FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Marius Șumudică a mers la întâlnirea ultrașilor care l-au contestat: „Transmitem un mesaj clar!”

Marius Șumudică/ foto @FC Rapid +6   FOTO
Marius Șumudică/ foto @FC Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 10:52 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2024 11:09

Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul Rapidului, s-a întâlnit cu suporterii din brigada „Original 23”. Aceștia afișaseră două mesaje cu trimitere la actualul antrenor al echipei la derby-ul cu Dinamo, din etapa 6 a Superligii.

„Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2... Pentru că am o carieră în spate”, a fost primul mesaj afișat de suporterii rapidiști. Suporterii au făcut referire la o declarație dată de Marius Șumudică în trecut, atunci când a fost dorit la Rapid, însă echipa era în Liga 2, iar el a refuzat.

Pe banca Rapidului la acel moment se afla Neil Lennon (53 de ani). A fost, de altfel, ultimul meci al britanicului la Rapid. Celălalt mesaj afișat de suporteri a fost: „Rapidistul Șumudică a murit”.

Marius Șumudică, pace cu suporterii Rapidului

Marius Șumudică a fost instalat pe banca Rapidului după derby-ul cu Dinamo. La 3 săptămâni de la acel moment, cele două părți au avut o întâlnire în decursul serii de marți, iar brigada „Original 23” a emis un comunicat în acest sens.

Dorim să transmitem un mesaj clar în legătură cu situația vizavi de Marius Șumudică. S-a vehiculat în ultima vreme ca ar fi un conflict deschis cu Marius Șumudică în urma mesajelor afișate la meciul cu Dinamo.
Ținând cont că și-a exprimat dorința de a veni alături de noi în peluză la un meci, am profitat de această situație și l-am invitat la întâlnirea noastră săptămânală.
Mesajele respective au fost modul nostru de a trage un semnal de alarmă vizavi de atitudinea acestuia din trecut față de clubul pe care îl iubim atât de mult.
În ipoteza în care vor exista și alte persoane care vor avea o atitudine nepotrivită fața de clubul nostru, vom continua să ne exprimăm liber, ca și până acum.


- comunicat brigada Original

Marius Șumudică a mers la întâlnirea ultrașilor care l-au contestat: „Transmitem un mesaj clar!”
Marius Șumudică, pace cu suporterii Rapidului, foto: Facebook Original

Așadar, suporterii Rapidului l-au iertat pe Șumudică pentru declarațiile făcute la momentul respectiv. Tehnicianul a explicat după acel moment faptul că este dispus să vină oricând în galeria giuleștenilor și să stea în mijlocul suporterilor care l-au contestat.

Nu s-a mai întâmplat acest lucru în contextul în care Șumudică a fost instalat pe banca Rapidului. În primele două meciuri a obținut 4 puncte, o victorie cu Poli Iași, respectiv o remiză cu Universitatea Craiova.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Superliga
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (3)
abavati
abavati  •  11 Septembrie 2024, 18:25

I hev baghet majic tu put zer za parizer

freddy
freddy  •  11 Septembrie 2024, 15:21

A avut la el parizer?

bunicu
bunicu  •  11 Septembrie 2024, 13:16

Dar dacă Clujul va bate în Giulești să vedem atunci pe Șumudică cum va reacționa că iubește Rapidul sau banii patronului.Sumudică trebuie să se recunoască învins el nu a dus nimic nou la Rapid joacă până la mijloc și se întoarce înapoi la portar,acest sistem nu mai e de actualitate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează