FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul: „I-am dat hârtie să plece liber” » Cine ar fi intrat pe fir

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 14:12 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 15:21

Denis Haruț (25 de ani) este liber să plece de la FCSB. Apărătorul nu va mai evolua pentru campioana României și ar putea face obiectul unui transfer în Superliga. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali (66 de ani), patronul roș-albaștrilor.

Deși a fost aproape să ajungă la Farul Constanța, Haruț s-a răzgândit și ar putea evolua pentru altă echipă din Superliga. Apărătorul și-ar dori să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, fiind conștient de faptul că ar putea avea mai multe șanse de a evolua.

Denis Haruț vrea să rămână în Superliga

„I-am dat hârtie lui Haruț să plece liber. I-am spus lui Iașko (n.r. - directorul sportiv de la Farul). A zis că i-ar interesa, dar nici nu știu ce a mai făcut Haruț. I-am dat drumul să plece la Hagi, după a zis că nu mai pleacă acolo, chiar nu știu”, a declarat Gigi Becali, în direct la Fanatik Superliga.

Haruț a fost dorit chiar de Gică Hagi la Farul, iar Gigi Becali a declarat că îl va lăsa pe fundaș să plece liber de contract. Acesta a fost exclus de pe lista pentru campionat și de pe cea pentru Europa League.

„El tot mi-a zis că vrea să plece. I-am zis că dacă vrea, e liber să plece. Îi dau drumul liber, nu vreau niciun ban, să fie sănătos. Ce să facă? Eu nu am nicio vină, îmi apăr corabia mea.

Pentru ce să stea la Steaua (n.r. - FCSB) dacă l-am scos de pe listă? Nu joacă nici în Europa, nici în campionat. Du-te, joacă fotbal dacă ai încredere. Ai 25 de ani, du-te și joacă fotbal, demonstrează”, declara Becali, zilele trecute.

Crescut de Poli Timișoara, Haruț a mai jucat la FC Botoșani înainte ca FCSB să-l transfere, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro.

400.000 de euroe cota lui Denis Haruț, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
Van_Basten
Van_Basten  •  07 Septembrie 2024, 15:32
Postat de aspida pe 07 Septembrie 2024, 14:40

Chiar imi faceam griji ca acum, cu nationala asta, nu o sa scrieti nimic de gigi

Nicio masa fara pastrama de oaie.

rav410wrc
rav410wrc  •  07 Septembrie 2024, 15:24

Marele strateg ii da un picior in dos (si lui Harut) la fel cum a facut cu Ianis Stoica, iar Denis il va "servi" pe Ciobandant in meciul direct contra celor de la KFRadioErevanos !! :)))

viorelgh1
viorelgh1  •  07 Septembrie 2024, 14:41

Vrajeala de 2 lei sa nu spun altfel ,ca nu am chef sa jicnesc , daca esti asa de cumsecade da-i drumul lui Stefanescu sa plece si nu i-ti mai bate joc de el ca este printre cei mai buni jucatori dupa Olaru ,i-l distrugi daca-l lasi cite o repriza s-au 20 minute /meci ,exista un Dumnezeu si sa nu te miri cind vei pierde si sa te intrebi de ce Doamne ,cred ca ai observat ca dupa iesirea ta in care ai jicnit jucatorii ti-au cam disparut suporterii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează