FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - U CLUJ

Avertismentul lui Neluțu Sabău: „Aici e marele pericol”

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 11:24 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 11:24

Poli Iași a învins de două ori pe U Cluj în sezonul regulat al campionatului trecut, iar Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul alb-negrilor, a ținut să le transmită un mesaj public elevilor săi, mai ales după remiza de acasă cu Universitatea Craiova

Poli Iași - U Cluj este astăzi, de la ora 16:45, în Copou. Ioan Ovidiu Sabău a prefațat duelul cu trupa lui Emil Săndoi.

În campionatul trecut, Poli Iași s-a impus în ambele dueluri din sezonul regulat, 2-0 și 1-0, ardelenii impunându-se abia în play-off. Ioan Ovidiu Sabău a lansat un avertisment public pentru elevii săi.

„Anul trecut am pierdut de două ori, și acasă, și în deplasare. Poli Iași este un adversar incomod. De când a venit Emil Săndoi, echipa are un alt spirit. Este o echipă organizată, cu Roman în spatele atacantului care are execuții foarte bune, cu Bordeianu, care va juca, după ce a fost suspendat.

(Ieșenii) au jucat destul de bine la Arad, doar că s-au apărat bine, au stat bine în teren, dar și atunci când au avut mingea s-au descurcat destul de bine. Au o echipă bună de contraatac.

Au jucat bine și cu Craiova, un meci bun ca atitudine, sigur, pe un teren impracticabil, mai ales în ultimele minute. Iașiul rămâne o echipă greu de învins. Ne așteptăm să aibă atitudine, va fi o echipă agresivă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău înaintea partidei din Copou.

Solicitarea lui Ioan Ovidiu Sabău la Poli Iași - U Cluj: „Să nu arătăm ca în repriza a doua cu Craiova”

Etapa trecută, U Cluj a obținut doar un punct acasă, 1-1 cu Universitatea Craiova, după ce a condus la pauză, iar Oshima a egalat după un șut deviat.

„Să vedem cum va fi și terenul (la Iași), dacă ne putem pune în aplicare posesia noastră, jocul de pase, combinațiile, dinamica jucătorilor. Să nu arătăm cum am arătat a doua repriză cu Craiova.

Am analizat jocul, a lipsit presiunea care trebuia să o facem pe adversar, echipa să fie mult mai scurtă și nu am mai avut curajul de a juca, de a ține de minge.

Probabil a intervenit teama de rezultat și probabil am dorit să ținem mai mult de rezultat, chiar dacă ei au avut acel șut care nici măcar nu era pe spațiul porții. Cred că ocazia mare a fost aceea a lui Mitriță.

Cea din ultimul minut nu putem spune că a fost ocazie, a fost în luptă cu fundașul, pe zona centrală, direct pe portar. Totuși, în două jocuri atât de importante, cu Rapid și Craiova, am obținut 4 puncte. E ceva important pentru noi", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

E un lucru foarte bun că suporterii nu sunt mulțumiți cu egalurile. Nici jucătorii nu trebuie să fie mulțumiți. Dacă noi vrem să creștem ca echipă, să devină o normalitate calificarea în play-off, așa trebuie să gândim
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Cum vrea să schimbe Neluțu Sabău atitudinea la U Cluj: „Efectiv, să fim dezamăgiți când nu câștigăm”

U Cluj țintește play-off-ul. Antrenorul este de părere că jucătorii au capacitatea de a se concentra și contra unor echipe ce nu au faima Rapidului și a Universității Craiova.

„Ne așteaptă un meci de uzură, pentru că în momentul de față toți adversarii, nu doar ei, ne tratează foarte serios, pregătesc bine jocurile. Deci și noi trebuie să arătăm bine, cel puțin din punct de vedere fizic și al dorinței. Să nu intervină acea stare de automulțumire.

Aici e marele pericol când o echipă are o perioadă atât de bună, să nu se relaxeze jucătorii. Preocuparea mea este să-i fac pe jucători să conștientizeze ce lucruri frumoase putem realiza, dar numai cu concentrare, atitudine și să fim permanent capabili să o luăm de la capăt după fiecare joc. Până în momentul de față am reușit, sper ca și de data aceasta să o facem”, a mai declarat tehnicianul liderului.

Asta nu înseamnă că eu nu sunt mulțumit, nu înseamnă că nu îi apreciez foarte mult pe jucători nici acum când suntem pe primul loc. Dar doar așa poți crește și doar așa poate să devină o normalitate o calificare în play-off. N-ar trebui să sărbătorim după un egal cu Craiova. Efectiv să fim dezamăgiți că nu am câștigat. Atunci, deja începem să avem echip
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Liga 2, etapa #8: Eșec rușinos pentru Claudiu Niculescu Toate rezultatele + clasament în timp real
Liga 2
Liga 2, etapa #8: Eșec rușinos pentru Claudiu Niculescu Toate rezultatele + clasament în timp real
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
3 nume pe lista neagră la Barcelona » Supervedeta de care Flick vrea să scape la iarnă + Transferul dorit de Mourinho
Campionate
3 nume pe lista neagră la Barcelona » Supervedeta de care Flick vrea să scape la iarnă + Transferul dorit de Mourinho

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!


Comentarii (1)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  28 Septembrie 2024, 11:32

...sabau un antrenor slab ...care vrea bani multi ca sa nu castige nimik ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează