FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - „U” CLUJ 1-0

7 lucruri care nu s-au văzut la TV în Poli Iași - U Cluj 1-0, primul eșec al liderului Superligii

Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images
Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 21:38 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 21:45

Gazeta Sporturilor vă prezintă cele 7 lucruri care nu s-au văzut la televizor la meciul Poli Iași - „U” Cluj 1-0, partida din etapa a 11-a care a consemnat prima înfrângere a liderului Superligii. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de către Guilherme Soares în minutul 50.

1# Sabău și-a băgat jucătorii în ședință

După meci, fotbaliștii Universității s-au dus la galerie, pentru a mulțumi celor 230 de fani care i-au încurajat. La vestiare, jucătorii clujeni au fost băgați în ședință de Sabău, care a întârziat astfel la conferința de presă. În atare condiții, Emil Săndoi a fost primul antrenor care a dat declarații după meci.

2# Puștii ieșeni, fani Sabău și Chipciu

Mai mulți copii ieșeni s-au plasat după meci în zona în care era parcat autocarul oaspeților. Puștii i-au rugat pe mulți clujeni să le dea autografe sau să facă poze. Cei mai solicitați au fost antrenorul Neluțu Sabău și jucătorul Alex Chipciu.

3# Plimbarea lui Săndoi de după meci

După ce a ajuns la vestiare, Săndoi s-a plimbat circa două minute în preajma stadionului. Abia după ce s-a liniștit, tehnicianul s-a dus să dea declarații la flash-interviuri. „E o meserie care consumă enorm, am avut nevoie să mă liniștesc” și-a explicat antrenorul gestul.

#4 Îmbrățișări călduroase între antrenori

Săndoi l-a așteptat pe Sabău înainte ca ultimul să intre la conferința de presă. „Nelu, scuză-mă că nu te-am salutat la final. Când am ajuns la bancă erai plecat” i-a spus antrenorul Politehnicii tehnicianului oaspeților. Sabău a primit cu zâmbetul pe buze scuzele fostului lui coleg de națională, spunând că oricum nu era supărat.

#5 De ce nu face Săndoi toate schimbările?

După ce a făcut doar trei schimbări la Arad, în etapa trecută, Săndoi a mutat cu „U” doar de patru ori. „Încă nu îmi cunosc jucătorii. Mă bazez acum pe cei pe care îi știam și pe care i-am cunoscut. Abia aștept pauza, să-mi cunosc bine tot lotul” a explicat antrenorul.

#6 Roman era să fie rezervă!

Coordonatorul Politehnicii, Alin Roman, a fost la un pas să fie rezervă din cauza unor probleme medicale. Anunțul a fost făcut de antrenorul ieșenilor, care a spus că ar fi mizat astfel pe Teixeira, căruia nu i-a dat niciun minut în trei meciuri. Asta deși portughezul marcase în ultimele trei meciuri oficiale consecutive dinaintea instalării lui Săndoi! Înlocuitorul lui Tony a dat însă asigurări că se va baza pe Teixeira în viitor.

#7 Poli a pus accent pe fazele fixe cu o zi înaintea meciului

La antrenamentul dinaintea partidei cu U, Săndoi a pus accent pe exersarea fazelor fixe. Poli a marcat în urma unei astfel de faze, la singura încercarea cadrată, semnată Soares. Sabău a spus la final că nu e supărat pe Bic, omul care l-a scăpat din marcaj pe autorului golului.

Clasamentul la zi al Ligii 1:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează