FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Emoții pentru FCSB! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!

Andrei Miron a jucat 4 meciuri la FCSB
Andrei Miron a jucat 4 meciuri la FCSB

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 21:35 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 23:04

FC Oțelul Galați SA, în faliment din 2017, a pornit în instanță, la Tribunalul București, o acțiune prin care cere anularea transferului lui Andrei Miron (26 de ani) de la FC Botoșani la FCSB.

Încă din momentul înregistrării transferului lui George Miron de la FC Botoșani, care l-a cedat oficial pe zero lei, la FCSB, în februarie, lichidatorul judiciar al celor de la Oțelul, Mihai Bojincă, anunța că „vom contacta niște avocați și vom căuta să blocăm afacerea".  La 4 luni de la tranzacție, FC Oțelul Galați SA, în faliment din 2017, a pornit în instanță, la Tribunalul București, o acțiune prin care cere anularea transferul fundașului central.

Cei de la Botoșani îl luaseră pe Miron de la Oțelul în 2015, dar stoperul rămăsese în coproprietatea celor două cluburi, care aveau 60%, respectiv 40% din drepturile federative ale acestuia. În documente se preciza că FC Botoșani nu-l poate vinde decât cu acordul gălățenilor. Însă aceștia nu doar că nu au fost consultați la transferul la FCSB, dar nici nu au mai primit vreun ban.

Mult pe Oaidă, nimic pe Miron

La vremea respectivă, GSP a dezvăluit că FCSB a înregistrat în aceeași zi două tranzacții cu FC Botoșani: a plătit 250.000 de euro pe 15% din drepturile lui Răzvan Oaidă, care era deja la roș-albaștri de 6 luni, dar niciun ban pe transferul lui Miron, căpitanul și liderul moldovenilor! 

Gălățenii bănuiesc că a fost o „țeapă" pusă la cale de cele două cluburi, tocmai pentru ca Oțelul să nu mai încaseze nimic, Miron fiind plătit în contul transferului lui Oaidă.

Mihai Bojincă a precizat că „deocamdată, noi nu știm cât a dat FCSB pe Miron. Dar în acte scria că dacă FC Botoșani voia și partea Oțelului, de 40%, ar fi trebuit să achite 100.000 de euro. Nu a plătit niciodată nimic. Nu avem actele de transfer, că nimeni nu vrea să le dea, dar instanța le va solicita și se va lămuri dacă Miron chiar a fost vândut pe nimic".

Emoții pentru FCSB! Oțelul Galați cere anularea transferului lui Andrei Miron de la Botoșani!
Andrei Miron

800.000 eurovalorează Miron, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Radu Banciu îi propune un antrenor lui Gigi Becali: „Dacă deschide scorul, nici Bayern nu-i mai dă gol. Nu-l ia? Să se lase!”

RMN financiar al Ligii 1: au crescut veniturile, au scăzut pierderile » FCSB, codașa competiției

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  19 Iunie 2020, 07:21

Eu cred că ăia de pe la Galați cam trebuie să intre TOȚI in locul lui Gigi la parnaie pentru ce au făcut după "câștigarea campionatului" și (ne)participarea lor in CL.Normal că cimpi-rimpi de lichidator speră să "ciuguleasca"ceva de pe la FCSB =STEAUA, dar un proces de ăsta durează și cinci ani...S-ar putea să moară Miron și noi de bătrânețe până va lua ceva falimentul galați..

florar
florar  •  18 Iunie 2020, 23:30
Postat de n_au pe 18 Iunie 2020, 23:15

Bineînțeles că e vorba de o infracțiune. Doar vorbim de FC FCSB, campioana ilegalităților. Practic ăștia mint, fură, blatuiesc și dau țepe în continuu din 2003 de când s-au înființat. Dacă despre Steaua București se putea spune că sunt "militarii" sau "ros-albastrii din Ghencea", despre FC FCSB se poate spune că sunt "echipa infractorilor" și "echipa proștilor".

Ce treabă are echipa lui Becali...??? Adică dacă tu cumperi ceva ești răspunzător daca un proprietar din urmă mai are treburi nerezolvate cu vânzătorul...?

casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  19 Iunie 2020, 08:44
Postat de n_au pe 19 Iunie 2020, 07:40

Ce a cumpărat, mă? Manevra a fost să vină gratis. Iar pt Olaru s-a plătit mai mult (o cotă era pt Miron, dar au pus-o la Olaru).

ce Olaru ai visat, prostalaule, Olaru vine de la Medias

Vezi toate comentariile (40)
Comentează