FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a Stelei, cuvinte uimitoare pe finalul vieţii despre Gigi Becali: "Te voi urmări din lumea sufletelor"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 18:24

Ştefan Sameş a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei. Fostul fundaş al roş-albaştrilor a decedat în urmă cu 3 ani şi jumătate după o lungă luptă cu cancerul.

Soţia sa, Lorena, a povestit într-un interviu care au fost cuvintele uimitoare ale lui Sameş în ultimele clipe de viaţă.

“De cînd a venit Gigi Becali şi l-a pus conducător pe tuşierul Argăseală, fostele glorii au avut numai probleme. Acest om a făcut tot posibilul să scape de numele mari ale Stelei, de Sameş, de Sătmăreanu, de toţi care aveau o imagine, care făcuseră Steaua să strălucească.

Toată viaţa mea o să cred că lui Ştefan Sameş i s-a declanşat cancerul pe fondul unei imunităţi scăzute, din cauza stresului permanent. I-a fost scăzut salariul, era făcut în toate felurile, încît bărbatul meu ajunsese să aibă coşmaruri.

L-a consumat enorm ce s-a întîmplat cu Steaua pînă în clipa în care a murit. Să ştiţi că de pe patul de spital, în ultimele lui clipe, era împăcat că echipa pleacă de pe Ghencea.

Spunea că Becali şi gaşca lui Argăseală nu merită acel templu. Ţin minte că în urmă cu cîţiva ani s-a dus acasă la Becali, a plecat într-o dimineaţă cu mine, pentru a-i explica ce se întîmplă la Steaua, că se duce naiba centrul de copii şi juniori.

Cînd Becali a spus că pe el nu-l interesează soarta lui Ştefan Sameş şi că nu poate face nimic, soţul meu s-a simţit atît de rău încît a izbucnit şi parcă vorbea cu televizorul. A spus de faţă cu cei prezenţi în salon: Am să te urmăresc din lumea sufletelor cît o să trăieşti!”, a povestit Lorena Sameş pentru ilfovsport.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (11)
salaaurel
salaaurel  •  10 Februarie 2015, 12:42

Pe Gigi sa-l urmărească DNA- ul,'așa cum a făcut el cu glorie Stelei,un penal penibil; acolo sa rămână încă 10 ani .

madskills
madskills  •  06 Februarie 2015, 08:36
Postat de mega2005 pe 05 Februarie 2015, 19:41

Stefan Sames, ....un jucator extraordinar. De la jumatatea anilor 70' si pana la inceputul anilor 80' a fost un om de baza atat la Steaua cat si la Nationala. Omul asta, la cat suflet punea in joc si daca prindea o zi mai slaba nu puteai sa-l critici, atat de respectat era de toata lumea. Ce stia Jiji de jucatorii-emblema ai Stelei...l-a durut la basca de ei.

Un JUCATOR extraordinar, perfect de acord. DAR un antrenor de copii si juniori mediocru, spagar si lipsit de interes, unde jucau doar copiii pe pile. Avea antrenamentele pe terenul de langa poarta principala si te apuca groaza ce "talente" vedeai in grupa domnului Sames. Copii care efectiv se lovea mingea de ei, dar tot erau primiti, ca de, parintii erau cine erau. Si Lita Dumitru a fost un jucator colosal, asta nu inseamna ca era si un antrenor de top. Nu compar caracterul lui Sames cu al lui Lita, vb doar dpdv al antrenorilor Lita si Sames. Nu ii iau apararea sobolanului de Argaseala dar cine nu cunoaste situatia 100%, sa nu arunce cu pietre.

corlika
corlika  •  05 Februarie 2015, 22:49
Postat de legendavisinie pe 05 Februarie 2015, 19:01

1. copos nu a fost condamnat cand a fost patronul Rapidului 2. copos a prejudiciat clubul Rapid, nu a inregistrtat sumele reale de transfer in contabilitatea clubului 3. Moraru, actualul patron al clubului Rapid, nu are nicio condamnare Intelegi diferenta ?

copos vegheaza ......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează