FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Hermannstadt a decis » Pe cine vrea să pună antrenor în locul lui Marius Măldărășanu

FC Hermannstadt a decis: pe cine vrea să pună antrenor
FC Hermannstadt a decis: pe cine vrea să pună antrenor

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024, 10:18 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 12:09

FC Hermannstadt are două variante de antrenor după ce negocierile cu Adrian Mutu (45 de ani) au picat încă din startul tratativelor. Sibienii se grăbesc să instaleze un nou tehnician în locul lui Marius Măldărașanu, căruia i se reproșează forma proastă din ultimele etape.

Formația din Sibiu a picat pe locul 13 în Superliga, după două rezultate de egalitate și trei înfrângeri la scor. Petrolul, Sepsi și Gloria Buzău i-a administrat lui Hermannstadt 11 goluri, astfel că acționarul Claudiu Rotar se grăbește să ajungă la un acord cu viitorul tehnician.

Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul
OFERTĂ
Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul

Tony da Silva și Leo Grozavu, variante de antrenor pentru Hermannstadt

După ce au picat negocierile cu Adrian Mutu, conducătorii lui FC Hermannstadt s-au reorientat.

Hermannstadt a decis » Pe cine vrea să pună antrenor în locul lui Marius Măldărășanu
Tony da Silva este favorit să preia postul de antrenor la FC Hermannstadt

Din informațiile GSP, oficialii sibieni s-au îndreptat către Tony da Silva (43 de ani), ultima dată la Poli Iași, respectiv Leo Grozavu (57 de ani), fără angajament din martie 2024, predecesorul lui Tony în Copou.

Claudiu Rotar, acționarul lui Hermannstadt, consideră că situația este fără ieșire cu actualul antrenor, motiv pentru care, la ședința de astăzi, se va decide încetarea contractului cu Marius Măldărășanu.

„Senzația mea este că Măldărașanu a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer”, a reacționat sâmbătă oficialul pentru GSP.ro.

Adrian Mutu a cerut 80.000 de euro la instalare

„Briliantul” a fost prima opțiune pentru banca Sibiului. Tratativele nu avansat foarte mult, întrucât Adrian Mutu a solicitat 80.000 de euro la instalare, sumă considerată mult prea mare de către clubul care l-a ofertat.

Și Marius Măldărășanu solicită bani pentru a părăsi postul pe care l-a acceptat în urmă cu mai bine de trei ani.

50.000 de euroeste clauza de reziliere a lui Măldărășanu cu Hermannstadt

Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm și bani! Cum spuneam, este o chestiune de onoare. Pur și simplu, între el și Hermannstadt nu mai există chimia de altădată. Se întâmplă și la case mai mari, nu doar la noi. am convocat o ședință cu toată lumea, acționari, jucători și antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim și abia apoi să luăm decizii. Vom vedea.

- Claudiu Rotar, acționar FC Hermannstadt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A văzut gestul lui Louis Munteanu și l-a pus la punct imediat: „O generație răsfățată, nu mai intram în vestiar”
Superliga
A văzut gestul lui Louis Munteanu și l-a pus la punct imediat: „O generație răsfățată, nu mai intram în vestiar”
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Bellingham, conflict cu Vini jr pe teren » Reacția fabuloasă a lui Carlo Ancelotti
Campionate
Bellingham, conflict cu Vini jr pe teren » Reacția fabuloasă a lui Carlo Ancelotti

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (3)
Simi_Hermanstadt
Simi_Hermanstadt  •  20 Octombrie 2024, 12:59

Tony da Silva ar fi cel mai nimerit in aceasta situatie! Are acel ceva ce impulsioneaza pe jucatori, de fapt cum a fost ca jucator e si ca antrenor. Peste un an - doi, se vor bate granzii pe el. Dar cu Maldarasanu care e treaba? Pana mai ieri era de neinlocuit, iar acum șefii vor să scape de el??? Adică acum e antrenor prost, iar cu cateva saptamani era cel mai bun si de neinlocuit? Pe bune? Dar cu jucătorii cum stă treaba, că apărarea e cam varză, jucătorii nu sunt ce trebuie? In afara de Oroian si Căpusă ceilalti ar trebui sa fie OUT.

mandelu
mandelu  •  20 Octombrie 2024, 12:46

Bai nea actionarule,pai daca nu le mai dai banii promisi,sigur ca Maldarasanu a pierdut vestiarul ! Acelasi Maldarasanu,care v-a scos in lume ,acum e marea problema la club ?? V-a invatat si pe voi smekeriile astea occidentalii astia perversi,cu toate fetisurile lor. Altceva nu a-ti reusit sa invatati de la ei ! Nu ca ar fi prea multe de invatat !

niciolaie
niciolaie  •  20 Octombrie 2024, 11:28

Mai George, pe langa faptul ca si tu ai fetisul cu varstele in paranteza, afla ca Mutu e nascut in 1979. Asta nu prea il face acum de 48 de ani, decat daca tu scrii din viitor. Si chiar daca iti e groaza, pe Leo il cheama Grozavu, nu GROAZAvu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează