFR Cluj în trecut, însă în finalul sezonului trecut a pierdut echipa de start în favoarea lui Vasile Mogoș, cel care i-a luat locul și în lotul naționalei la EURO 2024.

230 de meciuria jucat Manea la CFR Cluj

Cu Manea titular în flancul drept al apărării, CFR Cluj a câștigat 5 titluri în Superliga și a jucat în primăvara Europa League.

VIDEO. Viorel Moldovan a comentat transferul lui Cristi Manea la Rapid: „De asta avem nevoie aici, de jucători care știu ce înseamnă să fii campion”

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (22)
marius1979
marius1979  •  26 Iunie 2024, 06:57
Postat de MiticadelaLiga pe 25 Iunie 2024, 01:15

Ești deștept de dai în gropi. 1. Bădescu e fundaș central la bază, nu stânga. A fost folosit stânga datorită conjuncturii. 2. Onea e indisponibil 2 luni. Așadar, rămâi în Borza și Braun. Așa poți juca cu Manea și Borza, și Braun care poate acoperi ambele părți in caz de accidentare/suspendare etc. Tare penibili ăștia de la Rapid, să-i ducă mintea să aibă dubluri, este? Ești degeaba născut în '79, că nu înțelegi prea multe.

Dubluri(tripluri) pe dreapta defapt și jucați doar Liga 1. Nici măcar o amărâtă de preliminare conference. Dar desteptii de voi rapidișții va pricepeți mai ales in playoff. Manea ii comicărie in ghete cu par vopsit deci până la urma este o achiziție in linie cu tradițiile echipei.

Basarab1948
Basarab1948  •  25 Iunie 2024, 13:16
Postat de vivi.napoca1_ pe 25 Iunie 2024, 07:02

Manea chiar îmi pare rău de el ,a făcut ceva la CFR ( valabil și invers ) ! Nu știu ce anturaje are și cu cine se sfătuiește dar cercul respectiv mai mult la " îngropat " fotbalistic vorbind! Păcat era titular la Națională încă cel puțin 5 ani de acum în colo dar tu dacă tot vrei sa te transferi nu o faci tot în super liga ( tot respectul pt. Rapid dar ei sant doar căzuți la mijloc ) ! Viata de fotbalist este scurta ,nu trebuia sa stea la CFR pina la retragere dar cum sa te superi pe tot " satul " și sa dai pasarea ( chiar corb dacă ar fi ) din mana pe cea de pe gard !? PS. Schimba repede impresarii și totuși mulțumim și succes mai departe pe undeva te înțelegem Manea sper ca și tu !

Acum vreo doua zile chiar Manea a zis cine e impresarul lui!Este un evreu-Pin Zahavi-(nu știu daca din Israel)-dar Manea a zis ca-i cel mai bun!Sa ne aducem aminte cine l-a „cumparat”pe Manea de la Farul:Țineți-va bine:Chelsea!Și pe niște milioane de dolari(care binențeles ca a fost„ingineria”impresarului)!Probabil ca antrenorul lui Chelsea(faimosul Maurinho), nici nu auzise de transferul asta(sau poate„auzise”in relații bune fiind cu Giovani-care fiind vorba de Hagi-deh sângele apa nu se face...)!Și așa a ajuns Manea, in... Cipru!

nautilus
nautilus  •  25 Iunie 2024, 09:46
Postat de Basarab1948 pe 25 Iunie 2024, 06:32

Cam se rasuflase la CFR și pierduse și echipa!Era necesar pentru el, sa mai incerce și altceva!Și orișicât Bucureștiul e Capitala,iar la Rapid e mai in ton cu„pielea”lui!

Ai dat cu mucii in fasole când ai făcut referire la culoarea pielii.....nu toți pot fi așa "blonzi" precum florinel coman?!?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează