FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024 23:09 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 00:47

Dinamo și Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 11 din Superligă. A fost haos pe gazon imediat după fluierul de final al partidei de pe „Arcul de Triumf”.

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact între Olsen și un fundaș advers, dar și la Miron. Fundașul lui Botoșani nu a făcut însă henț în careu, după cum s-a văzut pe reluări.

+10 FOTO

Botoșănenii au avut însă reale probleme cu fanii de la Tribuna I, care i-au bombardat cu sticle, obiecte, pahare și diverse lichide. Una dintre sticle a fost aproape să îl lovească în cap pe Eduard Florescu, mijlocașul Botoșaniului care a marcat din penalty pentru 2-2.

Jucătorii lui Dinamo, încurajați de ultrași

Jucătorii lui Dinamo s-au dus la peluză ultrașii au scandat „Suntem cu voi mereu, nu vă vom lăsa la greu!”. Apoi s-a trecut la o porție zdravănă de trivialități adresate rivalei pe care o vor înfrunta curând de două ori în decurs de câteva zile, și anume FCSB. Cele două echipe se întâlnesc și în Superliga, dar și în grupele Cupei României.

Fotbaliștii lui Dinamo au făcut un tur în toate punctele cardinale ale stadionului. De la PCH, s-au îndreptat spre ultrașii din DNL, aflați la Tribuna a II-a, apoi către Peluza Sud.

„Dacă într-o zi tu nu ai mai fi, aș înnebuni", au scandat cei de la "Sud", unde jucătorii au petrecut minute bune. Selmani și Florentin Petre au fost cei mai solicitați dintre dinamoviști, cu secundul lui Dinamo chemat insistent să scandeze alături de cei din Peluza Sud.

Piedică în drumul lui Dinamo spre play-off

Dinamo a pierdut două puncte imense în lupta pentru play-off. În minutul 77, „câinii” conduceau cu 2-0, dar reușita lui Lorand Fulop și penalty-ul transformat de Eduard Florescu au întors soarta partidei. Formația pregătită de Kopic ocupă în acest moment locul 3, cu 17 puncte, dar ar putea coborî în funcție de rezultatele înregistrate în această rundă de Oțelul, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (5)
Sadiku_rade_de_fcsb
Sadiku_rade_de_fcsb  •  27 Septembrie 2024, 23:43

Afara cu Kopic si Nicolescu !!!!

Lee_Bear_Sa_Fiu_Sam_sung_ULTRA
Lee_Bear_Sa_Fiu_Sam_sung_ULTRA  •  27 Septembrie 2024, 23:41

țărănoii

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Septembrie 2024, 23:39

Este trist dar adevarat: echipa de *** cu suporteri huligani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează