FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

Note GSP după Oțelul - Dinamo » Cine sunt cei 5 remarcați: sufletul „câinilor” și jucătorul de ținut minte de la Galați

Note GSP
Note GSP

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2024 23:20 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2024 23:52

Oțelul - Dinamo, remiză aprigă, scor 1-1, între două echipe greu de ucis ale Superligii. Nu degeaba sunt atât de sus în clasament, deși alte concurente au loturi mai generoase din multe puncte de vedere.

Un duel care te-a ținut în priză pe durata întregii confruntări, așa cum spunea David Maftei la finalul meciului. Și tânărul de 20 de ani a avut de pătimit. Și cu "câinii", și cu Dorinel Munteanu, care l-a luat tare pe junele său în prima repriză!

Dinamo nu învinge în acest sezon în deplasare, deși a fost aproape pe final de partidă. A adunat a patra remiză, totuși, doar formațiile din Cluj i-au venit de hac în actuala stagiune. "Haita" rezistă, cu toate că Zeljko Kopic pierde, periodic, fotbaliști, din diverse cauze.

5 remarcați ai partidei Oțelul - Dinamo

  • Selmani (nota 7) - Sufletul lui Dinamo, în prezent! Incredibil cum poate să se pună în slujba echipei și pe faza defensivă, dovedind și o pregătire fizică extraordinară. Ca să nu mai vorbim de faptul că are o viclenie ce face tot mai multe victime.
  • Maftei (nota 7) - Dorinel Munteanu l-a luat de guler în prima repriză, cu toate că puștiul a fost bun pe întreaga durată a partidei. Vivace, arțăgos și curajos, tânărul de 20 a fost printre remarcații partidei. Mulți l-au văzut pe David drept jucătorul duelului! De ținut minte acest jucător.
  • Olsen (nota 7) - Danezul devine o piesă esențială pentru Dinamo. Are viziune, vede fotbalul bine de tot, doar că nu e distrugător. A contat mult că Eddy Gnahore (absent, îi naște soția) nu i-a stat alături. Scandinavul luminează jocul "câinilor".
  • Maciel (nota 7) - Fotbalist interesant, muncitor, care este pe stilul lui Dorinel Munteanu. Penetrant în faza ofensivă, nu uită să facă faza defensivă.
  • Iustin Popescu (nota 6) - Asta e viața portarului! Și-a spălat păcatele de la penalty-ul produs în prima repriză când îi era mai greu echipei sale, în minutul 90, la reluarea prea sigură a neexperimentatului Caragea. Goalkeeperul Oțelului n-a fost dărâmat de acea eroare, tot ceea ce a făcut după acel moment din startul meciului a fost foarte bine.

Toate notele din Oțelul - Dinamo

Oțelul: I. Popescu 6 - D. Maftei 7, Cisse 7 (69 Adăscăliței 5), Zivulic 6, Tomasevic (12 M. Silva 5) - Cisotti 6, Lameira 5, Teles 5 (70 N. Roșu 6) - Maciel 7 (87 R. Tănasă), Juric 5, Al. Pop 5 (70 Duric 5).
Antrenor: Dorinel Munteanu 7

Dinamo: Golubovic 6 - Sivis 5 (63 Costin 7), Patriche 6, Licsandru 6, Amzăr 5 (63 Opruț 6) - Olsen 7, A. Mărginean 6 (82 Rotund), Cîrjan 5 - Soro 5 (63 Caragea 6), Selmani 7 (90+1 Politic), Milanov 6.
Antrenor: Zeljko Kopic 7

Arbitru: Viorel Flueran - 6. Asistenți: Adrian Popescu (ambii din Craiova) - 7, Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) - 7.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează