FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ar fi fost mutarea verii în Superliga! FCSB a vrut să transfere vedeta celor de la CFR Cluj: „Chiar jucătorul ne-a spus”

Tachtsidis, în timpul partidei dintre Rapid și CFR Cluj (2-2). Foto: Ionuț Iordache (GSP) +50   FOTO
Tachtsidis, în timpul partidei dintre Rapid și CFR Cluj (2-2). Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2024 20:48 / Actualizat duminica, 21 iulie 2024 21:33

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a mărturisit că Panagiotis Tachtsidis (33 ani) a fost extrem de greu de păstrat în această vară în Gruia, grecul având numeroase oferte extrem de generoase din punct de vedere financiar, inclusiv de la FCSB.

Tachtsidis este unul dintre cele mai importante nume care au trecut prin Superligă în ultimii ani, acesta având o vastă experiență în Serie A, trecându-și în CV formații precum Roma, Genoa, Torino, Cagliari, Hellas Verona sau Lecce. A fost transferat de CFR Cluj vara trecută, de la Khor Fakkan (Emiratele Arabe Unite).

A fost unul dintre cei mai importanți jucători ai „feroviarilor” în sezonul trecut, remarcându-se drept un mijlocaș polivalent, atât prin calitățile defensive, dar mai ales prin cele ofensive (7 goluri și patru pase decisive în sezonul trecut de Liga 1).

Tachtsidis a fost dorit la FCSB

„A fost extrem de greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, el având oferte mai generoase decât cele de la CFR Cluj. La un moment dat, își dorea să plece la o echipă. Chiar el ne-a spus că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă și-ar dori să meargă la ei.

Este un jucător de calitate, de la el am aflat. E cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1. Are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal fie ca antrenor, fie în conducerea unui club”, a spus Cristi Balaj la Fanatik.

Grecul în vârstă de 33 ani a avut deja o contribuție importantă și în acest sezon. A reușit golul victoriei cu Dinamo în minutele de prelungire, dar și pasa decisivă la golul lui Peter Michael din Giulești.

+45 FOTO

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 750.000 euro. Maximumul l-a atins în perioada petrecută în capitala Italiei, 3,5 milioane de euro în iarna lui 2013.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România: a exclus doi jucători de la aceeași echipă
Nationala
Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România: a exclus doi jucători de la aceeași echipă
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  22 Iulie 2024, 10:52

de departe cel mai bun fotbalist din LIGA1

Hcm27
Hcm27  •  22 Iulie 2024, 10:52
Postat de 1_0_1_0 pe 22 Iulie 2024, 08:29

Nici unul. Concluzia: fecesebeua nu are jucatori de 33 ani. ????

Eu știu ca ție trebuie sa-ti desenez, dar nici chiar asa.Raspunsul l-am dat în comentariu.Mai citește o data cu atenție, te rog!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Iulie 2024, 08:29
Postat de Hcm27 pe 21 Iulie 2024, 21:57

Mai, voi sunteți întregi la minte, când scrieți un astfel de articol?Va uitați în gura lui Balaș și ala are numai implanturi.Voi, credeți ca Gigi renunță la Șut și Lixandru pentru un jucător de 33 de ani?Dacă vroia îl lua sigur.Pana mai acum 2-3 luni nu era sigur dacă continua la CFR.E bun, intr-adevar, dar nu e de FCSB.La 33 joci la CFR, Rapid, UTA, Craiolguta, Dinamo sau Petrolul, dar nu la FCSB.Cati jucători de 33 ani are FCSB în afara de Chiriches și Cretu?

Nici unul. Concluzia: fecesebeua nu are jucatori de 33 ani. ????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează