FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Peluza Nord Craiova critică reacția fanilor de la tribuna a 2-a în cazul lui Bancu: „Ne-a lasat un gust profund amar”

Peluza Nord Craiova
Peluza Nord Craiova

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 14:23 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 16:30

Galeria Universității Craiova a publicat marți un comunicat în care condamnă atitudinea spectatorilor prezenți aseară în tribuna a doua a stadionului „Ion Oblemenco”, la meciul cu Unirea Slobozia (3-0).

Totul a plecat de la corul de fluierături care s-a abătut asupra lui Nicușor Bancu de la tribuna a doua, luni seară, în finalul meciului Universitatea Craiova - Unirea Slobozia (3-0).

Alex Mitriță a fost primul care i-a „urecheat” pe nemulțumiți

Fanii aflați acolo l-au sancționat astfel pe căpitanul oltenilor pentru că întârzia să inițieze un nou atac, deși alb-albaștrii aveau avantaj de două goluri pe tabelă,

După fluierul final, primul care a reacționat a fost Alex Mitriță, care i-a condamnat pe suporteri pentru atitudinea avută față de Bancu. Marți, a fost rândul Peluzei Nord, galeria Universității, să amendeze atitudinea lor, într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook. Nici patronul Mihai Rotaru n-a scăpat!

Comunicatul Peluzei Nord Craiova

Atitudinea de ieri a tribunei a doua de pe Oblemenco ne-a lăsat un gust profund amar. Atâta înverșunare, atâta “exigență” nu vezi nici la spectatorii lui Real Madrid.

Și față de cine? În vizor l-au luat tocmai pe Bancu, căpitanul Universității, cel mai vechi și mai constant fotbalist al naționalei din lotul actual al Craiovei, cel care și-a rupt piciorul pentru Știinta și om cu un deceniu de fidelitate sub aceste culori. Nici măcar nu mai amintim de drama prin care Bancone a trecut recent…

Pe vremuri, tribuna lua adversarii pe sus de la încălzire. Acum pare mai ocupată cu ai noștri. De prea mult timp tribuna a doua este cuibul unor spectatori inerți în a-și susține echipa și activi doar în a-și urla frustrările.

Dacă și-ar folosi măcar a zecea parte din energia consumată ca să admonesteze jucătorii înca din minutul 1 al meciurilor pentru a sustine echipa, Oblemenco chiar ar deveni un vulcan.

Și pentru asta o vinaă are și Mihai Rotaru, care a alimentat constant prostiile tribunei de pe Oblemenco, care a folosit pupincuriștii de acolo ca alibi când a crezut că e nevoie să-și apere prostește vreun mercenar sau când s-a gândit că îl favorizează să aibă un “pol de susținere” imaginar în contrapartida cu Peluza. Nu și-a dat seama că astfel riscă să creeze un mic monstru.

Nu vrem să generalizăm, la T2 sunt foarte mulți suporteri devotați și de admirat, dar din păcate, în ultima vreme s-au lăsat dominați de ocazionalii de serviciu, iar asta trebuie să se schimbe dacă vrem sa ajutăm cu adevarat Știința. Dacă vrem titlul, și noi trebuie să fim suporteri de titlu. Să fim suporteri, nu spectatori! Nu ocazionali frustrați!

Campionatul e echilibrat, contracandidate la titlu se împiedică, echipe din subsol care ne înving pe noi cu mult noroc îi înving și pe alții cu pretenții la titlu. Singurul mod în care avem o șansă să ne împlinim visul vechi de peste 3 decenii e să fim cu toții uniți, compacți, o familie!

Ne vedem cu toții la Galați, dragi spectatori huiduitori, mergem împreună să cheltuim banii noștri, pentru care muncim în timpul săptămânii, să răgușim cântând pentru Universitatea Craiova și să ne întoarcem acasă spre dimineață, rupți de obosiți și fericiți! Vă așteptăm acolo, alături de noi, va fi un meci infernal și e nevoie de toată lumea lângă băieți!
Peluza Nord Craiova

Nicușor Bancu a fost „omul meciului” Universitatea Craiova - Unirea Slobozia

Nicușor Bancu a fost luni cel mai bun jucător de pe teren. De departe. Căpitanul Universității i-a centrat decisiv lui Ștefan Baiaram, pentru 2-0, și ca replică la fluierăturile din tribună, l-a lansat apoi pe Alex Mitriță spre golul de 3-0.

Iar ca o recunoaștere a evoluției sale de excepție, LPF l-a nominalizat în echipa etapei. Pentru a treia oară în acest sezon!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Adrian Mititelu și-a anunțat decizia, după 24 de ore de „du-te-vino” cu Croitoru » Cine va conduce echipa la următorul meci + concluzia analizei interne: „Plecarea lui a însemnat prăbușirea”
Liga 2
Adrian Mititelu și-a anunțat decizia, după 24 de ore de „du-te-vino” cu Croitoru » Cine va conduce echipa la următorul meci + concluzia analizei interne: „Plecarea lui a însemnat prăbușirea”
Apariție spectaculoasă la sediul FRF » Cine e arbitrul-culturist din Superliga
Superliga
Apariție spectaculoasă la sediul FRF » Cine e arbitrul-culturist din Superliga
Anamaria Prodan a ieșit public și i-a replicat dur lui Reghecampf: „Îl ajut să mai facă și el câteva sute, de o ciorbă”
Stiri extrasport
Anamaria Prodan a ieșit public și i-a replicat dur lui Reghecampf: „Îl ajut să mai facă și el câteva sute, de o ciorbă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  01 Octombrie 2024, 15:04

in 2013 ce gust aveati in gura?

dansy
dansy  •  01 Octombrie 2024, 14:59

Acolo s-au infiltrat susținători de-ai lui Mititelu cu scopul de a crea confuzie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează