FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 3-2

Paszkany se gîndeşte deja la sezonul viitor: "În proporţie de 95% ne-am rezolvat transferurile"

Arpad Paszkany pregăteşte o nouă echipă la Cluj
Arpad Paszkany pregăteşte o nouă echipă la Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2011 22:36

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, a comentat la Fanatik Show partida pierdută în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, acuzîndu-i pe jucătorii săi că nu au avut atitudinea potrivită pentru un meci de un asemenea calibru.

Patronul campioanei a spus însă că nu mai are nici o aşteptare de la acest sezon şi spune că din sezonul viitor va fi foarte atent la tot ceea ce înseamnă arbitraje, pentru că echipa sa a fost dezavantajată prea mult în acest an.

"Aşteptări de la acest campionat nu mai am demult. Cred că Gazul a meritat victoria, dar nu pot să trec peste atitudinea unora dintre jucătorii noştri. A fost un meci frumos, dar am făcut multe greşeli. N-am pierdut mare lucru în acest meci, pentru că am pierdut totul cu mult timp în urmă.

De la acest sezon nu mai aştept decît să se termine mai repede. Anul viitor o să fiu foarte vigilent şi agresiv la tot ce înseamnă arbitraje, cred că sîntem pe podiumul echipelor dezavantajate. În proporţie de 95% ne-am făcut transferurile pentru sezonul viitor, sînt 6 fotbalişti. Mai luăm încă doi", a spus Arpad Paszkany la finalul meciului.

Finanţatorul clujean a vorbit şi despre acuzaţiile de blat, venite chiar din partea propriilor fani: "Sînt dezamăgit de atitudinea lor, eu nu am făcut un blat în viaţa mea. Chiar credeţi că o echipă care ia 7 trofee într-un timp atît de scurt face blaturi!?"

Meciul Gaz Metan - CFR Cluj s-a încheiat 3-2. Pentru gazde au marcat Eric de oliveira ('31 şi '75) şi Pîrvulescu ('60), în timp ce golurile clujene au fost reuşite de Ionuţ Rada ('29) şi Hora ('36).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”
Campionate
Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”
Nu, „asasinul” Yusuf Dikec nu i-a cerut înapoi câinele fostei soții după ce a cucerit argintul la Paris!  » Cu ce se ocupă turcul care a stârnit o furtună de MEME-uri pe internet
Jocurile Olimpice
Nu, „asasinul” Yusuf Dikec nu i-a cerut înapoi câinele fostei soții după ce a cucerit argintul la Paris! » Cu ce se ocupă turcul care a stârnit o furtună de MEME-uri pe internet
Veste tragică pentru Nicușor Bancu » Tatăl internaționalului Craiovei a fost găsit spânzurat
Superliga
Veste tragică pentru Nicușor Bancu » Tatăl internaționalului Craiovei a fost găsit spânzurat

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce conține cutia „misterioasă” pe care o primesc medaliații de la Jocurile Olimpice


Comentarii (5)
elsopotyi
elsopotyi  •  15 Mai 2011, 14:51

SPER CA DOMNUL PASZKANYI SI MURESAN VOR GASI MODALITATEA CA CFR SA FIE CE A FOST.STIU CA NU SE POATE TOT TINPUL SA FI PRIMUL DAR E CAM JENANT LOCUL, PE CARE ESTE ACUM CFR.NU SE POATE O ECHIPA INFINTAT IN 1907 SA FIE IN ACEST HAL CU OAMENI DE TREABA CORECT CA MURESAN SI PASZKANYI.SUNT PREA BATRAN SA MAI ASTEPT 4-7 ANI CA CFR SA FIE CE A FOST.HAI CFR SCUNPI DE ECHIPA MEA.

brigadier_pompier
brigadier_pompier  •  14 Mai 2011, 00:54

Cu VARZA cum stati ? Cata la % ati importat ? Aia de cluj nu mai este buna . :))

wollt_rider
wollt_rider  •  14 Mai 2011, 00:08

Sa speram la un an mai bun ca asta ...... Fortza Ardealu :) ps. va rog nu mai dati stiri cu Porumboiu cand SPUMEGA "ca carbitu" ..... de un an tot asta face ..... daca il lasa pe ala sa antreneza acum avea titlu in buzubar ..... te pui cu moldoveanu .... =)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează