FOTBAL  »  Superliga  »  SLOBOZIA - RAPID

VIDEO IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP, concluzii după Slobozia - Rapid: „Un singur lucru mă deranjează”

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 13:34 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 14:52

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a intervenit azi la GSP Live și a vorbit despre meciurile dintre Slobozia - Rapid (scor 1-2) și UTA - Poli Iași (0-0).

Întrebat despre meciul Rapidului, Ovidiu Ioanițoaia a afirmat că jocul și atitudinea echipei din Giulești s-au îmbunătățit și formația este pe drumul cel bun. Directorul Gazetei Sporturilor a vorbit și despre meciul dintre UTA și Poli Iași.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia: „Jocul Rapidului s-a îmbunătățit, echipa e în creștere”

„Părerea mea e că jocul Rapidului s-a îmbunătățit, echipa e în creștere. Mă îndoiesc că a ajuns acolo unde vrea Șumudică și Șucu, dar pare pe un drum bun, în primul rând ca atitudine și după ca joc. Mi-au plăcut foarte mult benzile, Petrila și Rareș Pop.

Rareș Pop, probabil la meciul vieții lui, să nu uităm că este numai la 19 ani, a marcat două goluri foarte frumoase, de autor. E adevărat că la primul a primit o pasă genială de la norvegianul Christensen, care de la meci la meci lasă o impresie mai bună, eu cred că a avut ochi cel care l-a adus din Ungaria, e jucător de numai 24 de ani.

Rapid și-a schimbat puțin atitudinea față de fotbal, se implică mai tare și bănuiesc că asta este consecința indicațiilor primite de la Șumudică.

Ioanițoaia: „Singurul lucru care mă deranjează este că Mihalcea a început cu 7 străini”

Singurul lucru care mă deranjează pe mine este că, socotindu-l și pe Denis Rusu, portar care este de peste Prut, Adi Mihalcea, un antrenor în care eu cred și cred că ar merita mai multă atenție, a început totuși cu 7 străini. Are și un impediment că nu joacă pe teren propriu, dar una peste alta victoria Rapidului este meritată, lucru care l-a subliniat cu fair-play chiar Adi Mihalcea.

E de văzut ce e cu povestea biletelor, jumătate ilegale, în orice caz s-a demonstrat că Rapid este o echipă iubită dacă a adus 4.000 de suporteri la Clinceni. Ar fi neplăcut ca la Clinceni, într-un meci cu Rapid, Slobozia, care nu cred că sta roz cu banii, să nu facă niciun fel de rețetă, pentru că jumătate din bilete ar fi fost falsificate. Poate că nu e decât o vorbă aruncată la necaz.

Rapid cu victoria asta a intrat și ea în joc, e pe locul 8, a egalat-o pe Farul la puncte, e la 3 puncte de CFR, la 4 de Dinamo. O luptă care părea compromisă, se dovedește că Rapid are șanse să spere la play-off.

Va fi o luptă încinsă pentru play-off, 5 locuri par a fi deja ocupate, în afara primelor șase sunt Farul, Rapid și FCSB, campioana, dar are un meci mai puțin disputat, însă urmează un program infernal pentru ei, 8 meciuri în plus față de celelalte echipe.

Cu acest  program orizontul FCSB-ului nu pare unul luminos. După opinia mea, FCSB are cel mai bun lot din prima ligă, normal ar fi să recupereze terenul și să prindă play-off-ul, îl citez pe Gigi Becali: «Chiar ar fi o mare rușine să nu se întâmple așa». Dar se joacă, să ne bucurăm că avem un campionat strâns și disputat”, a spus Ovidiu Ioanițoaia.

Ovidiu Ioanițoaia: „UTA e pe loc de baraj acum”

„De 6 etape fără victorie, e o surpriză pentru că Rednic e unul dintre cel mai versați antrenori din Superligă, e și bine intenționat, poate că a fost prea mare vălmășeala de jucători veniți și plecați. UTA nu își găsește cadența. E pe loc de baraj acum, deși pare să se bucure de condiții optime și are în spate un public statornic și numeros.

De partea cealaltă, de remarcat creșterea de formă a lui Poli Iași, care a găsit în Emil Săndoi un antrenor pe care bănuiesc că îl căuta. După victoria cu 3-1 de acasă, cu Universitatea Craiova, echipa din Copou termină la egalitate la Arad, unde nu a jucat rău. E de remarcat vigoarea și insistența cu care Poli Iași s-a bătut cu Universitatea Craiova și, în egală măsură, în meciul de la Arad de ieri”, a mai spus Ioanițoaia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Stiri extrasport
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează