FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - SPORTUL, SÎMBĂTĂ, ORA 17:00, GSPTV ŞI VIDEO PE GSP.RO

Pădureanu: "Moraes se va întoarce la Bistriţa doar dacă Metalurg e desfiinţată"

Jean Padureanu
Jean Padureanu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 martie 2011 11:29

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, nu are emoţii în privinţa retrogradării, deşi echipa sa e în "zona fierbinte" a clasamentului. Deşi l-a pierdut în această iarnă pe cel mai important jucător al formaţiei din ultimul an, brazilianul Junior Moraes, Pădureanu este încrezător că fotbaliştii aduşi în perioadă de pregătire îl pot suplini cu succes pe atacantul plecat în Ucraina, la Metalurg Doneţk.

"Nu ne e frică de retrogradare pentru că echipa joacă binişor. Am mai şi adus în această iarnă cîţiva jucători străini de valoare, care mi-au plăcut în primul meci din acest an, deşi am pierdut. Totuşi să nu credeţi că o să ne propunem vreodată performanţe europene. Bistriţa nu este un oraş care să se bată în Europa, nici din punct de vedere al infrastructurii, nici al echipei, nici al finanţelor", a spus Jean Pădureanu la televiziunea sportro.

Oficialul ardelenilor s-a referit şi la problemele cu transferul brazilianului Junior Moraes în Ucraina, la Metalurg Doneţk, declarînd că nu este nicio şansă ca fotbalistul să se întoarcă în Liga 1, deşi formaţia ucraineană nu a plătit nici acum prima tranşă din banii datoraţi.

"Nu am primit niciun bani de la ucrainieni şi sper ca pînă luni să primim prima tranşă din suma de transfer, altfel ne vom adresa forului european. Chiar dacă nu ne primim banii, nu e nicio şansă ca Moraes să se întoarcă la noi. Se va întoarce numai dacă echipa se desfiinţează", a spus Jean Pădureanu

Preşedintele Bistriţei, Jean Pădureanu, a acceptat oferta ucrainenilor, care trebuiau să achite 1,25 milioane de euro pentru transfer şi i-au oferit brazilianului un salariu de 500.000 de euro pe an.

18 goluri în 32 de partide a marcat Moraes pentru Gloria

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
unmaker
unmaker  •  03 Martie 2011, 12:44

inca nu s-a terminat cu telenovela Moraes :D

danutz1
danutz1  •  03 Martie 2011, 12:07

Domnule Padureanu pai nu spuneai dumneata zilele trecute ca Moraes e terminat din punct de vedere medical si ca te asteptai din moment sa nu mai joace fotabal? expresia dvs. daca nu ma insel era ''putregai'' pi si ucrainieni or fi prosti? vezi cum te-a luat gura pe dinainte,si mai ai si o varsta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează