FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany face praf un jucător al propriei echipe: "E un gunoi de om!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 12:40

Arpad Paszkany e în război cu Gigi Becali, dar are dispute şi cu propriii jucători. Campionii au pus pe lista neagră un fotbalist care la un moment dat era de bază în echipă, iar finanţatorul clujenilor îl critică dur acum.

Portarul Nuno Claro a fost exclus din lot, amendat şi este persona non-grata în Gruia. Portughezul a dat în judecată clubul şi se plînge că Paszkany şi-a bătut joc de el.

"Să se comporte ca o persoană adultă şi să-mi vorbească faţă în faţă, nu prin mass-media.  Cînd am luat titlul, nici măcar n-am fost chemat să primesc tricoul şi inelul de campion, deşi am fost al doilea portar al echipei! Nici la petrecerea de titlu n-am fost invitat. M-au durut foarte tare toate astea", a declarat Nuno Claro pentru EVZ.

Arpad Paszkany nu-l menajează deloc pe portar şi-l critică dur: "Nuno Claro e un gunoi de om. Nu are caracter. E vinovat pentru că a fost izolat. Nu l-am marginalizat eu sau Andone, ci coechipierii. S-a încurcat cu o femeie din Cluj care are un anturaj dubios şi l-a tras şi pe el în jos".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (30)
simohayha
simohayha  •  02 Octombrie 2012, 10:40
Postat de samertx pe 01 Octombrie 2012, 14:13

Când am plecat eu , acu 25 de ani, aerau destui dinamoviști pe acolo, sper că încă mai sunt.

Si eu care credeam ca "aerează" doar rapidistii...

wtf2aces
wtf2aces  •  02 Octombrie 2012, 02:31
Postat de the.workaholic pe 01 Octombrie 2012, 14:09

Ceea ce nu intelegeti voi, cei din sud, e faptul ca atunci cand un ardelean te eticheteaza drept ,,un gunoi de om'', inseamna ca in fata lui ai gresit grav. Nu detin prea multe date, dar din cate stiu eu Nuno Claro s-a combinat cu o duduie de vreo 24 de ani, manager la restaurantul Panoramic. Duduie care a mai fost combinata cu Didi si Semedo. Ea ii tine de cald lui Nuno cat timp sotia lui e plecata in Portugalia cu copilul si se pare ca are un stil de viata foarte costisitor. Daca la asta adaugi faptul ca Nuno Claro a fraierit niste colegi sa-i dea bani cu imprumut si nu le-a mai dat inapoi nici in ziua de azi si ca joaca poker aproape zilnic prin Cluj, e de inteles atitudinea clubului.

Ceea ce nu intelegi tu e ca totul este un teatru ieftin. Dar la tine n-am pretentii, si oricum ai circumstante atenuante. Uite-aici cum castiga echipa ta favorita: fotball.aftenposten.no/internasjonal/article197396.ece

wtf2aces
wtf2aces  •  02 Octombrie 2012, 02:14
Postat de the.workaholic pe 01 Octombrie 2012, 14:38

Sursa? Care este sursa?

Sursa? Cauta in cotidianul norvegian Aftenposten si-o sa vezi si sursa. Dar cred ca esti prea limitat, e greu sa folosesti google. Mai bine las-o-asa ca merge-asa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează