FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj pentru șefii clubului după eșecul cu FCSB: „Poate vor face asta”

Scenografia PCH la meciul Dinamo - FCSB / foto: Cristi Preda +23   FOTO
Scenografia PCH la meciul Dinamo - FCSB / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024, 17:39 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 18:15

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au reacționat, imediat după ce Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-2, în runda cu numărul #13 din Superliga.

Derby-ul cu FCSB le-a produs așteptări foarte mari fanilor dinamoviști, care au umplut Arena Națională. 45.469 de oameni au asistat la meci, număr record pentru un meci disputat cu Dinamo gazdă pe cel mai mare stadion al țării. Ultrașii au afișat și o scenografie de-a dreptul impresionantă, cu Maximus din filmul Gladiatorul, în prim plan.

GALERIE FOTO. Scenografie spectaculoasă și ironii înainte de Dinamo - FCSB

+18 FOTO

După meci, ultrașii dinamoviști au postat un mesaj pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan în care i-au felicitat pe cei care au străbătut sute de kilometri pentru a ajunge la meci. Aceștia vor rămâne în continuare lângă echipă și sunt conștienți că diferența de valoare dintre cele două rivale bucureștene este destul de mare.

Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
FCSB
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”

Suporterii au trimis un mesaj și pentru cei din conducere. Speră ca aceștia să descopere care sunt problemele și să le remedieze.

Mesajul Peluzei Cătălin Hîldan după ce Dinamo a fost învinsă de FCSB în derby

„Felicitări celor care au umplut Arena Națională!

Este evident că drumul va fi lung pentru a reveni în elită. Să apreciem efortul celor care au făcut sute de kilometri pentru a fi alături de echipă.

Dinamo, cu noi alături, nu are cum să nu se ridice. Poate conducerea vede ce nu merge și remediază.

Cu asemenea suporteri, nu poți să nu ții pasul. Sunt sute de suporteri care poate abia acum ajung acasă. E luni”, a fost mesajul postat de ultrași.

A fost o atmosferă de top. Bineînțeles că am pierdut trei puncte importante, dar, pentru mine, cea mai mare dezamăgire e că suporterii, atâția oameni veniți din afara României, din alte orașe, aveau așteptări mari... Asta mă face să mă simt rău, îmi pare rău pentru ei.
- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
Superliga
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (4)
Mayas
Mayas  •  21 Octombrie 2024, 20:43
Postat de mateodamiano7 pe 21 Octombrie 2024, 19:17

Avem cei mai frumosi si inteligenti suporteri! Intotdeauna a fost asa, la Dinamo! Mi-au placut Cirjan, Politic, Selmani, Milanov, Oprut, chiar si Gnahore. Nu prea mi-au placut portarul, aparatorii centrali si fundasul dreapta Sivis si nici Olsen. In fine, jucatorii au aratat calitate, cred ca meciul a fost pierdut de antrenor...Z Kopic si-a aratat limitele tocmai la acest meci in care trebuia sa dam totul. Inadmisibil sa ai primul sut pe poarta in minutul 90, printr-o rezerva Abdallah. Pacat, dar e si maine o zi!

ce vorbesti bah? pai fix suporterii v-au bagat in liga a2-a si din cauza lor nu vine nimeni la voi sa invetseasca bani. mai mult,in meciul de ieri au dominat fondul sonor stelistii. confirma chiar un dinamovist. asa s-a auzit la tv.

sdoru
sdoru  •  21 Octombrie 2024, 20:09

Stima si respect pentru suporterii aflati pe stadion!!! Dar PCH sa termine cu "sfaturi" administrative...cand ei au condus am "mers" in liga 2!!!Suporterii sa ramana suporteri!!!! HAI DINAMO!!!

demolarii
demolarii  •  21 Octombrie 2024, 20:06

Am urmarit meciul la Primasport. Nu se auzea deloc galeria lui Dinamo. Nu stiu daca cei de la PRIMA au taiat sonorul, dar Dinamo trebuie sa-si impuna un comentator propriu la meciuri altfel pierd la capitolul imagine. Daca Fcsb si cateodata Farul ar fi pe jumatate ca si valoare pe care le-o atribuie comentatorii , ar juca amandoua in Champions League an de an.....Dinamo pierde imagine, pierde bani din publicitate......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează