FOTBAL  »  Superliga  »  IOANIȚOAIA LA ZI

Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, despre șansele unui transfer al lui Ianis Hagi la FCSB: „S-ar crea această situație ciudată”

Ovidiu Ioanițoaia +28   FOTO
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 11:28 / Actualizat vineri, 30 august 2024 13:17

Într-o intervenție prin video-call la GSP Live, Ovidiu Ioanițoaia a vorbit despre calificarea FCSB-ului în grupele Europa League și despre eliminarea CFR-ului din Conference League, după 1-3 cu Pafos la general.

Ovidiu Ioanițoaia, despre calificarea FCSB: „În afară de Olaru, mi-a plăcut în mod special Târnovanu”

„O victorie și o calificare muncite și meritate. Ce au văzut cei de la Linz este treaba lor. Până la un punct, este și o victorie norocoasă. Atunci când înscrii unicul gol al partidei în prelungiri, minutul 90+3, sigur că te ajută și șansa, în sensul în care adversarul nu mai are posibilitatea să reacționeze.

Dar FCSB a demonstrat și de data asta că și fizic și psihic este mai bine pregătită decât LASK. Victoria a fost, firește, opera lui Olaru, care a marcat acel gol de autor, o capodoperă.

Așa cum e la fotbal, greul a trecut și greul abia începe. Urmează acum în Europa League adversari de alt calibru. Opt meciuri, dintre care două vor fi în ianuarie 2025.

În afară de Olaru, mi-a plăcut în mod special Târnovanu, care a avut câteva intervenții salutare, dar în general FCSB a crezut în șansa ei, dovadă că în timp ce austriecii mai degrabă așteptau prelungirile, FCSB a forțat și a reușit să marcheze prin Olaru acel gol superb”, a comentat directorul GSP despre victoria campioanei României.

Roma, Manchester United, Porto și Ajax sunt echipe de prima mână. Chiar și în urna 3 sunt echipe puternice, în frunte cu Dinamo Kiev. Vor fi mai mulți bani, 8 meciuri, dar FCSB până la urmă a reușit să salveze onoarea fotbalului românesc.

- Ovidiu Ioanițoaia

Ovidiu Ioanițoaia: „CFR Cluj s-a făcut de râs. Lamentabil, catastrofal!”

Ovidiu Ioanițoaia nu a menajat-o pe vicecampioana CFR Cluj, care a ratat calificarea în grupa de Conference League după 0-3 cu Pafos, în Cipru.

Din păcate, CFR Cluj s-a făcut de râs în Cipru. A început prost, a continuat lamentabil și a terminat catastrofal. Este doar o umbră a echipei care altădată obținea rezultate frumoase în Europa”.

E greu de explicat ce s-a întâmplat. Nu a funcționat nimic, nimic! Dan Petrescu n-a nimerit nici formația de start, nici schimbările. Jucătorii s-au întrecut în greșeli, cei 2 fundași centrali au părut de undeva din Divizia C. N-a mers nimic de data asta la CFR, s-a spulberat și mitul că Dan Petrescu e antrenorul lui 1-0.

Nu, CFR Cluj chiar s-a făcut de râs. Nimeni nu se aștepta ca după o victorie acasă să piardă în modul ăsta în fața unor... le zicem ciprioți, dar nu știu de ce. M-am uitat atent, antrenorul spaniol a folosit 16 jucători ieri, dintre care unul singur cipriot. Unul singur, din 16! Dovadă că golurile au fost marcate în ordine de un brazilian, un spaniol și un suedez.

Pafos a jucat mai bine decât ne așteptam. CFR Cluj nu a jucat prost, ci lamentabil. Nu s-a legat nimic, nu a mers nimic. Nici cine a intrat titular, nici cine a apărut pe parcurs n-a dat randament. S-au comis greșeli și pe banca tehnică. O surpriză neplăcută și dureroasă a fost CFR Cluj ieri, o echipă de nerecunoscut. Nu-mi aduc aminte să o fi văzut în ultima vreme jucând atât de prost”, a precizat directorul GSP.

CFR și-a pierdut imaginea de echipă imbatabilă. Nu mi se pare principala candidată la titlu! Sigur, este și ea în joc, în cărți, dar a face opoziția între FCSB și CFR mi se pare ușor naiv. Mai sunt echipe în campionat, Craiova în primul rând. Ce să mai zic și de Universitatea Cluj, care s-a făcut și ea de râs ieri în Cupă.

- Ovidiu Ioanițoaia

Ianis Hagi la FCSB? „Vrabia mălai visează”

În fine, Ioanițoaia a comentat și doleanța lui Gigi Becali de a-l aduce pe Ianis Hagi la FCSB:

„Sigur, vrabia mălai visează, așa cum zice românul. Nu discutăm atât problema salariului, care e foarte mare. La o adică, Becali e atât de original, între ghilimele, încât își poate permite luxul de a plăti un salariu faraonic, dar nu cred că Ianis va veni în campionatul României.

Să nu mai spun că s-ar crea această situație ciudată să joace împotriva echipei de la care a plecat, la care a crescut și care este patronată de tatăl lui. Cred că Gică Hagi a avut dreptate când a spus că dacă Ianis se întoarce în Superliga României, ar face-o doar la Farul”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează