FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - RAPID, MÎINE, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Portarul Severinului, Andrei Marinescu, îşi înfruntă fosta echipă: "Mă voi gîndi că nu jucăm cu Rapid"

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 16:46

Portarul Andrei Marinescu (27 de ani) regretă şi acum faptul că a fost îndepărtat din Giuleşti în februarie 2010


- Andrei, pentru Severin urmează meciul cu Rapid, e special pentru tine, tu crescînd în Giuleşti?
- Normal, avînd în vedere că mi-am petrecut în vişiniu două treimi din cariera mea de fotbalist, dar nu am emoţii. Sînt jucător profesionist şi doresc binele actualei mele echipe. În fotbal se întîmplă deseori să ajungi să joci şi împotriva clubului la care ai crescut.

- Vrei să-ţi iei revanşa, după ce ai fost alungat de acolo?
- E adevărat că n-am plecat pentru că aşa am vrut eu. Visul meu era să ajung titular în poarta Rapidului, dar conducerea administrativă mi-a făcut vînt după ce timp de 6 luni am fost blocat la formaţia secundă. Asta în condiţiile în care toţi antrenorii care veneau mă doreau la prima echipă! Trebuia să joc, pierdeam timpul, şi am decis că e spre binele meu să plec. Nu mă interesează să mă răzbun, vreau să apăr bine doar pentru a ajuta Severinul.

- Vreţi să profitaţi de faptul că rapidiştii nu sînt în formă?
- Avem nevoie de puncte pentru că am ajuns pe ultimul loc, sîntem într-o situaţie urîtă. Trebuie să scoatem maximum din această întîlnire, deci ţintim victoria. Va fi foarte greu pentru că Rapidul are un lot excelent, chiar dacă nu e în fruntea clasamentului momentan.

- Dacă veţi cîştiga, vei rîde cu un ochi şi vei plînge cu altul?
- La meciul ăsta mă voi detaşa! Credeţi-mă că nici nu mă voi gîndi că întîlnesc Rapidul. Voi lăsa deoparte sentimentele mele pentru culorile alb-vişinii.


"Păstrez legătura cu mulţi dintre băieţii din Giuleşti, dar pînă acum nu mi-a «promis» nimeni că-mi dă gol. Mai e pînă la ora jocului, însă vor pierde dacă vor dori să facem vreun pariu"
Andrei Marinescu, portar CS Severin

14 meciuri a disputat Marinescu pentru Rapid, în Liga 1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Europa League
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare
Europa League
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  06 Octombrie 2012, 23:43

Păcat că Utecilă şi-a bătut joc de el, juca promiţător la Rapid. Şi acum a făcut un meci foarte bun. Cu Marinescu titular din 2009 şi până acum, nu cred că Rapid avea rezultate mai proaste decât a avut.

mstan
mstan  •  05 Octombrie 2012, 16:41

Esti inca tanar si ai facut bine ca ai plecat,numai asa aveai sansa sa joci si sa aperi,tinand cont de strategia Rapidului din ultimii ani.Arata ca esti profesionist,demosntreaza ca sti sa aperi acolo unde mergi si cine stie,pate intr-o zi,pe baza muncii tale te vei intoarce acasa si vei apara poarta Rapidulului.FZR!

alexa.09
alexa.09  •  05 Octombrie 2012, 12:05

In astfel de cazuri , trebuie sa iasa la suprafata profesionalismul jucatorului . Nu trebuie sa se gandeasca unde a jucat , ci unde joaca in prezent . Trecutul nu va mai reveni, indiferent daca il doare sau nu . Trebuie sa treaca peste si sa joace bine pentru ca Rapidul poate fi periculoasa in ofensiva .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează