FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID

O altfel de perspectivă de la Poli Iași - Rapid: „O palmă pentru Șucu!”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid +37   FOTO
Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 10:40 / Actualizat sambata, 24 august 2024 10:47

Daniel Stanciu, 49 de ani, fost conducător la FCSB, Dinamo și CFR Cluj, în prezent în conducerea lui FC Argeș, consideră că victoria Rapidului cu Poli Iași reprezintă „o palmă” pentru Dan Șucu, având în vedere reticența acestuia de a-l instala pe Marius Șumudică pe banca echipei.

După finalul catastrofal al sezonului trecut, Dan Șucu a mers pe mâna unui antrenor străin, un tehnician cu mare experiență, nord-irlandezul Neil Lennon. Cu acesta la cârmâ, giuleștenii nu au câștigat niciuna dintre cele 6 partide disputate.

Cu Rapid rămasă fără antrenor, Dan Șucu a cedat insistențelor galeriei și l-a instalat ca A1 pe Marius Șumudică. Acesta și-a început mandatul cu un succes, 2-1 la Iași, cu Poli, rezultat pe care Daniel Stanciu, oficial la FC Argeș, îl vede dintr-o perspectivă inedită.

Perspectivă altfel: „Victoria cu Poli Iași e o palmă pentru Șucu!”

„Cred că ce s-a întâmplat aseară la Iași cu Rapidul și în special cu Șumudică, la primul meci pe bancă, e încă o palmă pe care o primește Dan Șucu.

E o palmă pentru că a refuzat tot timpul să-l numească pe Șumudică. S-a dovedit încă o dată că Șumudică era cea mai bună variantă pentru Rapid, și acum un an, și astă-vară, și la plecarea lui Bergodi. Au fost 3 momente în care Șumi era cel mai indicat să fie numit.

Am văzut un Rapid care încerca să joace fotbal fără o presiune suplimentară, așa cum am văzut echipa în celelalte etape.

Șumudică e foarte inspirat în alcătuirea primului 11, cunoaște foarte bine jucătorii, are flerul de a simți jucătorii înainte de meci, e inspirat la schimbări dar și norocos. Un antrenor care se potrivește cel mai bine Giuleștiului”, a opinat Stanciu la emisiunea DigiSport Matinal.

Dan Șucu: „Șumudică era prima opțiune de antrenor român”

La conferința de presă în care Șumudică a fost prezentat ca nou antrenor principal, Dan Șucu și-a explicat deciziile:

„Lui Șumudică i-am spus că e prima opțiune ca antrenor român, dar aveam și opțiunea unui antrenor străin. Am încercat cu varianta de antrenor străin, am văzut, apoi am revenit la prima opțiune și ne-am bucurat că el a acceptat”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (5)
tomitan
tomitan  •  24 August 2024, 14:50

"O palmă ptr Șucu!" - faptul că a acceptat ca business-ul Rapid să fie condus de catre toti amatorii, aceasta este palma primită de Șucu.A pus manageri amatori ,fara experientă si rezultate care l-a rândul lor au adus toate petardele ieftinache in club. Șumudică pe care-l lauzi de ce n-a fost inspirat in primul mandat la Rapid? De ce n-a fost inspurat la CFR, Farul sau la turci? Peste noapte ne-am trezit cu menestreli care-i inalta ode acestei hahalere.GSP este viora intai , exact ca pe vremuri când se slavea partidul si secretarul general. Faptul ca bei o berd si bârfesti cu băietii te face doar băiat de comitet nu mare antrenor

Romario40
Romario40  •  24 August 2024, 12:09

Numai palme ,șocuri ,umilite și alte titluri de 2 lei publicați mereu.

pernobil
pernobil  •  24 August 2024, 11:16

Ce profesionist e Daniel Stanciu asta.....a facut sumi magie. e de 2 zile la echipa, a zis si sapunaru ca nu a putut face multe. Se trezeste el cu elogii la adresa marelui antrenor. Pai in ritmul asta, castiga liga campionilor, daca in nici 48 de ore a transformat echipa, nu? Prosti voi ca scrieti toate aberatiile spuse de neica nimeni, prosti noi ca dam click si citm.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează