FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Piţurcă: "Uşor, uşor, Craiova se dezintegrează"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 10:43

Fostul tehnician al Stelei şi al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a prefaţat duelul dintre cele două formaţii din etapa a 19-a, declarînd că se aşteaptă la un meci anost, cel puţin din partea echipei din Bănie. Rămasă fără 9 jucători faţă de lotul din tur, Universitatea începe sezonul de primăvară pe teren propriu, împotriva Stelei, duminică, de la ora 20:30.

Victor Piţurcă a continuat atacul la adresa finanţatorului alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, despre care spune că încearcă să-i păcălească pe suporteri şi fotbalişti cu promisiuni care nu-şi au rostul. Fostul tehnician al echipei din Bănie a continuat, spunînd că nu va mai dura mult pînă cînd echipa se va desfiinţa.

"Nu cred că duelul dintre Craiova şi Steaua va fi unul prea interesant. Tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova în ultimul timp îmi dă senzaţia că va fi vorbă multă înainte de meci. Deja s-a început. Nu văd Craiova să facă ceva. Uşor, uşor se dezintegrează, iar în timp se poate desfiinţa. E prea multă vorbă şi praf aruncat în ochii lumii", a spus Victor Piţurcă.

Meciul Universitatea Craiova - Steaua se va disputa duminică, de la ora 20:30 şi va fi transmis de DigiSport. Meciul va fi liveTEXT pe gsp.ro. Partida a fost în pericol să nu se mai dispute din cauza datoriilor Universităţii Craiova, dar Adrian Mititelu a dezvăluit că a achitat toate aceste datorii.

În tur, Steaua s-a impus cu 2-1, după ce Craiova a deschis scorul. Meciul a fost unul extrem de tensionat, oficialii juveţilor acuzînd dur arbitrajul lui Marius Avram.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (41)
ucv07
ucv07  •  23 Februarie 2011, 14:53

mda ... domnule piturca dai dovada de un mare escroc si de un barbugiu fara scrupule . niciodata nu vei pune mana pe universitatea si jur pe ce am mai scump ca daca mai ajungi pe la universitatea iti rup picioarele . ne-ai dovedit-o. FORZTA UNIVERSITATEA CRAIOVA !!!

fcbfaceprapad
fcbfaceprapad  •  23 Februarie 2011, 07:13

caprelor, napoli avea 80 de mii de spectatori in seria c, oricat de mult rau ar fi la craiova, echipa tot o sa fie iubita, n-aveti cum sa intelegeti animalelor, voi n-aveti sentimente

bdgeorge
bdgeorge  •  22 Februarie 2011, 21:37

Toata suflarea OLTENIEI pe stadion!!!!! sa fiti cu totii ce daca nu se joaca o sa cinte Tudor \Gheorghe si tot n platiti biletul degeaba LA MECI CU TOTI sau la concert tot aia este doar ca in loc de CU STIINTA PINA LA MOARTE strigati TUDOR GHEORGHE ,va cinta el 2-3 cintece de dor si jale!!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează