FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Nelu Varga a rezolvat transferul lui Louis Munteanu, apoi i-a răspuns lui Gigi Becali: „Ca de obicei!”

Ioan Varga și Gigi Becali
Ioan Varga și Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 14:03 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 22:09

Granzii au luptat pentru a-și asigura serviciile lui Louis Munteanu, iar CFR Cluj a ieșit învingătoare. Gigi Becali a avut o reacție de frustrare, iar patronul ardelenilor, Nelu Varga, i-a dat replica de peste mări și țări: „Prostii! Făcusem oferta cu mult înainte de mișcarea rivalilor. Am lucrat ca de obicei, modești, pe silențios, fără să ne dăm mari!”.

CFR Cluj a mutat spectaculos în mercato estival și s-a înțeles cu Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu, 22 de ani. Cea mai tare mutare pe piața transferurilor din România! Jucătorul urmează să se alăture zilele viitoare lotului condus de Dan Petrescu.

Jucătorul s-a antrenat și a jucat pentru Fiorentina în amicale. Totuși, sunt șanse minime ca el să joace tocmai duminică, în derby-ul Clujului, meciul dintre CFR și U, deși este pregătit fizic. Munteanu va sosi zilele viitoare la Cluj Napoca.

Nelu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali: „Fără să ne dăm mari!”

CFR Cluj a învins și FCSB, și Rapid, cel puțin dintre cluburile din Liga 1, pentru a-l achiziționa pe Louis Munteanu. Ardelenii plătesc aproximativ două milioane de euro pentru 50 la sută din drepturile federative ale atacantului. Fotbalistul va avea un supersalariu, de peste 360.000 de euro/an!

Gigi Becali a avut o reacție ironică după ce a aflat de tranzacție și a încercat să minimalizeze mutarea rivalei. A spus, printre altele, că el doar a ridicat prețul jucătorului în cadrul licitației!

Nelu Varga i-a servit un răspuns acid. „Astea sunt prostii! Vă spun sincer, noi, CFR Cluj, am făcut oferta pentru jucător cu mult înainte de a face el sau mai știu eu cine vreun demers. Așa, să vorbim... Noi ne-am înțeles pe ceea ce conveniserăm cu Fiorentina.

Noi am făcut ceea ce facem de obicei. Modești, fără zgomot, pe silențios, fără să ne dăm mari! Și nu căutăm polemică, nu vrem să ne certăm cu nimeni”, a comentat Varga pentru Gazeta Sporturilor.

4atacanți mai are Dan Petrescu în atac, în afara lui Munteanu: pe Daniel Bîrligea (24 de ani), Mohammed Kamara (26 de ani), Peter Michael (26 de ani) și Virgiliu Postolachi (24 de ani)

Gigi Becali, după ce Louis Munteanu a ajuns la un acord cu CFR Cluj: „Am făcut ofertă de două milioane ca să îi ridic prețul”

„Ce să fac dacă l-am pierdut pe Munteanu? Asta e! Îl ia ăla care e mai bogat, nu? Înseamnă că e bogat mare, dacă dă 3 milioane pe un jucător. Înseamnă că i-a dat și lui Munteanu 400.000, 500.000, 600.000 de euro salariu.

Tată, eu cred că merită banii, depinde. Dacă îl luam eu, îl luam să îl vând. Eu cred că merită, dar eu nu sunt dispus să risc 3-5 milioane pe un jucător. Nu îmi pare rău că l-a luat CFR. Eu deja renunțasem până să îl ia CFR. Am făcut ofertă de două milioane ca să îi ridic prețul.

Eu nu dădeam două milioane. Făceam si de două milioane jumate dacă era nevoie. Eu am ridicat sumele. Păi ce să fac, mă? Măcar să îi curăț de bani. Ca să pot să îi bat, trebuie să îi curăț de armament.

În lupta asta trebuie să ai o strategie, e război. Și cu Șucu sunt prieten, suntem frați, dar la fotbal e război. Dar asta să știți sigur, de ridicat, am ridicat muniția. Am zis că dacă tot îl iei, măcar să te curăț. Eu zic că e cel mai tare transfer, jos pălăria! Și Pietro Chiodi e mincinos, că a zis că ultima dată mă va suna pe mine.

Eu dădeam 200.000 (n.r. salariu), probabil că ei au dat 400.000. Plus 200.000 la semnătură, deci sunt 3 milioane. Cu tot contractul înseamnă 5 milioane. Eu zic că merită. Nu putea nimeni să îl ia în fața mea, dar care e treaba? Eu nu zic că merită acum, e investiție pentru viitor.

Nu e el acum marele fotbalist, eu îl luam pentru 2-3 ani. Eu ziceam că îl iau și îl las la Hagi, îl luam peste 2 ani. Eu cred că poate lua și 10 milioane pe Louis Munteanu”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Match Quiz Rapid - Sepsi

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (52)
Delia222
Delia222  •  16 August 2024, 08:51
Postat de Legend27 pe 01 August 2024, 19:20

a luat vreo 2 milioane de euro pe othele si da peste 4 pe munteanua. este clar o tzeapa si prost management.

A luat 3,5 milioane pe Otele

Legend27
Legend27  •  01 August 2024, 19:24
Postat de Delia222 pe 31 Iulie 2024, 10:57

Sunt sigură de treaba cu Florin Tanase. Ai mare dreptate! Cine pleaca de la Gigi nu se mai intoarce. Nu vorbesc de bezmetici, vorbesc de oameni care mai au putin creier sa nu se mai umileasca. Coman credeti ca se mai intoarce la Fcsb? In viata lui nu mai calca pe acolo! Si iti mai dau dreptate la ceva, Clujul e adevarat, e altceva. Abia astept sa revin la Untold.

mergi la untold ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Legend27
Legend27  •  01 August 2024, 19:24
Postat de Delia222 pe 31 Iulie 2024, 11:00

Ce am mai râs! Dar spui adevarul, imi place ironia ta din mesaje.

vrei sa spui minciuna,ala minte de ingheata apele.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează