FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nemţii trag de Reghe » Tehnicianul Stelei e din ce în ce mai aproape de Bundesliga

Articol de , - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 21:15

Antrenorul Stelei a primit o ofertă concretă de la FC Nurnberg: 600.000 de euro pe sezon şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro

Rezultatele obţinute cu Steaua de Reghecampf n-au trecut neobservate nici în Bundesliga. Laurenţiu e curtat intens de FC Nurnberg, după cum a anunţat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului său. Nemţii, care ocupau locul al 15-lea înaintea etapei din acest weekend, îl vor pe Reghe din vară şi, pentru a-l convinge, i-au pus pe masă o ofertă de 50.000 de euro pe lună, dar mai ales un buget consistent pentru a întări echipa în pauza competiţională.

Salariul nu-l atrage
Pe antrenorul din Ghencea îl tentează oportunitatea de a conduce o echipă din Bundesliga, mai ales că mare parte din carieră şi-a petrecut-o în Germania, însă leafa nu e una care să-l mulţumească! În sezonul trecut, la Steaua, cu tot cu prime, Reghe a cîştigat peste un milion de euro, după cum a recunoscut chiar el. În plus, atît timp cît se află pe banca roş-albaştrilor, soţia lui are şi ea de cîştigat din transferuri. Totuşi, principalul motiv pentru care Reghecampf ezită să semneze îl reprezintă promisiunea făcută lui Gigi Becali şi MM Stoica de a rămîne la Steaua pînă cînd măcar unul dintre cei doi va ieşi din puşcărie.

I-a crescut cota
Chiar dacă Steaua n-a mai ajuns în primăvara europeană, aşa cum a reuşit în sezonul precedent, faptul că echipa domină categoric Liga 1 şi se îndreaptă spre un nou titlu a făcut ca Laurenţiu Reghecampf să fie dorit în străinătate. Tehnicianul a fost curtat şi în vara trecută, însă de formaţii din spaţiul ex-sovietic, una dintre ele fiind Kuban Krasnodar.

Îl vor şi pe Szukala
Reghecampf nu e singurul om de la Steaua dorit de Nurnberg. Conducerea clubului german a pus ochii pe Lukasz Szukala. Polonezul a fost monitorizat în acest sezon de formaţia din Bundesliga, iar la finalul campionatului nemţii vor să facă o ofertă pentru a-l cumpăra. Fundaşul central ştie şi el de interesul celor de la Nurnberg, acesta fiind motivul pentru care a refuzat în primăvară oferta ruşilor de la Anji, una care i-ar fi adus 2,7 milioane de euro în trei ani!

300 de mii de euro e salariul anual al lui Reghe la Steaua, dar acesta are stipulate mai multe bonusuri de performanţă

"Tot ce pot spune în acest moment e că am primit, într-adevăr, foarte multe oferte concrete, dar pe mine nu mă interesează o plecare în momentul de faţă. Pregătesc meciul cu Timişoara, nu mă gîndesc la altceva"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (75)
andreas.schiller
andreas.schiller  •  11 Aprilie 2014, 10:10
Postat de icstream pe 05 Aprilie 2014, 20:04

Ar pleca doar cu o singura conditie, sa vina cu arbitrii din romania, iar Prodanca sa "impresarieze", 80% din jucatorii din Germania.

capul tau suna a canistra goala.

andreas.schiller
andreas.schiller  •  11 Aprilie 2014, 10:09

reghe la nurnberg si dan petrescu in ghencea.

robert1205
robert1205  •  05 Aprilie 2014, 21:20

Ar trebui sa se duca in Germania si sa arate ce poate,vezi Contra in Spania.In Romania e un fotbal modest care nu prea intereseaza pe nimeni,vin cateva sute pe la meciuri si televizari aiurea luni si vineri la ore tarzii.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează