FOTBAL  »  Superliga  »  IRONII

O glorie stelistă ia peste picior "renaşterea" Rapidului: "N-au bani, nimeni n-a semnat nimic, dar totul e foarte bine" :S

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 decembrie 2014 11:24

Rapidul este într-o situaţie dificilă în Liga 1, fiind "lanterna roşie" a campionatului, dar Basarab Panduru, fostul mare jucător al Stelei, ii ironizează pe giuleşteni.

"La Rapid, patronul n-a dat nici un ban, dar se comportă ca un patron, preşedintele n-a semnat nimic, la fel şi antrenorul. Dar totul e foarte bine.

Acum, domnul Moraru anunţă buget de transferuri şi că are o listă de 30 de jucători. Dar acum ceva timp, cînd Ionel Ganea cerea jucători, au făcut un 5 contra doi şi de acolo au ales vreo 3-4 jucători.

Ce te face să crezi că ideea aceea nu era bună, iar acum e bună asta? Cînd îţi spuneau unii că nu e bine ce faci... Sînt mulţi jucători care îşi depun memorii şi pot să vină liberi.

Şi ei ştiu că Rapid caută jucători. Ăsta e un lucru bun pentru club. Nimeni nu mai dă bani pe nimeni în acest moment", a declarat Panduru la Dolce Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (52)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Martie 2015, 09:50

asa e...sunt vai de mama lor ....

jalabert
jalabert  •  01 Ianuarie 2015, 16:03
Postat de bamse1901 pe 31 Decembrie 2014, 10:47

de panduru nu am auzit mai nimic pe plan sportiv, dar comentarii.....

esti prost informat. ca jucator nu a fost un nimeni. a jucat la steaua, benfica,porto si neuchatel iar ca antrenor a facut o figura frumoasa cu poli timisoara.

bamse1901
bamse1901  •  31 Decembrie 2014, 10:47

de panduru nu am auzit mai nimic pe plan sportiv, dar comentarii.....

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close