FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul transfer ratat de Reghe » Jucătorul e supărat pe Becali: "Nu și-a respectat cuvîntul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 18:14

Gigi Becali a anunțat la revenirea lui Reghecampf la Steaua că în iarnă îl va transfera, printre alții, și pe Piotr Celeban de la Slask Wroclaw.

Jucătorul în vîrstă de 30 de ani se pare că s-ar fi supărat pe patronul Stelei după ce acesta din urmă a făcut public faptul că s-a înțeles cu Celeban, susține Fanatik.

"Stabilisem că ne-am înțeles verbal, dar nu vom spune nimic pînă în iarnă, după ce voi rămîne liber de contract. Acum vor cere bani în schimbul meu, însă nici eu nu mai vreau să vin la un club unde nu se respectă cuvîntul dat. Rămîn la Slask pînă în vară, cînd mi se termină contractul”, a fost mesajul lui Celeban, conform sursei citate.

PIOTR CELEBAN (SLASK WROCLAW)

- 30 de ani
- fundaș central / dreapta
- cotat la 800.000 de euro
- 2 goluri în 25 meciuri pentru Slask Wroclaw în acest sezon
- a mai jucat la Pogon Szczecin, Korona Kielce și FC Vaslui
- 10 selecții în naționala Poloniei

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (53)
blatistu49
blatistu49  •  06 Decembrie 2015, 10:08

*** FCSB apeleaza iarasi la blatistul penal pina cind va fi arestat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  06 Decembrie 2015, 09:35

Incet incet toti jucatorii vor da cu tifla rusinii Romaniei, echipa puscariasului eliberat conditionat pt ca analfabet fiind a scris carti dupa gratii! Fcsb=RUSINE NATIONALA!

ftwraku
ftwraku  •  05 Decembrie 2015, 22:59

Eu nu inteleg cum astia pot sa zia ca fac presa,ca le pasa prea mult de sport,ca sunt deontologi,cand ei au asa surse. E ca si cum ai lua ca sursa credibila ce zice Hitler...Cum adica sursa Fanatik? Poi sarmaluta nu v-a aratat care sunt sursele lui....Exista ,pe vremuri,un sistem,cine mintea in halul asta nu mai pupa atentie ,acum.... De cand ofiterul acoperit se ocupa cu propaganda,ziarul s-a cancanizat...Acum 10 ani cand il conducea altcineva,nu era asa....De cand este el redactor sef,au aparut si postacii,adica lacheii lacheiilor,care posteaza 250.000 de mesaje pt 2 lei:))) Inseamna ca a fost tare rau de tot tasu lui tolontan pe vremuri de nu isi permit astia sa il dea afara... Ca banet,produce mai putin acum GSP-ul decat pe vremea lui Ioanitoaia. Nu mi-a placut de Ioanitoaia niciodata,dar parca comparat cu Tolontan pare un jurnalist excelent.... Cancan.pro =deontologia lui Tolontan :))) O sa il vedem si pe el cand se vor supara astia si nu va mai fi folositor cum plange ochii pe la TV si ne spune cum este el ofiteri acoperit,asemeni celuilalt mare deontolog-Turcescu:)))))))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează