FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Ioanițoaia la zi » Directorul GSP vede deja o favorită la retrogradare: „Nu ține pasul, îmi pare rău să o spun”

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 13:14 / Actualizat marti, 27 august 2024 15:18

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a vorbit la GSP Live despre meciurile disputate luni în Superliga, Gloria Buzău - U Cluj 0-2 și UTA - Farul 1-1.

După ce a urmărit-o pe Gloria Buzău la treabă, Ovidiu Ioanițoaia a ajuns la concluzia că echipa lui Andrei Prepeliță va avea o misiune grea dacă vrea să se salveze de la retrogradare. Trupa din „Crâng” e pe ultimul loc în Liga 1, cu 5 puncte.

VIDEO | Ovidiu Ioanițoaia, după Buzău - U Cluj: „Pare că nu ține pasul”

„E un campionat mai disputat ca oricând. Poate că titlul e o țintă prea îndepărtată, dar U Cluj face o figură deosebită, e lider pe merit. Chiar stăteam și mă gândeam că «șepcile roșii» au tot ce le trebuie pentru o performanță mare. Au public, stadion, buget, antrenor, iar aici nu încape discuție, Sabău știe meserie, și au lot.

Și-au făcut o echipă, s-a văzut la Buzău. Nu-i mai puțin adevărat, și îmi pare rău să o spun, dar Buzău pare cam singura care nu poate să țină pasul. Cred că are nevoie de întăriri deosebite ca să poată să reziste în Superliga.

Apoi vedem ce bătaie e pentru cele 6 locuri de play-off. Vedem cele două echipe clujene. CFR Cluj are două garnituri apropiate ca valoare. Mai e Oțelul acolo, care e neînvinsă, la fel ca U Cluj. Să o luăm în calcul și pe Dinamo, care e în ascensiune. Craiova e acolo. Pentru ultimul loc s-ar bate FCSB, Rapid și Farul.

U Cluj a deschis scorul dintr-un penalty discutabil, Mladinovici a așteptat 3 minute după VAR, să i se confirme decizia din teren. Victoria Universității Cluj nu poate fi pusă sub semnul îndoielii, iar trupa lui Sabău e lider pe merit”, a spus Ovidiu Ioanițoaia, la GSP Live.

Ovidiu Ioanițoaia, concluzii după UTA - Farul

UTA - Farul a fost un meci bun, logic, avem de-a face cu doi antrenori cu CV. Rednic e un antrenor cu o carte de vizită impresionantă. S-a văzut și în jocul echipei. Dar aș avea de făcut un singur reproș, și anume că UTA a început cu 7 străini. Au mai intrat încă patru. Chiar mi se pare mult.

Avem de-a face cu niște mercenari străini, dar și Rednic are dreptate când spune că românii sunt foarte scumpi. Farul a egalat meritat, e o echipă care știe bine să paseze, știe să atace. Remarc întoarcerea lui Alibec.

Farul e în creștere de formă, a existat și acolo un posibil penalty. Aștept părerea lui Crăciunescu. Părerea mea e că trebuia penalty. Dar pentru justețea din teren a fost bine că Farul e egalat”, a mai spus directorul Gazetei Sporturilor

Ovidiu Ioanițoaia a vorbit despre situația lui Ianis Hagi

Ovidiu Ioanițoaia a vorbit și despre situația lui Ianis Hagi, care a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers. Dorit de Rapid, mijlocașul a refuzat propunerea giuleștenilor.

„Începem să ne lămurim că nu e vorba de valoarea lui Ianis, ci de lucruri de natură economică. Dacă ar mai fi folosit un meci, Rangers ar trebui, conform contractului, să-i mărească salariul pentru că ar ajunge la 100 de meciuri. Nu degeaba scoțienii sunt cei mai zgârciți din lume.

Antrenorul Clement a declarat că nu e decizia lui aceea de a-l trimite pe Ianis la echipa a doua. E o practică cunoscută din fotbalul românesc.

Părea că s-a ajuns la o înțelegere cu Rapid, dar Gică Hagi e foarte ferm, a declarat că dacă Ianis se va întoarce în Superligă, se va întoarce doar la Farul. Cred că Gică Hagi are o influență decisivă asupra lui Ianis.

Dar nu știu în ce măsură Farul va reuși să-l plătească pe Ianis așa cum o face Rangers. E o situație complicată pentru unul dintre jucătorii susceptibili să fie la națională. Nu e un semn bun”, a mai spus Ovidiu Ioanițoaia, la GSP Live.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (21)
florar
florar  •  27 August 2024, 18:54
Postat de roadghost pe 27 August 2024, 17:24

***

Bine mă ,ești twerk...eram convins !

florar
florar  •  27 August 2024, 18:21
Postat de legio.sud pe 27 August 2024, 16:47

Dar nu oile din Berceni au primit două penalty-uri moka ( unul cu farul în ultimele minute , altfel nu câștigau și al doilea cu Slobozia când “specialistul “ Olaru á subtilizat un penalty în afara careului ) ?!!!!

Olteanul tau Crăciunescu a spus că au fost penaltyuri și că în plus trebuia acordat altul la Ștefănescu....Dar tu știi despre cine este vorba când citește dar nu înțelege ? Mai citește odată comentariul meu că poate poate ...

dinamo100
dinamo100  •  27 August 2024, 17:56

Cum adica "pe ultimul loc de play-off se bat FCSB, Rapid si Farul"?! Eu zic ca mai e mult pana departe si ca locurile de play-off sunt departe de a fi atamate de vreuna din echipele care acum sunt in top. Chiar daca FCSB e acum in subsol, mi-e greu sa cred ca ar putea sa nu prinda play-off. Eu zic ca echipele de top 3, adica CFR, FCSB si CS U nu au cum sa lipseasca din play-off, restul de 3 pozitii putand fi ocupate de vreo 6-7 echipe. Dinamo, chiar daca acum e in fata, nu are lot de play-off, ar fi o surpriza sa-l prinda.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează